Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, dneska som narazila na jednu stránku, kde sa zobrazuje to, čo zachytávajú bezpečnostné kamery, všade po svete. Je tam aj pár kamier zo Slovenska, väčšinou z nejakých podnikov a nejaké z ČR. Jedna z ČR vyzerá, že je to u niekoho doma, detská izba či čo, z Proseka. Pozrite si, či náhodou nesledujú aj vás. Stránka je:www.insecam.cc, vľavo vybrať krajinu. Už len tá predstava, že hocikto na svete vás môže pozorovať, čo robíte u seba doma
som znechutená.
No taky čumím
co to může být? A k čemu jsou vůbec tyhle stránky? Nemůže to být signál z nějaké chůvičky???
Hnusné!
To aby si človek zabezpečil „zabezpečenie“.
Môže sa to stať každému kto si nezmení heslo pri inštalácii.
Juuu, jedna je i v našem městě a je na střeše bůhví kde. ![]()
K čemu toto je. ![]()
Jsem nakoukla do složky United States - proklikala prvních pár stránek a těch postýlek se spícími dětmi je tam asi 5
![]()
Edit - překlep
Na hlavni strance pisou, ze jsou tam videt zaznamy z nezaheslovanych bezpecnostnich kamer. Takze nekdo si treba dite, nebo svuj domov kontroluje bezpecnostni kamerou pres internet, nema nastavene heslo a diky tomu se k nemu domu muze podivat v podstate kdokoliv…
@Akivasha píše:
Jsem nakoukla do složky United States - proklikala prvních pár stránek a těch postýlek se spícími dětmi je tam asi 5![]()
Edit - překlep
Taky na to koukám jak blázen. ![]()
Takové jedno roztomile spící miminko tam je.
Co to sakra je.
Lidi se mají víc zajímat, co si instalují do bytu.
@Babišovka Tož co to je s těma profilovkama ![]()
Jinak teda mazec jako, no a k čemu ty stránky jsou, jen šmírovačka?? ![]()
@tinkerbelll no právě mi každý druhý psala at si zatleskám když jsem napsala nějakou kritiku
![]()