Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
krokodylka píše:kamak píše:Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor?Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
.Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né
To mi prijde fakt uhozeny…
MMartina1 píše:
a na kolegyně z práce nežárlíš?
Ne to ne, ty s ním nejsou aspon pořád v kontaktu, kdežto tihle dva spolu ve velké kanceláři celou prac.dobu a ted ještě ta služebka
MMartina1 píše:
a na kolegyně z práce nežárlíš?
Ne to ne, ty s ním nejsou aspon pořád v kontaktu, kdežto tihle dva spolu ve velké kanceláři celou prac.dobu a ted ještě ta služebka
kamak píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
.Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né
To ne, to bych se cítila jak dozor, opravdu, nebo jak stíhačka největší, to ne.
No já byla asistentkou 7 dlouhých let.
První šéf měl dlouholetý vážný vztah - upozorňuji, že to byl hezký a zábavný chlap - jezdili jsme společně na semináře i služební cesty a nikdy nedošlo ani k náznaku něčeho víc, jo dali jsme si večer drink - probrali partnery, práci, život, ale já věděla že on má závazky a nikdy mě nenapadlo na něj nic zkoušet - navíc podělat si tím práci by byl taky nerozum… Pravda ale je, že jeho partnerka ke mě vždy měla velký odstup a to přísahám, že on taky nikdy nic nenaznačil.
Druhý šéf měl opět vážný vztah. Proběhli společné večírky a akce a nikdy jsem o něj prstem nezavadila a ani on o mě. Později se s partnerkou rozešel a když byl asi půl roku sám, tak jsme se dali do kupy, zcela přirozenou cestou mimo práci - dnes máme 6 měsíčního syna a druhé dítko na cestě - on má zcela přirozeně novou asistentku (24 let, blond, prsa č.3, 60 90 60 - to samé co já před porodem
) a já mu věřím, i když občas raději prověřuji
, protože znám ze svého okolí bohužel i příběhy kdy mladá nemyslící slečna připraví rodinu o tatínka a tatínek pochopitelně v takové situaci také neuvažuje realisticky ![]()
Takže taky ve mě vyhublá, prsatá, zábavná a bezproblémová asistentka mého drahého občas navodí pocit žárlivosti, ale vím že mě šlo tenkrát taky o práci a ne o přebrání chlapa, navíc manželovi důvěřuji a říkám si, že kdyby náhodou…tak mu snad musí být jasné že by mi hned došlo odkud vítr vane
a navíc když ho vidím doma s malým jak na něj zamilovaně kouká a šišlá, tak si nemyslím, že to je chlap, co by si chtěl komlikovat život…
Black_Orchids píše:
ahoj,
asi tě nepotěším…
manžel je ředitel, má dost náročnou agendu a potřebuje tedy dost šikovnou asistentku. Nedávno hledal novou (stará odcházela na MD) a na konkurz se mu hlásilo cca 40 ženských (v Praze). I mezi tolika uchazečkami najít jednu fakt dobrou byl docela oříšek. Dobrou - a to myslím z hlediska toho, co umí, ne jak vypadá. To mu bylo srdečně jedno. Potřeboval prostě spolehlivou ženskou.
Nakonec našel, hezká není. Služebních cest absolvuje několik do měsíce (hlavně do zahraničí, i do Německa), asistentka mu připravuje pouze podklady na tamní jednání a organizuje cestu (letadlo, hotel, restaurace…). Nikdy s ním nikam nejela.
Tvůj přítel asi musel mít sakra štěstí, že zrovna kápl na takovou co i dobře vypadá… Navíc, co já mám zkušenosti, tak německé firmy, které mají nějaký styk se zahraničím, zvládají komunikaci v angličtině v pohodě.
noo to je taky k zamyšlení.. ani mě nenapadlo to, že vlastně v dnešní době v německu tu angličtinu zvládaj taky.. na tom něco je ![]()
kamak píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
Tak to bych si připadla jak totální trubka
Je to naprosto totálně průhledné. Raději bych se doma užírala než vypadala jak žárlivý blbec ![]()
Anonymní,proč jako dozor?Pěkně mu vysvětli,že se blíží vánoce a ty chceš vidět vánoční německo,chceš přijít na jiný myšlenky,udělat si nákupy,večer pěkně relax!!!!
No aspoň bych to nadhodila a uvidíš jeho reakci..Z té se dá taky ledasco vypozorovat!
Někdo tady už psal,že asistentka na cestu je zbytečná,že ve firmách se běžně ovládá angličtina..takže já bych byla prozíravá!!
Můj současný partner jezdí po světě,Čína,Norsko,Korea,Francie,Rakousko atd..a nikdy sebou asistenku nepotřeboval!!Protože i ve firmách v Číně nebo Korei ovládají angličtinu!!
aajulinka píše:Black_Orchids píše:noo to je taky k zamyšlení.. ani mě nenapadlo to, že vlastně v dnešní době v německu tu angličtinu zvládaj taky.. na tom něco je
ahoj,
asi tě nepotěším…
manžel je ředitel, má dost náročnou agendu a potřebuje tedy dost šikovnou asistentku. Nedávno hledal novou (stará odcházela na MD) a na konkurz se mu hlásilo cca 40 ženských (v Praze). I mezi tolika uchazečkami najít jednu fakt dobrou byl docela oříšek. Dobrou - a to myslím z hlediska toho, co umí, ne jak vypadá. To mu bylo srdečně jedno. Potřeboval prostě spolehlivou ženskou.
Nakonec našel, hezká není. Služebních cest absolvuje několik do měsíce (hlavně do zahraničí, i do Německa), asistentka mu připravuje pouze podklady na tamní jednání a organizuje cestu (letadlo, hotel, restaurace…). Nikdy s ním nikam nejela.
Tvůj přítel asi musel mít sakra štěstí, že zrovna kápl na takovou co i dobře vypadá… Navíc, co já mám zkušenosti, tak německé firmy, které mají nějaký styk se zahraničím, zvládají komunikaci v angličtině v pohodě.
Tak já mám zkušenost, že sice angličtinu trochu zvládají, ale němčina je němčina ![]()
Jo a ještě napíšu svůj názor na věc: Jak už bylo psáno, ojet ji může i mezi prvním a druhým e-mailem. Na to nepotřebuje služebku.
Já jako asistentka bych teda se svým šéfem nespala, protože je to dost krátkozraké. Ale nejsme všechny stejné, že. Šéf byl pro mě něco jako kamarád, ale trošku s odstupem. Když měl náladu žertovat, žertovala jsem. Když měl náladu makat, makala jsem jak šroubek. Když měl náladu svěřovat se, poslouchala jsem. Takže tam stále bylo takové to: „ano pane, služebníček pane“.
Nikdy, ani třeba na firemní pařbě, nebyl nejmenší náznak intimností.
Musím se boužel přidat k žárlivé části, i když vím, že bych s tím nic nenadělala, doma bych se pěkně užírala. A to partnerovi taky věřím, ale na sto procent asi nikomu, ani sobě.
Takže by to ve mně hlodalo, ale myslím, že bys určitě poznala, kdyby něco bylo jinak ![]()
Můj názor je takovýto.. pokud s ní chce spát udělá to… Na to cizinu opravdu nepotřebuje. Za dlaší je fakt, že v dnešní době německé firmy dělají jednání, školení atd běžně v angličtině…
hezkyyy, už jsem čekala takové ty komentáře dokonalých manželek, které tu občas vídám, že jsi patologicky žárlivá a zasloužíš, aby tě podvedl a ono ejhle, jsou tu normální ženský
No dost rejpání!
Jo, se mnou by to taky šlehlo! Asi bych se občas ukázala u něj v práci, strašně nenápadně samozřejmě
vyparáděná a s dětma, ať paní asistentka vidí, že jste šťastná rodinka a nic jí ani preventivně nenapadne:mrgreen:
Black_Orchids píše:krokodylka píše:proč? já někdy jezdím… ale ne že bych ho kontrolovala, ale přesně z toho důvodu - podívat se do novýho města, nakoupit, na výlet, když má čas, zajdem si na večeři…kamak píše:Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor?Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
To mi prijde fakt uhozeny…
sám mi to někdy nabízí ať jedu.
A má s sebou asistentku?