Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hamika píše:
ahoj,
buď v klidu a věř nebo se zblázníš. Manžel je právě teď taky v Německu na služebce s kolegyní. Je mi jasné, že po jednání budou rádi, že si dají teplou večeři a třeba něco k pití a pokecají, je to normální a když jsem jezdila na služebky, dělala jsem to s kolegy úplně stejně. Nemá teda asistentku, ale jezdí pořád dokola se 2-3mi ženskými (někdy po jedné a střídá to)Jsem v klidu a nevadí mi to, jenže je těžké se asi do toho stavu dopracovat. Asi by ze strany Tvého manžela to chtělo více ujišťování, že chce jen vás a prostě si o tom promluvit, klidně začni první a řekni, že Tě to trápí, však, co na tom
Jinak k tomu Německu, co vím, tak veškerá jednání tam, na kterých manžel byl, probíhala v angličtině, překlad nebyl třeba. Ono už to i ty Němce přinutilo se to naučit, navíc je to i fér, že obě strany mluví cizím jazykem a nikdo nemá v tomto tzv. „navrch“.kamak píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamča má pradvu. Nemůžeš jet taky? Že se tam chceš podívat, nakoupit na Vánocetak u nás by to bylo peklo
.Já věřim,ale taky vim že věřit mám jen sobě a nikdy nevíš.Jediná rada je ject taky.Když už zaplatí jednu zaplatí snad dvě navíc ty s nim mužeš být na pokoji né
tohle bych považovala za totální trapas. Ano, chápu a není nic špatného jet s manželem na služebku, ale pouze tehdy, pokud jede sám. V tomto případě bych to určitě nenavrhovala… Neboj, to zvládneš
Příspěvek upraven 30.11.11 v 15:50
A tak to já už párkrát byla, ale jen když jsem si schopná zařídit volno… No, a jednou s námi byla i asistentka. A v pohodě. Právě tam jsem pochopila, že to jsou kamarádi. Ostražitá jsem, ale stejně ničemu nezabráním. K tomu stačí jeden firemní večírek, aby se opili… a netřeba zahraniční cestu.
A na služebky jsem jela, jen když chtěl taky. Když letěl do Paříže - právě i s asistentkou - tak se mě ptal, že bychom si mohli udělat romantický výlet, a on si jen odskočí na jednání
A bylo to moc fajn
![]()
Anonymní píše:
To víte, že hned dneska jsem tam s naší desetiměsíční „slečnou“ naklusala, aby pěkně viděla, že její šéf má nějaké závazky a třeba jí to i odradí, pokud by něco chtěla zkoušet.
S těmi jazyky nevímOn mi říkal, že prostě přednáška je jen v němčině a kdo německy neumí, musí si právě zajistit tlumočníky.
tak oprava, jestli je na přednášce, tak tomu bych věřila, že je jen v němčině, prostě ji pořádají Němci, tak je v němčině. Já měla na mysli jednání ve firmách, s obchodními partnery, to je něco jiného.
Lizbeth píše:
Já tedy na 100% nevěřím nikomu, ani sobě
Vadilo by mi to, ale dělala bych jakoby nic ( no možná bych se trochu ksichtila)..
Hlavně bych mu kladla na srdce, aby mi nic neříkal - zatloukat , zatloukat , zatloukat..
Mhm, asi tak nejak ![]()
Môj muž v jednej práci asistentku mal, ale on sedel v Prahe a ona v Bratislave… Občas tam síce na služobku šiel, ale choval sa vždy tak, že som nemala najmenšie podozrenie či dôvod žiarliť…
Tea 24 píše:chuanitka píše:ježiš, ale vy jste přeci vyjímky!Tea 24 píše:Dík
a jaké jsou asistentky či kolegyně svině…![]()
![]()
Já né, já nemám nic lepšího na práci než vošahávat chudáčky zoufale se bránící vzorné manžele, abych si mohla psát záseky do deníčku ![]()
Já bych to s ním probrala a řekla mu, že žárlíš. Já jsem to párkrát taky tak udělala a manžel se obvykle hrozil, co jsem si to myslela, že je ta holka uplná kráva a že to vůbec není jeho typ. Takže tak…
hamika píše:Anonymní píše:tak oprava, jestli je na přednášce, tak tomu bych věřila, že je jen v němčině, prostě ji pořádají Němci, tak je v němčině. Já měla na mysli jednání ve firmách, s obchodními partnery, to je něco jiného.
