Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Black_Orchids píše:krokodylka píše:proč? já někdy jezdím… ale ne že bych ho kontrolovala, ale přesně z toho důvodu - podívat se do novýho města, nakoupit, na výlet, když má čas, zajdem si na večeři…kamak píše:Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor?Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
.Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né
To mi prijde fakt uhozeny…
sám mi to někdy nabízí ať jedu.
A má s sebou asistentku?
Tak ja z osobni zkusenosti, ale z druhy strany, asistentka jsem byla pul zivota, delala jsem v ryze muzskym kolektivu, na sluzebky do zahranici jsem taky jezdila tlumocit, vecer samozrejme vecere a vinko taky padlo, v roce se konaly ruzny firemni vecirky. Narazky a navrhy nejen od sefu taky byly, manzelky delaly taky dost ksichty a koukaly na me neduverive, koukaji i po letech, kdyz je potkam, pac nevi, navic nekteri z kolegu doma jeste vse prikraslovali, aby je jeste vic postouchli. Byla jsem svobodna, bez zavazku a stejne jsem nikdy s nikym neujela. Pokud bude tvuj chlap chtit, tak nemusi byt ani nadrizenej, aby si s nejakou kolegynkou povyrazil, jde teda taky o to, co je to za zenskou (potvoru). Klid bych teda taky nemela, protoze ruku do ohne clovek nemuze dat ani sam za sebe.
chuanitka píše:aajulinka píše:Tak já mám zkušenost, že sice angličtinu trochu zvládají, ale němčina je němčinaBlack_Orchids píše:noo to je taky k zamyšlení.. ani mě nenapadlo to, že vlastně v dnešní době v německu tu angličtinu zvládaj taky.. na tom něco je
ahoj,
asi tě nepotěším…
manžel je ředitel, má dost náročnou agendu a potřebuje tedy dost šikovnou asistentku. Nedávno hledal novou (stará odcházela na MD) a na konkurz se mu hlásilo cca 40 ženských (v Praze). I mezi tolika uchazečkami najít jednu fakt dobrou byl docela oříšek. Dobrou - a to myslím z hlediska toho, co umí, ne jak vypadá. To mu bylo srdečně jedno. Potřeboval prostě spolehlivou ženskou.
Nakonec našel, hezká není. Služebních cest absolvuje několik do měsíce (hlavně do zahraničí, i do Německa), asistentka mu připravuje pouze podklady na tamní jednání a organizuje cestu (letadlo, hotel, restaurace…). Nikdy s ním nikam nejela.
Tvůj přítel asi musel mít sakra štěstí, že zrovna kápl na takovou co i dobře vypadá… Navíc, co já mám zkušenosti, tak německé firmy, které mají nějaký styk se zahraničím, zvládají komunikaci v angličtině v pohodě.
my v Německu několik let žili a pracovali pro mezinárodní firmu.Němčina je němčina, to jo - hlavně co se týče společenských událostí a takových těch neformálních řečí kolem, co přímo nesouvisí s obchodem ("small-talks) - kdo tak mluvil, měl u nich výhodu… ale s angličtinou v obchodním styku nikdy nebyl problém.
Jednou mi přítel vyprávěl,že než jsme se poznali,jel služebně do Německa a měl sebou překladatelku.Prej byl nějak špatně zarezervovaný hotel,nebo už prostě neměli jednolůžkové pokoje a tak je spolu dali na dvoulůžák.Na nočním stolku prej krabička kondomů,ale každej se otočil k tomu druhýmu zády a nic nebylo.Já to tomu svýmu i věřim,on se ženských spíš bojí ![]()
chuanitka píše:Black_Orchids píše:A má s sebou asistentku?krokodylka píše:proč? já někdy jezdím… ale ne že bych ho kontrolovala, ale přesně z toho důvodu - podívat se do novýho města, nakoupit, na výlet, když má čas, zajdem si na večeři…kamak píše:Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor?Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
.Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né
ne, tu si nebere nikdy, jak jsem psala. Ale občas s ním jel někdo jiný z firmy…
Ahoj,
nečetla jsem diskusi, ale ano, můj muž má. Taky takovou tu typickou - 28, dlouhé tmavé vlasy, krásná postava, bezdětná, milá, usměvavá… No, nějak to neřeším, kdybych řešila, tak se užeru. Jezdí spolu na služebky nejen do zahraničí, ale i v ČR. Spíš si z něj dělám srandu. Když jeli poprvé, dala jsem mu do kufru potají velkou Milku, na to napsala miluju Tě a přibalila kondomy
Hned mi z hotelu volal a smál se, když to našel. Tak od té doby, kdykoli někam jedou, tak ho vyprovázím se slovy, že nemá zapomenout, že může dělat všechno, ale má dvě podmínky - nesmím nic chytit a nesmí to být těhotné
Protože mi poctivě neustále píše sms, volá kdykoli může a jsme pořád bláznivě zamilovaní, nemám důvod se užírat a žárlit. Zvykla jsem si… dokonce jsem ji teď i vybírala za muže dárek k Vánocům ![]()
Ale říká se důvěřuj, ale prověřuj, takže slepě v pohodě nejsem. Jen vím, že s tím nic nenadělám. Oba jsme právníci, v našem povolání se stýkám hlavně s muži, kolegy, takže on by zase mohl žárlit takhle. Celkem to spolu máme vyřešeno ![]()
Ahoj, tak jestli mu opravdu 100% věříš, tak to zkus neřešit. Buď ráda, že manžela povýšili a na asistentku se vyprdni.
Já dělala asistentku celkem 3× a můžu říct, že s žádným ze šéfů jsem nikdy nic neměla. Mluvím jen za sebe - já vím, že některé ženské jsou potvory, ale to by ho potom mohla svést kterákoliv ve firmě. Asistentky prostě na takové akce jezdí ![]()
Tak to je sice pravda, ale treba muj sef me bral na sluzebku taky z toho duvodu, abych se seznamila s kolegama z druhy strany a vic poznala i praktickou stranku. Me treba takhle predvadeli na filialkach, ja si udelala prehled o lidech, se kteryma jsem pak byla skoro denne v kontaktu po mailech a po telefonu, a taky jsem se dozvedela aspon neco o vyrobe a nejen o tom, jak delat nejaky tabulky a grafy.
né že bych byla sadistkou, ale na tohle téma je skvělý film „Last night“ neboli včera v noci, přesně popis jak se zachová chlap v takové situaci a jaké jsou asistentky či kolegyně svině…
Ja bych to videla z te lepsi stranky, ktery chlap se rad se rad neukaze po boku hezke stabajzny (vrozena muzska jesitnost), takze urcite ma ta peclive zduvodnena sluzebka dalsi rozmer, proc to nepripustit. Ale ze by to muselo skoncit v posteli, tomu zas takove sance nedavam, kdyz musis s nekym travit kazdy den takovou dobu v praci, tak je to pak spis komplikace a rozumny chlap to vi ![]()
Po sluzebkach jsem se najezdila dost, vzdy s muzskymi( at uz to byl sef nebo nektery z kolegu), neb jsem byla jedina zena v kolektivu. Vecery se travi stejne napul pracovne, je to logicky nejsilnejsi tema. Ale i pokud se to zvhrlo neformalneji, zadny pokus o intimnejsi sblizeni neprobehlo( a byla jsem mlada, hezka, bezzavazku
)-proste prijemne posezeni, legracky, ale „vocad-pocad“, pak goodnight a kazdy sam na pokoj..
Rada na ty doby vzpominam, ted uz mam utrum s temi pisklaty za zadkem ![]()
Ja bych se zbytecne netrapila, vazne takova sluzebka muze probihat i NORMALNE
![]()
Black_Orchids píše:chuanitka píše:ne, tu si nebere nikdy, jak jsem psala. Ale občas s ním jel někdo jiný z firmy…Black_Orchids píše:A má s sebou asistentku?krokodylka píše:proč? já někdy jezdím… ale ne že bych ho kontrolovala, ale přesně z toho důvodu - podívat se do novýho města, nakoupit, na výlet, když má čas, zajdem si na večeři…kamak píše:Ja zas nechapu, proc by s nim mela manzelka jezdit na sluzebku jako dozor?Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
Myslím, že je v tom velký rozdíl. Kdyby můj šéf vzal s sebou ještě manželku, asi by nám všem bylo trapně, ten stíhací úmysl je do očí bijící ![]()
Pochopila bych to třeba v případě nějaké krátké otočky za hranicemi, že si chce nakoupit. Ale co s ní proboha na třídenní služebce ![]()
kamak píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
tohle bych považovala za totální trapas. Ano, chápu a není nic špatného jet s manželem na služebku, ale pouze tehdy, pokud jede sám. V tomto případě bych to určitě nenavrhovala… Neboj, to zvládneš ![]()
Příspěvek upraven 30.11.11 v 15:50
chuanitka píše:Tea 24 píše:Dík
a jaké jsou asistentky či kolegyně svině…![]()
![]()
ježiš, ale vy jste přeci vyjímky! ![]()
hezkyyy, už jsem čekala takové ty komentáře dokonalých manželek, které tu občas vídám, že jsi patologicky žárlivá a zasloužíš, aby tě podvedl a ono ejhle, jsou tu normální ženský
No dost rejpání!
Jo, se mnou by to taky šlehlo! Asi bych se občas ukázala u něj v práci, strašně nenápadně samozřejmě
vyparáděná a s dětma, ať paní asistentka vidí, že jste šťastná rodinka a nic jí ani preventivně nenapadne:mrgreen: