Slečny asistentky našich manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.11 15:09
wobludečka píše:
Buď v klidu. Jestli ji chce ojet, udělá to někdy mezi vyřizováním prvního a druhýho mailu, na to nemusí jezdit do Německa.
:mrgreen: :mrgreen: Díky, teď jsi mě uklidnila :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
3959
30.11.11 15:10

můj přítel neměl asistentku, ale šéfovou krásnou dlouhonohou brunetu (on na blondýny není).. šíleně mě to žralo, volali si každý den třeba hodiny a já nechápala o čem.. hodně jsme se kvuli tomu i hadali, nakonec jsem mu sjížděla telefon a mejl.. náš vztah se díky tomu hroutil, sedli jsme si a o všem jsme si v klidu promluvili..pochopila jsem, že jestli mě někdy bude chtít podvést, nemusí to být právě s jeho šefovou, nebo na pracovní cestě.. tím chci říct, že jestli mu věříš, nenervuj se, když bude chtít, podvede tě kdekoliv a s kýmkoliv… nastěhovala bych si k sobě na ty tři dny třeba kámošku, ať na to nemusíš pořád myslet.. :mrgreen: tak přeji pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
30.11.11 15:13

Netrapit se a snazit se na to nemyslet. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
30.11.11 15:13
wobludečka píše:
Buď v klidu. Jestli ji chce ojet, udělá to někdy mezi vyřizováním prvního a druhýho mailu, na to nemusí jezdit do Německa.

Toť i můj názor!Já bych taky nespala a užírala se,ale stejně by se nepřiznal,ikdyby jsi na něj uhodila.A pokud ti s ní má být nevěrný,tak bude a nepotřebuje nato služebku..
Akorát pozor nato,aby těch služ.cest nezačalo přibývat!!Znám pár takových,co jezdí na služebky a přitom si užívají víkend se svou asistentkou :cert:
Tím nechci říct,že ti tvůj muž bude nevěrný!!!!!!!!!!
Nejlepší je věřit,neřešit a nepřemýšlet nad tím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.11.11 15:15
Anonymní píše:
wobludečka píše:
:mrgreen: :mrgreen: Díky, teď jsi mě uklidnila :mrgreen:
:mrgreen: Tak jako buď zůstaneš nad věcí, hodíš mu do tašky balík kondomů se slovy hlavně nedotáhni nějaký breberky, nebo budeš sedět doma s rukama v dlaních a užírat se tím, ale na té situaci se nic nezmění - je to na něm. Stejně tak je na Tobě, jak ty budeš trávit čas, kdy manžel není doma.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 15:16

:mrgreen: tak u nás by to bylo peklo :mrgreen: .Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né :mrgreen:

Představa že po vyřízení schuzky si s radostí dojdou na sklenku a pak na dvě a jak tohle končí by mě kleplo a to jsme spolu deset let a nikdy sem neměla duvod žárlit ale tohle bych nerozdýchala a chlap by si to netroufnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3513
30.11.11 15:17

a na kolegyně z práce nežárlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
30.11.11 15:18
Kamča.dalmatinka píše: :mrgreen: tak u nás by to bylo peklo :mrgreen: .Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né :mrgreen:

Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
30.11.11 15:18

No mě by to vadilo a to dost.Na nic jinýho bych asi nemyslela :( Ale bohužel stím asi nic neuděláš.Ty ho znáš a víš zhruba co by udělal.I když 100 procentní není nikdo a nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
30.11.11 15:19

Ja bych ti radila, aby ses prestala uzirat tim, ze je asistentka hubena prsata kocka, ktera bude brzy neco jako clen sirsi rodiny, protoze zkratka bude manzelova dalsi ruka a cekala bych, ze mu bude zarizovat i veci soukromeho charakteru (nakup listku do divadla, vyzvednuti kytky pro tebe atd…). Zkus mu verit, jinak se z toho zblaznis.

A napadla me jeste jedna vec, kterou bys mohla zvazit - ty sama vis nejlip, na jake pozici manzel pracuje a jake jsou naroky na jeho asistenta/ku. Byt na jeho miste, koho by sis na asistentskou pozici vybrala? A kolik se asi tak do toho vyberka prihlasilo starsich usedlych pani, ktere umi perfektne jazyky, jsou flexibilni a chteji byt asistentkou? Tipuju, ze moc ne.

Co budou delat vecer? Jo, pujdou si nekam sednout, treba si daji sklenku vina, ale proc by z toho proboha mel hned nutne bejt sex? To se maji kazdy zamknout do sve cely (hoteloveho pokoje) a nepromluvit spolu do dalsiho rana ani slovo?? Uvazuj trosku ;-) Proc by proboha mel kazdej hned skocit na druhyho jenom proto, ze jsou spolu sami v cizi zemi? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301

Přesně tak Kami..ono totiž je celkem jasný,že večer na to vínko zajdou..Já bych z té představy šílela..
U mě ale blbá zkušenost..
Můj chlap měl taky asistentku..mladou,s velmi bujným poprsím,bezdětnou..a jak to skončilo??Už je to můj „EX“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064

No teda, také by se mi to nelíbilo :cert: . Každopádně být nad věcí, rozhodně nedělat scény, zbytečně to nehrotit, nevolat, dojít si na kosmetiku, ke kadeřnici, na masáž, jít si zacvičit, nebo tak něco co ti udělá radost a hodí tě trochu do pohody. Nesedět doma, neužírat se - to se lehko řekne, moc dobře to vím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.11.11 15:20

ahoj,
asi tě nepotěším…
manžel je ředitel, má dost náročnou agendu a potřebuje tedy dost šikovnou asistentku. Nedávno hledal novou (stará odcházela na MD) a na konkurz se mu hlásilo cca 40 ženských (v Praze). I mezi tolika uchazečkami najít jednu fakt dobrou byl docela oříšek. Dobrou - a to myslím z hlediska toho, co umí, ne jak vypadá. To mu bylo srdečně jedno. Potřeboval prostě spolehlivou ženskou.
Nakonec našel, hezká není. Služebních cest absolvuje několik do měsíce (hlavně do zahraničí, i do Německa), asistentka mu připravuje pouze podklady na tamní jednání a organizuje cestu (letadlo, hotel, restaurace…). Nikdy s ním nikam nejela.
Tvůj přítel asi musel mít sakra štěstí, že zrovna kápl na takovou co i dobře vypadá… Navíc, co já mám zkušenosti, tak německé firmy, které mají nějaký styk se zahraničím, zvládají komunikaci v angličtině v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
30.11.11 15:21
kamak píše:
Kamča.dalmatinka píše: :mrgreen: tak u nás by to bylo peklo :mrgreen: .Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né :mrgreen:
Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánoce :lol:

Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor? :?: To mi prijde fakt uhozeny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.11.11 15:24
krokodylka píše:
kamak píše:
Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánoce :lol:
Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor? :?: To mi prijde fakt uhozeny…

proč? já někdy jezdím… ale ne že bych ho kontrolovala, ale přesně z toho důvodu - podívat se do novýho města, nakoupit, na výlet, když má čas, zajdem si na večeři…
sám mi to někdy nabízí ať jedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria