Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jasne, ze je to mozny, je to navic dost pravdepodobny. Zalezi, jak moc pijes, jak casto chodis na WC, kdyz je to naredeny, muzes mit i jen hodne slabou.
Je nesmysl porovnávat mezi sebou testy..
Nemyslim to zle, ale spíš tak, že pokud tam jednou jsou, tak tam jsou..to, že jsou někdy slabší ovlivní dokonce i kolik je barviva v testu..
Takže klid a nenervuj se, teď to potřebuješ nejmíň! Držím palečky a určo bude vše oukej ![]()
lyrica píše:
Je nesmysl porovnávat mezi sebou testy..Nemyslim to zle, ale spíš tak, že pokud tam jednou jsou, tak tam jsou..to, že jsou někdy slabší ovlivní dokonce i kolik je barviva v testu..
Takže klid a nenervuj se, teď to potřebuješ nejmíň! Držím palečky a určo bude vše oukej
Já vím a taky za to sama sebe štvu,.že se nervuju a možná úplně zbytečně. Ale při 1.IVF to bylo podobné,jen s tím rozdílem,že jsem i zakrvácela,teď ne Pozitivní testy,krev…ovšem na UZ už skoro ni . Ale bolí mne podbřišek,což je asi normální,ale stejně se bojím,kor když se sejde víc podnětů najednou…No,ráno budu moudřejší.
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce ![]()
Já jsem si dělala testy jen ráno a i tam se mi povedlo, že po 2 dnech byla čárka slabší než předtím. Pak jsem si uvědomila, že jsem ten den zapomněla pít a doháněla to večer a tím pádem byla moč hodně naředěná.
sieta.m píše:
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce
Nápodobně
.Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu.. ![]()
werunqa píše:sieta.m píše:Nápodobně
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce.Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu..
No…prsa…to je další podnět,chvíli bolí dost, za pár hodin skoro vůbec… Pak zase jo… No hrůza.
Příspěvek upraven 20.12.11 v 20:34
Rozárková píše:werunqa píše:No…prsa…to je další podnět,chvíli bolí dost,druhý za pár hodin skoro vůbec… Pak zase jo… No hrůza.sieta.m píše:Nápodobně
Taky mě bolel podbřišek, měla jsem normální bolesti jako před MS a ta už nedorazila, držím palce.Taky mě bolelo břicho jako bych to měla dostat,do toho nalité citlivé prsa a byla jsem těhu..
Mě bolely celý I.trimestr
.Teď už ne-akorát mě občas svědí..hlavně dvorce a bradavky..
mně na začátku prsa neboleli ale jak jsem si lehla do postele tak mně bolely postranách a to trvá do ted
moc ti přeji aby to dopadlo dobře ![]()
KIKOLETEK píše:
mně na začátku prsa neboleli ale jak jsem si lehla do postele tak mně bolely postranách a to trvá do tedmoc ti přeji aby to dopadlo dobře
S Barunkou jsem „čekala MS“ do 16týdne. fakt mě pořád pobolíval podbřišek jako kdybych to měla dostat. a dopadlo to dobře, jak vidíš.
nejhorší jsou ty nervy, no… s Vojtou jsem naopak až do 18tt o břiše vůbec nevěděla.
a o první jsme teda přišli v 9tt, a to mě někdy od 6-7tt bolel podbřišek taky, ale tak nějak divně. ne jako na MS. prostě divně, možná bodavěji. a vím, že to embryjko bylo poškozený, mělo špatně poskládaný chromozomy. dělali nám genetiku. takže ve finále jsem byla ráda, že to příroda vyřešila sama…
Ahoj holky,tak zatím to vypadá perfektně. ![]()
Chtěla bych najít tu vůli a už netestovat.
Když ten ten UZ je za takovou dobu....... No,nedá se nic dělat.
Děkuji všem!!!! Ještě,že Vás tu mám. ![]()
sama sis odpověděla. moč je naředěná tak proč se divíš, že jsou slabší čárky? dělej si test vždy ráno a tomu stresu se vyhneš
paola white píše:
sama sis odpověděla. moč je naředěná tak proč se divíš, že jsou slabší čárky? dělej si test vždy ráno a tomu stresu se vyhneš
Vím,že nemůžu srovnávat,taky bych to asi ostatním radila,ale když to najednou vidíš u sebe,tak se rozklepeš jako ratlik.
Hned koukáš ,jak to měly ostatní a když vidíš,že některá měla druhou čárku o dost silnější i z odpolední moče,tak najednou koukáš!
Koukám,že jsi otěhotněla téměř okamžitě po vysazení antikoncepce,tak se nedivím,že to asi dost dobře nechápeš. Budiž Ti samozřejmě přáno!
Já jsem 2× potratila,to už přemýšlíš jinak,to mi věř. Přeji Ti,abys to ani poznat nemusela,není o co stát.
Ahoj snažilky.

Jsem 13.den od ET a stalo se to,že jsem si dělala test odpoledne-celkem dost naředěná moč-a čárečka byla slabší než VČERA ráno. Vím,že odpo je vždy slabší,nebo téměř vždy,ale že by byla SLABŠÍ DRUHÝ DEN BYŤ ODPOLEDNE???
Prosím posuďte a klidně vložte foto,do rána se asi zblázním. Je to můj druhý pokus IVF a do teď šlo vše tak hladce.
Děkuji za reakce.