Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Labuť19 takhle bych to nepopsala…miminka tam běžně škytají, to jsou takový rytmický záškuby, jakoby tiky uvnitř. Nadechovat se samozřejmě nemůže…Ta škytavka je ale častá.
Tohle je, ale opravdu jako nadechování. Jako když člověk dýchá.. Když přiložím ruku na bříško, tak to cítím, jak se to napne a stáhne, jako při dýchání, nikdy mi to takhle nedělal. ![]()
@Labuť19 tady nic nevymyslis, necekej a jed do te porodnice…
@Labuť19 okamzite jed, miminko v brisku myva skytavku ale to poznas!!Nevahej ani minutu!!
Ze by dite v brise dychalo je nesmysl
prestan tu vymyslet mozne i nemozne a jed se nechat prekontrolovat kvuli tem ozvam. Myslim si, ze pokud by byl problem, muze rozhodovat kazda minuta a tak nema smysl tu dal ztracet cas ![]()
Tak jsem tam jela, sestřička vylezla řekla, že už jsem tam byla a co teda chci, tak jsem jí řekla, že se mi nezdaj pohyby a že jdu taky kvůli těm slabším ozvám, který mi vyšly dopoledne a o kterých mi ona řekla. Ona mi začala tvrdit, že nic o slabších ozvách neřikala, že to už by si mě tam hned nechali.
No připadala jsem si jak simulant..
Teď už ty ozvy byly o dost lepší než dopoledne. Předtím jsem měla 130/6 a teď 150/30. Doktor mi řekl, že je to krása nesmírná a že by si to měli nekde vystavit, no opravdu jsem si připadala trapně. A to se s nim ve středu uvidím zas, ale už budu o něco chytřejší a dojdu si i za svým. ![]()
A ještě jsem zapomněla dodat, že za tohle ještě chtěla 90,–kč ![]()
A jestli nechci radši hospitalizovat, aby jsme nemuseli platit těch 90,–kč, no já na ní koukala jak blázen ![]()
To mi přesně neřekl, jen řikal, že někdy prostě spí a tim jsou línější a musí se probudit nějakým akustickým zvukem nebo zatřesením.
@Labuť19 na to prď, buď ráda, že jsi jela, aspoň máš klid a malej taky-všechny Tvoje nervy se na něj přenáší.
@Labuť19 vykasli se na ne…dulezite je ze jste vporadku, a ze budes klidnejsi.