Sladění barev

Napsat příspěvek
Velikost písma:
miparime
26.6.12 11:27
@Wiolla píše:
No proto je nejlepší mít nějaký mustr a jet jen podle toho. :jazyk: V knížce nalistuješ stránku, která se ti barevně/pocitově líbí a tam je všechno ostatní sladěno/rozhodnuto.

Se přiznám, že zařizování-slaďování je pro mě taky utrpení. Já vím, co se mi nelíbí, ale neumím s lehkostí říct, co se mi líbí. Takže to mám vydřené (obíhání, přikládání prkýnek k dlaždičkám atd.), odpřemejšlené horem dolem (což bolí, já jsem děsně nerozhodná), prostě perfekcionalista, kterému se hned tak něco nelíbí, návhry od jiných také ne a přitom opravdový cit na to nemám. :lol: Vražedná kombinace. 8)

Tak ať to dobře vymyslíš.

(Btw ta zelená je pěkně jedovatá, ale v kombinaci s šedou a latté/vanilkové(?) vypadá docela snesitelně. :jazyk: Viz např. zde: http://www.kuchyne-next.cz/…zek-195.html) [/citac Úplně mi mluvíte z duše, přesně vím, co se mi nelíbí, nebo co je naprostý kýč, ale dát to dohromady tak, aby se mi to dlouhodobě líbilo je někdy zázrak :roll:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
26.6.12 22:19
@miparime píše:
Máte nějaké blbé zkušenosti s firmami? Tak to já mám manžela, ale na tyhle práce jaksi ne, veškeré houseworky odmítá. Tak jaksi nemám jinou možnost :)

To znám - partner je umělecký truhlář a hádejte, kdo už léta čeká na jistý nábytek..? :cert: Dokonce i dýhu jsem si už loni sama koupila.. Je to marnost, je to marnost, je to marnost :zed:

• Citovat
  • Upravit
miparime
27.6.12 07:26

Tak tak… to má dle mého názoru hodně dobré povolání. Hlavně by mohl hodně ušetřit rodinnému rozpočtu, kamarádka má švagra truhláře a vždycky jí zavidím, když mi oznámí, jakou cenu za ty jeho vyhotovené kousky zaplatila! :twisted:
Jinak jsou to slušné pálky, zvlášť, když chcete něco kvalitního.
Zrovna nedávno jsem o koupelny kupovala nábytek od Lebonu, ten snad vydrží věčně - teda aspoň v to doufám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Metamorphosis
27.6.12 08:25

@miparime Já chtěla na chalupu kuchyň z masivu, aby odpovídala zbytku vybavení v ostatních pokojích.. Když jsem zjistila výrobní cenu, málem to se mnou šlehlo.. Holt přichází doba podýhovaných vikslajvantů - které ovšem taky nejsou nejlevnější :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný