Slečny asistentky našich manželů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Neprihlasena Jaruna
30.11.11 16:19
jizvíková píše:
děvčata, 100% svým můžům věří pouze trubky :) bez urážky, ale je to takmuži chtějí „plodit“ a to i slušní tatínkové od rodiny, věřím tomu, že pokud by mého muže sváděla nějaká kráska, tak by prostě podlehl. nechtěl by, měl by výčitky, ale v tu chvíli by moc mozku na přemýšlení nepoužil. prostě by zafungovala příroda, asi by slečna musela být hodně „vtíravá“ ale asi by uspěla. takže kdyby s ní jel na 3 dny, tak by mě kleplo..zakladatelko hodně sil

Presne tak.Pokud zenska bude chtit,tak toho chlapa proste mit bude.V tu chvili,v ten okamzik pracuje opravdu neco jineho,nez rozum.Je fakt,ze kdyz ji bude chtit,muzou kdykoliv,necekaji na sluzebni cestu,ale prave,ze na te sluzebce to je neco jineho,nez ve svem meste,tam se nemusi schovavat.
Tim ale nechci rict,ze te zakladatelko tvuj manzel ma v umyslu podvest.Pisu,co si myslim.

• Citovat
  • Upravit
542
30.11.11 16:19
wobludečka píše:
Tea 24 píše:
chuanitka píše:
Tea 24 píše:
a jaké jsou asistentky či kolegyně svině…
Dík :lol: :lol: :lol:
ježiš, ale vy jste přeci vyjímky! :D
Já né, já nemám nic lepšího na práci než vošahávat chudáčky zoufale se bránící vzorné manžele, abych si mohla psát záseky do deníčku :jazyk:

jo jo :lol: ironie

já tomu svému nevěřím,ale ženským kolem ještě víc, mě už stačila jedna moje „super“ kamarádka které po pár skleničkách jaksi vůbec nevadila moje přítomnost :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
30.11.11 16:20
jizvíková píše:
děvčata, 100% svým můžům věří pouze trubky :) bez urážky, ale je to takmuži chtějí „plodit“ a to i slušní tatínkové od rodiny, věřím tomu, že pokud by mého muže sváděla nějaká kráska, tak by prostě podlehl. nechtěl by, měl by výčitky, ale v tu chvíli by moc mozku na přemýšlení nepoužil. prostě by zafungovala příroda, asi by slečna musela být hodně „vtíravá“ ale asi by uspěla. takže kdyby s ní jel na 3 dny, tak by mě kleplo..zakladatelko hodně sil

A to já zase tomu svému věřím. A přestanu až když se něco dozvím (doufám, že ne :) ). Vím jací jsou chlapi, ale proč zbytečně přemýšlet co dělá, když s ním zrovna nejsem? :nevim: Takže mu prostě věřím :mrgreen: Teď o víkendu jede na vánoční večírek na druhou stranu republiky přes noc a přece se z toho nezblázním. Nehledě na to milé dámy - pořád se řeší co asistentky, ale - jsou ti vaši chlapi opravdu takoví borci, že by o ně měli zájem takové kočky jak popisujete? :mrgreen: (nemyslím to špatně :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
30.11.11 16:26

manžel tuhle vybíral novou kolegyni do vedení ostravské pobočky. ukázal mi 6CV v posledním kole, každá měla něco - a tím nemyslím podobu, ale schopnosti, motivaci, vzdělání. Když mi ukázal svou horkou kandidátku - musela jsem se smát. Vyčnívala jedinou věcí - byla mi děsně podobná a on si to vůbec neuvědomil! Prostě my lidé hledáme podvědomě co máme vyzkoušené a co nám vyhovuje - a nejde o svádění. Generální si té podoby všiml taky, no přijali jinou :-D Manželovi věřím, ale když si vybíral asistentku, také jsem mu poťouchle radila takové puťky. Nakonec to dopadlo jak nejlépe mohlo, asistentka má přítele ve firmě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2208
30.11.11 16:31
chuanitka píše:
aajulinka píše:
Black_Orchids píše:
ahoj,
asi tě nepotěším…
manžel je ředitel, má dost náročnou agendu a potřebuje tedy dost šikovnou asistentku. Nedávno hledal novou (stará odcházela na MD) a na konkurz se mu hlásilo cca 40 ženských (v Praze). I mezi tolika uchazečkami najít jednu fakt dobrou byl docela oříšek. Dobrou - a to myslím z hlediska toho, co umí, ne jak vypadá. To mu bylo srdečně jedno. Potřeboval prostě spolehlivou ženskou.
Nakonec našel, hezká není. Služebních cest absolvuje několik do měsíce (hlavně do zahraničí, i do Německa), asistentka mu připravuje pouze podklady na tamní jednání a organizuje cestu (letadlo, hotel, restaurace…). Nikdy s ním nikam nejela.
Tvůj přítel asi musel mít sakra štěstí, že zrovna kápl na takovou co i dobře vypadá… Navíc, co já mám zkušenosti, tak německé firmy, které mají nějaký styk se zahraničím, zvládají komunikaci v angličtině v pohodě.
noo to je taky k zamyšlení.. ani mě nenapadlo to, že vlastně v dnešní době v německu tu angličtinu zvládaj taky.. na tom něco je :evil:
Tak já mám zkušenost, že sice angličtinu trochu zvládají, ale němčina je němčina :nevim:

Přesně tak! Přítel dělá v rakouské firmě a angličtina tam moc nefrčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
30.11.11 16:37

Teda já bych se doma si užrala žárlivostí. Příležitost dělá zloděje. Dřív jsem nežárlila skoro vůbec, ale teď co jsem na MD, je to hrůza. vadilo mi i když šel manžel s kolegyní na oběd :! Ale nedá se asi nic dělat, jen mu věřit a po ničem raději nepátrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 16:38

No já to neřešila, ani to slečna nebyla, měla dvě děti, já byla těhotná… Nic ji nezastavilo :? A muž se taky nenechal dvakrát přemlouvat. Naštěstí to bude brzy bývalá asistentka, všechno se srovnalo, ale mám pocit, že až uvidím mužovu budoucí asistentku, tak jí dám preventivně pěstí a zařvu: „Můj chlap“ :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.11.11 17:03

Na to, aby chlap s někým zahýbal nemusí mít asistentku. Můj ženatý šéf má nádhernou mladou asistentku, tráví s ní hodně času, doprovází jej i na služební cesty, ale je tady veřejným tajemstvím, že má šéf poměr s jednou kolegyní, která je úplně obyčejná. Tím chci říct, na nevěru nepotřebuje asistetku, může potkat kohokoliv. Podle mě se slečna jen snaží děat svou práci.

• Citovat
  • Upravit
784
30.11.11 17:06
ajva píše:
dnes máme 6 měsíčního syna a druhé dítko na cestě - on má zcela přirozeně novou asistentku (24 let, blond, prsa č.3, 60 90 60 - to samé co já před porodem :D )

:mrgreen: promiň, tohle mě pobavilo. slečny s mírama 60-90-60 se určitě nemusíš bát. ještě jednou se omlouvám, jsem jak „malej jarda“, uznávám :lol:.

a k zakladatelce… taky zastávám názor, že pokud muž chce podvést, dojde k tomu kdekoli, služební cesty do zahraničí netřeba :-). není to nic potěšujícího, ale je to tak. zkus být v klidu a nemyslet na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 17:14

Ahoj,

asi vás nepotěším, ale sice jsem nebyla přímo asistentka, ale podřízená, ale náš šéf si užíval vždy!!! Když se jelo na služebku, tak to bylo o tom, se pak večer pobavit a trochu popít a i nemusela to být ani jeho štíhlá asistentka s blonďatou hlavou! I já se stala tou „špatnou“!!! Ale o nic nikdy nešlo (bylo to jen o opileckou rozvášněnost, i v práci to pak bylo jako dřív, včetně vykánií atd!!! Už je to dávná minulost, v té práci už léta nejsem (přesto raději anonymně!!!)Kdybych měla manžela v podobné pozici a někam jezdil, tak by mě rovnou vezli do blázince. Jediná rada - zásobit ho nenápadně kondomama, nemá cenu doufat, jistota je jistota!!!

• Citovat
  • Upravit
48576
30.11.11 17:54

Zakladatelko a co jiného teda jako chceš dělat?Bud budeš za šmíráka a pojedeš taky a nebo budeš doma a je na tobě jestli se budeš užírat neb né(věřim že budeš) :mrgreen: .Jiná rada stejně neexistuje ;)

Příběhu asistentka a šéf znám taky několik,ale nemyslím si že by tohle zakladatelka chtěla slyšet :lol:
Muj chlap by si ani nedovolil tohle doma nadhodit a není to tim že umí němcky i anglicky,ale tím že ví že by :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4618
30.11.11 18:15

Tak ja si teda nedokazu ani predstavit, ze by nekdo, kdo je v zamestnaneckym pomeru, i kdyz ve vyssi pozici, vzal na sluzebku manzelku 8o Delala jsem u rakousky i nemecky firmy a u obou se prednasky nikdy v anglictine nedelaly. Uzirat se dopredu nema cenu, stejne to neovlivnis. A myslim si, ze cim vic budes davat najevo, jak ti to vadi, a nejaky majetnicky sklony, tim vic si muzes zadelat opravdu na problem. Kdyz nebude mit tuhle asistentku, bude mit jinou, pokud teda kvuli tomu nepolozi vyssi post a prijem.
A nevim, jak tu psala jedna anonymni, ze sef to vylozene vyhledaval a ona byla taky ta „spatna“, vetsinou k tomu, ze clovek skonci v posteli, musi byt dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.11.11 19:58
jizvíková píše:

Souhlasím :) Ale když ho bude chtít dostat, nepotřebuje na to služebku :nevim: A pokud zájem nemá, ani na služebce se nic nestane :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
30.11.11 20:00

Jinak mně se jednou šéf přiznal, že na pohovor na mé místo přišla i krásná atraktivní blonďatá kočka, přesně jeho typ, málem mu kapaly sliny. Ale vzal mě, měla jsem lepší praxi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.11.11 21:11
chuanitka píše:
Jinak mně se jednou šéf přiznal, že na pohovor na mé místo přišla i krásná atraktivní blonďatá kočka, přesně jeho typ, málem mu kapaly sliny. Ale vzal mě, měla jsem lepší praxi :lol:
:mrgreen: doufám že né v sexu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria