Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zítra za ním zajdu. Když já netušila, že je to tak těžké, znám jen lidi že měli pozitivní test a věděli že za 9m rodí, jinak to neznám
Na druhou stranu si říkám, je to 17 dní od ET, to hcg roste, sice pomaleji, ale jo, blbě mi je taky dostatečně takže to nějak nechápu
Nevím kde je daný kolik má být hcg třeba 2 týdny po oplodnění…
Ahoj holky,
Dneska jsem zkousela test z drogerie Rosmann ten se dvemi okynky.
Jela jsem podle navodu, test si odebrala do koupelny a vidim negativni.tak jsem to tam nechala a po ani nee hodce prijdu a slaba vazne slaba ruzova carka.
Poslesni tri tydny naladovost, bolest podbrisku nak tak, beder, motani hlavy, unava neskutecna, menzes jsem dostala o tri dny drive a az po ukonceni nalita a citliva prsa pouze po stranach. menstruace byla bolestiva, ackoliv na to netrpim, boleli me nejvic prave ty bedra. Neustale ucuravam, prvni tyden jsem trpela tim, ze jsem se neustale behem treti a pate bprobouzela.
Mam nafoukle bricho, ale zacpou netrpim. k veceru mivam pocity zacinajici chripky pak treb dva dny to odezni, jaony zvysena teplota. vcera rano pocit v puse jako bych snedla vidlicku ![]()
Nicmene test jsem zkousela ve dvanact pres den ( vim radsi rano, ale to nemohla vydrzet
)
Cetla jsem uz hodne diskuzi a jsem zmatena. Mela jste nektera z cas podobny problem ci zlusenost? Nemuze to byt jen tim, ze jsem na to mrkla podruhe tak pozde? Diiiky kocky ![]()
@kacenka3681, určitě k němu skoč, přeci se nebudeš tak dlouho trápit a čekat.
A třeba budeš mile překvapená.
Já jsem už trochu pesimista a raduji se, až když je miminko v náručí. ![]()
@armynka, zkus nám ten test vyfotit. A jak byla silná MS a kdy jsi jí měla? Zkus zase zítra ráno test. ![]()
@vladka28 mam vyfoceno ale docela prd videt. Mam jen jednu fotku jinak jsem test uz vyhodila.(
Jinak MS Silna byla. PMS byl silenej, nikdy jsem takovy nemela..
Hlidame se, ale tak preci jenom neberu dva roky anti a mame nechranenej styk :/
@armynka píše:
Ahoj holky,
Dneska jsem zkousela test z drogerie Rosmann ten se dvemi okynky.
Jela jsem podle navodu, test si odebrala do koupelny a vidim negativni.tak jsem to tam nechala a po ani nee hodce prijdu a slaba vazne slaba ruzova carka.
Poslesni tri tydny naladovost, bolest podbrisku nak tak, beder, motani hlavy, unava neskutecna, menzes jsem dostala o tri dny drive a az po ukonceni nalita a citliva prsa pouze po stranach. menstruace byla bolestiva, ackoliv na to netrpim, boleli me nejvic prave ty bedra. Neustale ucuravam, prvni tyden jsem trpela tim, ze jsem se neustale behem treti a pate bprobouzela.
Mam nafoukle bricho, ale zacpou netrpim. k veceru mivam pocity zacinajici chripky pak treb dva dny to odezni, jaony zvysena teplota. vcera rano pocit v puse jako bych snedla vidlicku
Nicmene test jsem zkousela ve dvanact pres den ( vim radsi rano, ale to nemohla vydrzet)
Cetla jsem uz hodne diskuzi a jsem zmatena. Mela jste nektera z cas podobny problem ci zlusenost? Nemuze to byt jen tim, ze jsem na to mrkla podruhe tak pozde? Diiiky kocky
Ahoj, taky jsem takhle ze začátku psala, hlky tu jásaly na čárkama a příznaky a dneska jsem se dozvěděěla, že mi nestoupá hcg…tím nechci strašit, ale taky jsem jen z čárky byla natěšená…:-( je to fakt složitej proces!!!
Ty jo kaci mi ani nerikej
cekam na auto, abych jela na nenapadnou do lekarny a rano mohla udelat test z ranni moci.Vis jak, clovek pak vysiluje u kazdy blbosti.ale napr. mela jsem tedka opar, kterej jsem dva roky nemela, mam chute sileny na syr JAKEJKOLIV a pomerance. Akorad je zvlastni ze miluju kozi syr, lterej mam v lednici a kdyz jsem k nemu prisla, tak jsem se malem poz…a nejim ho tedka :/ a ty si byla u lekare?..pro.min necetla jsem vsechny prispevky tu. ![]()
Na testu něco vidět je, ale pokud jsi měla MS fakt silnou jak píšeš, tak je to divný…
Schválně zkus zítra z ranní moči a dej vědět. ![]()
Jj byla, přečti si minulé příspěvky. Ve čt hcg 62, 14 dní po umělém oplodnění a dneska jen 131, obrečla jsem to, takže taky čekám co bude dál…:-( Blbě je mi taky dost a stejné příznaky…
Ty myslis, ze mimodelozni?
O vikendu jsem si delala test a nic a dneska v poledne toto. uvidim co zitra.rano moudrejsiho vecera :/
Ja chapu, ze kazda to ma jinak, ale ja treba mam jen ty pocity na zvraceni nebo mi to malinko ujede, ale jinak s behackou na wc nic. Tak si jen rikam, zda nejsem hypochondr, jen jem tohle nikdy nemela /uz vubec ne slaboulinkou carku vlevo.
@armynka píše:
Ty myslis, ze mimodelozni?
O vikendu jsem si delala test a nic a dneska v poledne toto. uvidim co zitra.rano moudrejsiho vecera :/
To nevím, je to moje první „těhotenství“. Taky mi čárky sílejí, ale míň a odpovídá to i tomu že se hcg zvedá taky málo
Ale když tam vidím už 5 dní čárky a sílí to i když málo, tak jsem z toho taky šílená
![]()
Ty jo.
Ja chodim prave pravidelne co tri mes.na gyndu a delam si i ultrazvuk, abych vedela ze vse ok, hlavne jsem v 18ti mela uz zakrok (rakovinu del. cipku, mame to v rodine) no a je mi 25 a vse slo v poradku a doktor pokazde vse chvali a je cazne vyborny a peclivy. Test jsem si udelala jen z podezreni a pak toto..jak jsem koukala na vase prispevky a fotly, tak tak nak to vypadalo u me dneska s tou druhou carkou co si hraje na schovku. Nerikam, ze je ta spravna chvile byt twhu, ale pak zas si rikam, kdyz uz to mam pres tri tydny, tak co to muze byt?
Dobre ranko, tak tedy test jsem musela stihnout az rano koupit. Nevydrzela jsem a musela nejdriv na wc. Takze po prichodu test proveden. Koukam, ze jen jedna carka a druha vubec nic. Poridila jsem test s citlivosti 10.
Takze vcerejsek si zapisuju pro vsechny pripady, ale tomu co mam posedni tydny tedy silne nerozumim.Asi tak trosku jina vetev mediciny
![]()