Slabší // než včera :-(

Rozárková
20.12.11 20:00

Slabší // než včera :-(

Ahoj snažilky. :mavam:
Jsem 13.den od ET a stalo se to,že jsem si dělala test odpoledne-celkem dost naředěná moč-a čárečka byla slabší než VČERA ráno. Vím,že odpo je vždy slabší,nebo téměř vždy,ale že by byla SLABŠÍ DRUHÝ DEN BYŤ ODPOLEDNE???
Prosím posuďte a klidně vložte foto,do rána se asi zblázním. Je to můj druhý pokus IVF a do teď šlo vše tak hladce. :?
Děkuji za reakce. :hug:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29730
20.12.11 20:07

Jasne, ze je to mozny, je to navic dost pravdepodobny. Zalezi, jak moc pijes, jak casto chodis na WC, kdyz je to naredeny, muzes mit i jen hodne slabou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
20.12.11 20:11

Je nesmysl porovnávat mezi sebou testy.. :roll: Nemyslim to zle, ale spíš tak, že pokud tam jednou jsou, tak tam jsou..to, že jsou někdy slabší ovlivní dokonce i kolik je barviva v testu..
Takže klid a nenervuj se, teď to potřebuješ nejmíň! Držím palečky a určo bude vše oukej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
20.12.11 20:17
lyrica píše:
Je nesmysl porovnávat mezi sebou testy.. :roll: Nemyslim to zle, ale spíš tak, že pokud tam jednou jsou, tak tam jsou..to, že jsou někdy slabší ovlivní dokonce i kolik je barviva v testu..
Takže klid a nenervuj se, teď to potřebuješ nejmíň! Držím palečky a určo bude vše oukej :*

Já vím a taky za to sama sebe štvu,.že se nervuju a možná úplně zbytečně. Ale při 1.IVF to bylo podobné,jen s tím rozdílem,že jsem i zakrvácela,teď ne Pozitivní testy,krev…ovšem na UZ už skoro ni . Ale bolí mne podbřišek,což je asi normální,ale stejně se bojím,kor když se sejde víc podnětů najednou…No,ráno budu moudřejší.

• Citovat
  • Upravit
cher
20.12.11 20:19

Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30318
20.12.11 20:23

Já jsem si dělala testy jen ráno a i tam se mi povedlo, že po 2 dnech byla čárka slabší než předtím. Pak jsem si uvědomila, že jsem ten den zapomněla pít a doháněla to večer a tím pádem byla moč hodně naředěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
20.12.11 20:24
sieta.m píše:
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce :kytka:

Nápodobně ;) .Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
20.12.11 20:30
werunqa píše:
sieta.m píše:
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce :kytka:
Nápodobně ;) .Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu.. :think:

No…prsa…to je další podnět,chvíli bolí dost, za pár hodin skoro vůbec… Pak zase jo… No hrůza.

Příspěvek upraven 20.12.11 v 20:34

• Citovat
  • Upravit
8265
20.12.11 20:33
Rozárková píše:
werunqa píše:
sieta.m píše:
Nápodobně ;) .Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu.. :think:
No…prsa…to je další podnět,chvíli bolí dost,druhý za pár hodin skoro vůbec… Pak zase jo… No hrůza.

Mě bolely celý I.trimestr :roll: .Teď už ne-akorát mě občas svědí..hlavně dvorce a bradavky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
20.12.11 21:47

mně na začátku prsa neboleli ale jak jsem si lehla do postele tak mně bolely postranách a to trvá do ted :) moc ti přeji aby to dopadlo dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
20.12.11 21:53
KIKOLETEK píše:
mně na začátku prsa neboleli ale jak jsem si lehla do postele tak mně bolely postranách a to trvá do ted :) moc ti přeji aby to dopadlo dobře :kytka:
:hug:
  • Citovat
  • Upravit
9868
21.12.11 01:11

S Barunkou jsem „čekala MS“ do 16týdne. fakt mě pořád pobolíval podbřišek jako kdybych to měla dostat. a dopadlo to dobře, jak vidíš.
nejhorší jsou ty nervy, no… s Vojtou jsem naopak až do 18tt o břiše vůbec nevěděla.
a o první jsme teda přišli v 9tt, a to mě někdy od 6-7tt bolel podbřišek taky, ale tak nějak divně. ne jako na MS. prostě divně, možná bodavěji. a vím, že to embryjko bylo poškozený, mělo špatně poskládaný chromozomy. dělali nám genetiku. takže ve finále jsem byla ráda, že to příroda vyřešila sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
21.12.11 06:39

Ahoj holky,tak zatím to vypadá perfektně. :dance:
Chtěla bych najít tu vůli a už netestovat.
Když ten ten UZ je za takovou dobu....... No,nedá se nic dělat.
Děkuji všem!!!! Ještě,že Vás tu mám. :hug:

• Citovat
  • Upravit
12743
21.12.11 11:19

sama sis odpověděla. moč je naředěná tak proč se divíš, že jsou slabší čárky? dělej si test vždy ráno a tomu stresu se vyhneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
21.12.11 11:35
paola white píše:
sama sis odpověděla. moč je naředěná tak proč se divíš, že jsou slabší čárky? dělej si test vždy ráno a tomu stresu se vyhneš

Vím,že nemůžu srovnávat,taky bych to asi ostatním radila,ale když to najednou vidíš u sebe,tak se rozklepeš jako ratlik.
Hned koukáš ,jak to měly ostatní a když vidíš,že některá měla druhou čárku o dost silnější i z odpolední moče,tak najednou koukáš!
Koukám,že jsi otěhotněla téměř okamžitě po vysazení antikoncepce,tak se nedivím,že to asi dost dobře nechápeš. Budiž Ti samozřejmě přáno!
Já jsem 2× potratila,to už přemýšlíš jinak,to mi věř. Přeji Ti,abys to ani poznat nemusela,není o co stát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex