Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:Magnificata píše:No já se za tohle žárlení dost stydím, proto i ten anonym a kord před manželem tohle přiznat
Já bych to s ním probrala a řekla mu, že žárlíš. Já jsem to párkrát taky tak udělala a manžel se obvykle hrozil, co jsem si to myslela, že je ta holka uplná kráva a že to vůbec není jeho typ. Takže tak…
Mne se vzdy ulevi, kdyz to s nim proberu, navic jemu dela docela dobre, ze na nej nekdy zarlim:-)no mne to dela taky dobre, kdyz si obcas zazarli.
Kamča.dalmatinka píše:chuanitka píše:
Jinak mně se jednou šéf přiznal, že na pohovor na mé místo přišla i krásná atraktivní blonďatá kočka, přesně jeho typ, málem mu kapaly sliny. Ale vzal mě, měla jsem lepší praxidoufám že né v sexu
Ne, v administrativě
![]()
No holka, tak nevím, jestli ti tahle diskuse pomohla ke klidu. Asi bych se po přečtení všech příspěvků spíš tloukla do hlavy, že jsem se na tohle vůbec ptala.
Já svého přítele miluju a snažím se mu věřit. Ale s čistým svědomím můžu prohlásit, že jsem velice ráda, že není ve vedoucí pozici ve které by potřeboval asistentku a že nejezdí na služební cesty. Chlapi to toiž mají trošku jinak. Myslí na dvě strany. Vlastně na tu druhou stranu nemyslí…
Jednou je rodina, životní partnerka a láska a na druhé straně je jejich libido. Jsem s tím mým 12 let, máme dvě malé děti, ale ani dneska nedokážu odhadnout, jak by reagoval, kdyby se mu takováhle mladá sexbomba sama nabídla.
Zjančil by se, hupsl by na ni a pak by byl dál milým a laskavým partnerem a taťkou, aniž bych něco poznala? Nebo by měl špatné svědomí a přiznal se? Nebo pro něj znamenáme tolik, že by udržel své představy a chtíč na uzdě a zůstal by věrný? To opravdu netuším, jen si přeju, abych to nemusela nikdy řešit. A pokud nedej bože ano, tak se nikdy nebudu ptát na názor jiných žen. ![]()
No já to napíšu zas z té opačné strany. V práci ( myslím, před mateřskou ) celkem cestuji, kvůli zákazníkům, když se jedná o většího zákazníka jezdím s kolegou, třeba i kvůli školení. Někdy musíme i přespat, protože se to za jeden den nedá vše zvládnout. Příležitostí na to abych podvedla svého manžela a můj kolega manželku máme opravdu dost. ALE oba víme ( i jsme si to řekli), že se vzájemně prostě nepřitahujeme. Přitom kolega je hezký, inteligentní, vtipný a nevím co ještě o sobě si taky nemyslím, že bych byla nějaká šereda:-), ale prostě bychom se asi museli opít fakt strašně abychom skončili někde v posteli. Takže jak tady už někdo napsal, vždy na to musí být dva:-).
Zakladatelko vždy má člověk na výběr, buď to vzít jako realitu, že má manžel takové zaměstnání tudíž i asistentku nebo se užírat, žárlit a nevím co ještě. Já bych si rozhodně vybrala tu první variantu. Jestli se má něco stát stane se i když se postavíš na hlavu.
Jediné co můžeš udělat je dobře žít svůj život ( starat se o svoji spokojenost - nesobecky, nelhat si), být dobrou rovnocennou partnerkou, aby si byla spokojená i ty i manžel. Vím zní to jako fráze, ale ono o tom ten život je, prožít ho co nejlépe ![]()
Když tě i tak podvede tak za to prostě nestál.
Krisťa81 píše:
No holka, tak nevím, jestli ti tahle diskuse pomohla ke klidu. Asi bych se po přečtení všech příspěvků spíš tloukla do hlavy, že jsem se na tohle vůbec ptala.![]()
Já svého přítele miluju a snažím se mu věřit. Ale s čistým svědomím můžu prohlásit, že jsem velice ráda, že není ve vedoucí pozici ve které by potřeboval asistentku a že nejezdí na služební cesty. Chlapi to toiž mají trošku jinak. Myslí na dvě strany. Vlastně na tu druhou stranu nemyslí…
![]()
Jednou je rodina, životní partnerka a láska a na druhé straně je jejich libido. Jsem s tím mým 12 let, máme dvě malé děti, ale ani dneska nedokážu odhadnout, jak by reagoval, kdyby se mu takováhle mladá sexbomba sama nabídla.
Zjančil by se, hupsl by na ni a pak by byl dál milým a laskavým partnerem a taťkou, aniž bych něco poznala? Nebo by měl špatné svědomí a přiznal se? Nebo pro něj znamenáme tolik, že by udržel své představy a chtíč na uzdě a zůstal by věrný? To opravdu netuším, jen si přeju, abych to nemusela nikdy řešit. A pokud nedej bože ano, tak se nikdy nebudu ptát na názor jiných žen.
Taky by mě zajímalo jak by se zachoval chlap, jestli by opravdu udržel chtíč na uzdě a vzpomněl si na rodinu, že prostě musí být věrný, nebo prostě by na to v tu chvíli nemyslel.Asi jak kdo.
Každopádně díky za názory, jen mě to tak zajímalo jestli s tím máte zkušenosti.Já jsem se domluvila s kamarádkou, že za ní zajedu a budu u ní 2 dny, abych nemusela myslet na to, co kde manžel dělá nebo nedělá.
Tak můj ex odjel tři dny po svatbě na hory se sekretářkama
Přece nebude trhat partu, že jo? Svatební cesta se nekonala, zato hory každý rok. Už spolu nejsme ![]()
Jestli se nechceš zbláznit, tak důvěřuj s mírou, a hlavně neprověřuj! ![]()
Nevím s tímhle zkušenost nemám ale teda jsme oba z takovýho těsta že tohle by u nás neklaplo ne že bysme si nevěřili asi na sebe oba žárlíme ale tohle byhc enzkousla jako já a vím bezpečně že ani můj manžel
Ten by to nesl asi hůř než já ![]()
BTW to jak tu psaliž e bys byla stíhačka mně na tom nic nepřijde prostě budou Vánoce tka proč si neudělat prá denní výlet někam do neznáma?Nakoupit poznat nové místo apod.....já na tom nic nevidím ![]()
Pokud bdue chtít podvede na to stejně nemusí jezdit kdo ví kam…ale na tvém místě byhc mu narovnu řekla jaké mám myšlenky a že z toho mám strach ![]()
Ahoj je mi 25 a dělám asistentku šéfovi kterému je 30. Nevím jak je to u Vás ale my máme naprosto kamarádský vztah. On má manželku a půlroční miminko a já manžela a mimčo čekáme v květnu. Nevím jestli to takhle řešit nějakou žárlivostí. pokud s ní nechodí na večeře. Seznamte se s ní. Manželka od jednoho kolegy na mě bezdůvodně žárlila a když zjistila jaká jsem a že nadevše miluju svého muže, tak změnaila názor. raději ji poznejte než zbytečně žárlit a užirat se.. ![]()
MacinkaCZ píše:
Ahoj je mi 25 a dělám asistentku šéfovi kterému je 30. Nevím jak je to u Vás ale my máme naprosto kamarádský vztah. On má manželku a půlroční miminko a já manžela a mimčo čekáme v květnu. Nevím jestli to takhle řešit nějakou žárlivostí. pokud s ní nechodí na večeře. Seznamte se s ní. Manželka od jednoho kolegy na mě bezdůvodně žárlila a když zjistila jaká jsem a že nadevše miluju svého muže, tak změnaila názor. raději ji poznejte než zbytečně žárlit a užirat se..
No jo, ale co když zakadatelka zjistí, že asistentka je svobodná, nezadaná, volná, ráda si někam vyrazí a ráda se nechá pozvat.....
To jí asi na klidu moc nepřidá
Ne každá 25ti letá asistentka je šťastně zadaná a těhotná ![]()
Ahoj,
dělám v současné době asistentku celkem náročnému řediteli a na služebky jezdíme pravidelně, někdy zůstáváme přes noc, někdy se vracíme na otočku, když jezdíme na noc, tak to obvykle vypadá tak, že se ubytujeme a bud on už má domluvenou nějakou pracovní večeři, na kterou vyrazí a nebo jdeme na večeři spolu, pokecáme, dáme si víno, ale pak se rozejdeme každý do svého pokoje. Víš, ono aby Tě někdo podváděl, tak nemusí jezdit nikam na služebky do dálky, udělá to přes den v kanceláři..a upřímně, já si moc nedovedu představit s ním pak pracovat, takhle je to daleko lepší, tak hlavu vzhůru. ![]()