Slané čelo a hlavička 10 mesačného dieťaťa

Anonymní
20.12.23 17:00

Slané celo a hlavicka 10 mesačného dieťaťa

Dobrý deň, skúšali ste niekedy ochutnať hlavičku svojho dieťaťa? Viem že to znie divne, ale náhodou som sa dotkla a zacítila slanost potu. Potom som už zámerne ochutnala. A teda nie je to extrémne slané ale slané to je. Môžu sa aj deti potiť slano?
Ochutnala by som aj iné dieta ale nemám aké 🙈 p
Stres mám kvôli cf, odber z päticky v poriadku ale stresujem. Iné priznaky nemá. Už by mala v tomto veku? Ďakujem za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
20.12.23 17:18

Jezisikriste. Ano, pot je slany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16340
20.12.23 17:38
@Anonymní píše:
Dobrý deň, skúšali ste niekedy ochutnať hlavičku svojho dieťaťa? Viem že to znie divne, ale náhodou som sa dotkla a zacítila slanost potu. Potom som už zámerne ochutnala. A teda nie je to extrémne slané ale slané to je. Môžu sa aj deti potiť slano?
Stres mám kvôli cf, odber z päticky v poriadku ale stresujem. Iné priznaky nemá. Už by mala v tomto veku? Ďakujem za pomoc

Odteď budu chodit po parku a olizivat děti, že dělám průzkum :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.12.23 17:55

Tak ho tolik nenavlíkej, nebude se ti tolik potit a bude míň slanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
20.12.23 18:08

Příznaky nemá, odběr v pořádku, hoď se do klidu. V potu jsou proste soli u každého. A jinak ano, už by mohla mít příznaky, my jsme byli na potním testu s půlročním dítětem. To ovšem opakovaně leželo na jipce a nemohlo dýchat. Buď klidná, CF mít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
20.12.23 18:38
@Anonymní píše:
Stres mám kvôli cf, odber z päticky v poriadku ale stresujem. Iné priznaky nemá. Už by mala v tomto veku? Ďakujem za pomoc

Vsimla jsem si slaneho cela u sveho letniho miminka. Taky jsem pomyslela na CF, ale pak jsem olizla celo starsiho sourozence a zjistila jsem, ze je celo stejne slane, tak jsem tu myslenku zahnala. Dnes ma to letni mimino se slanym celem 6 let a zadnou CF opravdu nema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.23 22:53
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.23 22:58

Ďakujem za odpovede. Musím sa ukľudniť 8o

• Citovat
  • Upravit
65258
21.12.23 06:19
@Anonymní píše: Ďakujem za odpovede. Musím sa ukľudniť 8o

Bydlis v CR? Tady se delaji testy v porodnici na tuto nemoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.12.23 07:01

@vokishka na Slovensku. Tiež u nás robia tieto odbery z paticky. Tak snáď je to ok :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure