Slečny asistentky našich manželů

Anonymní
30.11.11 14:53

Slečny asistentky našich manželů

Pěkné odpoledne :mavam:
Chtěla bych se zeptat, jestli mají vaši manželé / přítelové svou asistentku a jak jste se s tím smířily :)
Můj manžel byl totiž v práci povýšen a bylo mu řečeno, aby si našel svou asistentku podle svých představ.Jaký typ si myslíte že si našel?Bohužel ne žádnou starší paní, ale je to typická slečna asistentka = 26 letá blondýnka, hubená, velká prsa, prostě ozdoba jak má být.Sice jsem trochu žárlila, když jsem ji uviděla,první týdny jsem se v duchu užírala, ale po měsíci jsem si zvykla :) A teď v čem je problém: Včera mi manžel oznámil, že příští týden nebude 3 dny doma, pač jede do Německa na nějaké školení a bere si s sebou svou slečnu asistentku, protože školení bude v německém jazyce a on ovládá perfektně jen angličtinu, tudíž ona bude tlumočit.Prý i proto si vybral ji za asistentku, protože umí perfektně německy, na vzhled prý nekoukal, ehm, tomu sám asi nevěří, co řekl, ale dejme tomu :mrgreen: :mrgreen: Jenže ve mně to tak hrozně hlodá, sice mu věřím na 100%, ale budou spolu někde sami v cizině, mám z toho takový divný pocit.
No zakázat mu to nemůžu, jedná se o práci, ale radost z toho taky nemám a hrozně mě to štve.Máte to některá taky, že vaši manželé takhle i cestují s asistentkama?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3627
30.11.11 14:58

jednoznačně by mě kleplo. To jsem Ti ale nepomohla :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.11.11 15:00

Můj přítel tedy asistentku nemá,ale být v Tvé situaci, asi bych taky neměla klid na duši :roll: Ale nejdůležitější je, že mu věříš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 15:00
Ewule0712 píše:
jednoznačně by mě kleplo. To jsem Ti ale nepomohla :cert:

Mně taky asi brzy klepne :mrgreen: jenže žárlivý scény mu dělat nemůžu, tak nevím no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
27261
30.11.11 15:01
Anonymní píše:
sice mu věřím na 100%, ale budou spolu někde sami v cizině, mám z toho takový divný pocit.

Promiň ale podle mně mu nevěříš. Buď někomu na 100% věřím a nebo přemýšlím nad tím, jak si to se slečnou asistentkou v německu rozdává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
30.11.11 15:02

Víc než věřit totiž udělat nemůžeš. Stejně nic neovlivníš, mě by to ale užíralo. Ale to co neumím já, můžu aspoň poradit druhým: hlavně klid, před manželem se tvářit jakože nic, žádné otázky, žádné scény, žádné kontrolní telefonáty apod.
Přeji pevnou vůli a nervy. Já osobně bych to nezvládla. Ale manžela miluji nadevšechno, takže by mi nezbylo nic než vrzat doma zubama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
30.11.11 15:03
lleennttiillkkaa píše:
Anonymní píše:
sice mu věřím na 100%, ale budou spolu někde sami v cizině, mám z toho takový divný pocit.
Promiň ale podle mně mu nevěříš. Buď někomu na 100% věřím a nebo přemýšlím nad tím, jak si to se slečnou asistentkou v německu rozdává.

Já svému příteli taky věřím že by mě nikdy nepodvedl, ale když je někde přes noc na nějaké akci, tak červík taky zahlodá,nebo spíš bujná představivost. Není to o nedůvěře. Když máš někoho ráda, máš strach vždycky,ať mu věříš nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
30.11.11 15:03

Já tedy na 100% nevěřím nikomu, ani sobě :mrgreen:
Vadilo by mi to, ale dělala bych jakoby nic ( no možná bych se trochu ksichtila)..
Hlavně bych mu kladla na srdce, aby mi nic neříkal - zatloukat , zatloukat , zatloukat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
30.11.11 15:04

No tak já bych se zežrala :oops: Nevím jak poradit,ale chápu tě, pro mě je to normál reakce, taky bych z toho jančila. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
30.11.11 15:04

Ale podle mě je v pořádku, že Tě napadají černé myšlenky, je vidět, že Ti není lhostejný, pokud to nepřekročí tu hranici, kdy bys mu to vyčítala, tak se netrap tím, že Tě to napadá. asi bych mu možná své obavy nějak kulantně naznačila, ale jen s úsměvem, ne jako výtku, on Tě ubezpečí, že se nemusíš bát a budeš malilinko klidnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
30.11.11 15:05

Taky bych rekla,ze pokud mas ted nejake pochybnosti,tak mu na 100% neveris ;)
Ja teda takovou situaci nezazila,ale asi by me to teda pekne uziralo,jsem docela zarlivka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044

Taky bych rekla,ze pokud mas ted nejake pochybnosti,tak mu na 100% neveris ;)
Ja teda takovou situaci nezazila,ale asi by me to teda pekne uziralo,jsem docela zarlivka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176

Týjo, tak to by mě taky kleplo :D Já jsem na mrtvici jen z toho, že mají v práci vůbec nějaký ženský a to je od nich na hony daleko… a to máme celkem volnější vztah, i když úplně volný teda rozhodně taky ne. Obdivuju tě, že to dáváš a jestli věříš, tak prostě věř a neřeš to, že by možná mohli spolu něco mít. Ničemu tím nepomůžeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.11 15:06
Anas22 píše:
Můj přítel tedy asistentku nemá,ale být v Tvé situaci, asi bych taky neměla klid na duši :roll: Ale nejdůležitější je, že mu věříš.

Věřím mu, to ano, máme i hezký manželství, rozumíme si, ale hlodá to ve mně pořádně :think: Školení bude tak do 18 hodin a co večer????Nevěřím, že každý zaleze do svého pokoje a bude spát, určitě si spolu půjdou někam sednout.

• Citovat
  • Upravit
11955
30.11.11 15:07

Buď v klidu. Jestli ji chce ojet, udělá to někdy mezi vyřizováním prvního a druhýho mailu, na to nemusí jezdit do Německa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí