Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
jen takový průzkum. Víte některá přesně, kolikátý den po pozitivním ovulačním testu se vám podařilo otěhotnět? Díky za zkušenosti.
sanyaa píše:![]()
![]()
Tak děkuju za radu, luphen, to teda nemáme kam spěchat
určitě to nehroť
bud se ms pak dostaví nebo nedostaví… ![]()
tak u nás bylo snazení den pred pozitivním testem a pak az 3dny po pozitivním testu, tak bud se spermie tak dlouho vydrzely a nebo byla ovu az 3dny po pozitivním testu.
já zase neměla ovu test 100% pozitivní (čárky vůbec nebyly stejný), ani nevím, kdy teda proběhla a zadařilo se ![]()
já mám pocit že ten pozitivní test ale neznačí že je ovu ted - ale že nastane snad do 48 hodin ![]()
no, právě
je tam, že ovu teprve proběhne. Ale nejde to odchytit po dnech, uděláš si to za 3 hodiny a už je proužek jiný… ![]()
já si udělala první a čárka byla slabá a druhý den zase slabá, ba slabší a pak už negativní…
a teď jsem ve 4. měsíci a už se začínám kulatit ![]()
Ahojte holky, stalo se některé z vás, že otěhotněla 3 dny po pozitivním ovutestu? V pondělí jsem to měla dostat, ale zatím nic a dnes něco bylo na těhu testu. Přitom nechráněný styk byl až 3 dny po + testu. Vím 100%, že to nemohlo být jindy, tento cyklus jsme spolu od ms až do toho dne vůbec nespali. A taky vím, že další den už byl test negativní.
Raději anonym
![]()
@Anonymní píše:
Ahojte holky, stalo se některé z vás, že otěhotněla 3 dny po pozitivním ovutestu? V pondělí jsem to měla dostat, ale zatím nic a dnes něco bylo na těhu testu. Přitom nechráněný styk byl až 3 dny po + testu. Vím 100%, že to nemohlo být jindy, tento cyklus jsme spolu od ms až do toho dne vůbec nespali. A taky vím, že další den už byl test negativní.
Raději anonym![]()
![]()
To je klidně možné. Ovulace nastává i 48 hodin po posledním pozitivním testu + plus vajíčko chvíli vydrží.
Ano možný to je
mě např teď prcek odpovídá že jsem otěhotněla 2 dny před ovulací, ale to možný není, neb sex byl pouze v den ovulace ![]()
@Kristyna.Vechtova Tak 2 dny rozdil je normalni chyba v měření…
No já jsem z toho jelen. Píše se, že ovulace by měla být do 48 hod po + testu a zároveň že vajíčko je schopné oplodnění 12 (max 24) hod po ovulce. Mně vyšel + test v pondělí v 10 dopoledne a milovali jsme se ve čtvrtek tak v 9-10 večer, čili nějakých 84 hodin po tom + testu.
2 dny rozdíl jako chybu měření - to myslíš u ovutestu? Že ovulka nepřijde do 48 hod, ale třeba až do 96 hod? ![]()
Jenže ten test mohl byt pozitivní ještě v deset večer
ovulace by měla byt do dvou dnu po posledním pozitivním testu ne prvním a to, ze se uvádí 48 hodin neznamená, ze u výjimek to nemůže byt později. Uvidíš jestli bude tehotensky test sílit