To víte, že hned dneska jsem tam s naší desetiměsíční „slečnou“ naklusala, aby pěkně viděla, že její šéf má nějaké závazky a třeba jí to i odradí, pokud by něco chtěla zkoušet.
S těmi jazyky nevímOn mi říkal, že prostě přednáška je jen v němčině a kdo německy neumí, musí si právě zajistit tlumočníky.
Ne, to ne, on pracuje ve strojírenském průmyslu a jede do Německa na školení ohledně technologie nových strojů či co.A právě to školení bude jen v němčině a německy on sice taky umí, ale ne tak hodně jak by tady asi potřeboval.
Ahoj, jezdila jsem na služebky, některé trvaly i týden, na veletrhy apod. V podstatě jenom s chlapama. Večery vypadaly vždy téměř stejně, popíjelo se, ale skoro vždy s obchodníma partnerama nebo se spřátelenejma firmama. Pánové se většinou snažili ožrat a pobavit.
Kdo chce zahýbat, tak zahne a nepotřebuje k tomu někam cestovat. Kdyby nám kolega řekl, že s námi pojede na služebku jeho manželka, no víc by ho ta manželka asi ponížit nemohla. V každé firmě je to jinak a v každé znamená asistentka něco jiného. U nás se berou schopné asistentky sebou, protože počítáme s tím, že časem půjdou ve firmě nahoru.
Magnificata píše:
Já bych to s ním probrala a řekla mu, že žárlíš. Já jsem to párkrát taky tak udělala a manžel se obvykle hrozil, co jsem si to myslela, že je ta holka uplná kráva a že to vůbec není jeho typ. Takže tak…
No já se za tohle žárlení dost stydím, proto i ten anonym a kord před manželem tohle přiznat ![]()
děvčata, 100% svým můžům věří pouze trubky
bez urážky, ale je to tak
muži chtějí „plodit“ a to i slušní tatínkové od rodiny, věřím tomu, že pokud by mého muže sváděla nějaká kráska, tak by prostě podlehl. nechtěl by, měl by výčitky, ale v tu chvíli by moc mozku na přemýšlení nepoužil. prostě by zafungovala příroda, asi by slečna musela být hodně „vtíravá“ ale asi by uspěla. takže kdyby s ní jel na 3 dny, tak by mě kleplo..zakladatelko hodně sil
muj muž sice nema asistentku,ale jedna s architetkama a jednou sice 50 let ,ale mega kočka a prachata.pořad na něj jukala.on si z toho dělal srandu,ale když mi řekl,že s ni ma schuzku tak to ve mě pěěěěkně hlodalo.na 100% mevěřim nikomu ani sobě.on se měl radost,že žarlím
ale ja to nedavala moc znat,hlavně žadné scény.to chlapaci nemaj radi ![]()
Taky bych žárlila. Ale i ta asistentka má třeba přítele nebo partnera, kterému chce být věrná. Nejsou všechny lovkyně přeci ![]()
Anonymní píše:hamika píše:Ne, to ne, on pracuje ve strojírenském průmyslu a jede do Německa na školení ohledně technologie nových strojů či co.A právě to školení bude jen v němčině a německy on sice taky umí, ale ne tak hodně jak by tady asi potřeboval.Anonymní píše:tak oprava, jestli je na přednášce, tak tomu bych věřila, že je jen v němčině, prostě ji pořádají Němci, tak je v němčině. Já měla na mysli jednání ve firmách, s obchodními partnery, to je něco jiného.
no tak to je jasný, tyhle přednášky bývají v jazyce pořádající země…
A smekám před asistentkou klobouk, protože jít překládat ryze technickou přednášku s odbornými pojmy, je makačka. Osobně myslím (a fakt vážně), že měl manžel velké štěstí, že takovou asistentku našel. Já bych se ho asi zeptala, kde byli, co kromě semináře ještě navštívili a tak, abys získala ucelený pohled. Aspoň my si to tak doma říkáme, chceme znát zážitky toho druhého
(a pak si sama situaci vyhodnotíš)…
APuccelli píše:
Ahoj,nečetla jsem diskusi, ale ano, můj muž má. Taky takovou tu typickou - 28, dlouhé tmavé vlasy, krásná postava, bezdětná, milá, usměvavá… No, nějak to neřeším, kdybych řešila, tak se užeru. Jezdí spolu na služebky nejen do zahraničí, ale i v ČR. Spíš si z něj dělám srandu. Když jeli poprvé, dala jsem mu do kufru potají velkou Milku, na to napsala miluju Tě a přibalila kondomy
Ale říká se důvěřuj, ale prověřuj, takže slepě v pohodě nejsem. Jen vím, že s tím nic nenadělám. Oba jsme právníci, v našem povolání se stýkám hlavně s muži, kolegy, takže on by zase mohl žárlit takhle. Celkem to spolu máme vyřešenoHned mi z hotelu volal a smál se, když to našel. Tak od té doby, kdykoli někam jedou, tak ho vyprovázím se slovy, že nemá zapomenout, že může dělat všechno, ale má dvě podmínky - nesmím nic chytit a nesmí to být těhotné
![]()
Protože mi poctivě neustále píše sms, volá kdykoli může a jsme pořád bláznivě zamilovaní, nemám důvod se užírat a žárlit. Zvykla jsem si… dokonce jsem ji teď i vybírala za muže dárek k Vánocům
a cos ji vybrala? babske ucho? hadi koren??
sexy nocni kosilku
jizvíková píše:APuccelli píše:a cos ji vybrala? babske ucho? hadi koren??
Ahoj,nečetla jsem diskusi, ale ano, můj muž má. Taky takovou tu typickou - 28, dlouhé tmavé vlasy, krásná postava, bezdětná, milá, usměvavá… No, nějak to neřeším, kdybych řešila, tak se užeru. Jezdí spolu na služebky nejen do zahraničí, ale i v ČR. Spíš si z něj dělám srandu. Když jeli poprvé, dala jsem mu do kufru potají velkou Milku, na to napsala miluju Tě a přibalila kondomy
Ale říká se důvěřuj, ale prověřuj, takže slepě v pohodě nejsem. Jen vím, že s tím nic nenadělám. Oba jsme právníci, v našem povolání se stýkám hlavně s muži, kolegy, takže on by zase mohl žárlit takhle. Celkem to spolu máme vyřešenoHned mi z hotelu volal a smál se, když to našel. Tak od té doby, kdykoli někam jedou, tak ho vyprovázím se slovy, že nemá zapomenout, že může dělat všechno, ale má dvě podmínky - nesmím nic chytit a nesmí to být těhotné
![]()
Protože mi poctivě neustále píše sms, volá kdykoli může a jsme pořád bláznivě zamilovaní, nemám důvod se užírat a žárlit. Zvykla jsem si… dokonce jsem ji teď i vybírala za muže dárek k Vánocům
sexy nocni kosilku
Dobré vínko a něco jako citronovou trávu, avšak nazývá se to „vánoční koření“ do bytu. Ať má holka radost
A kdyby s mužem něco měla, tak ať si to pořádně užijí, on tyhle vůně nesnáší ![]()
On mi říkal, že prostě přednáška je jen v němčině a kdo německy neumí, musí si právě zajistit tlumočníky.
S těmi jazyky nevím