Sledování přes internet

Napsat příspěvek
Velikost písma:
609
20.11.14 13:39
@Babišovka píše:
@tinkerbelll no právě mi každý druhý psala at si zatleskám když jsem napsala nějakou kritiku :D :D

Ne-ee :lol: to já vždy s radostí, naposledy s F13 :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 17:08

Sledování na EMIMINU

Ahoj, prosím o zachování anonymu. Setkala se tu ještě některá z vás, že jste byli sledováni někým zde na webu? Mě se to stalo a byla jsem nucena si srušit celý profil (který jsem používala přes pět let). Byla moje chyba, že jsem se na jistém místě zapomněla odhlásit a moje matka mi zde měsíce četla diskuse. Jelikož nemáme ideální vztahy, něco jsem tady také řešila ohledně rodiny. Diskuse byly veřejné, ale bez toho aby člověk věděl co konkrétně hledat, by je asi ani nenašel. Něco jiného to však bylo, když mi proluftovala profil a co se jí „líbilo“ si zapamatovala. Věci vypluly na povrch, zjistila jsem, že mě pravidelně čte. Nyní ONA očekává omluvu, jelikož se jí popisy některých situací dotkly a označila je za lživé. Připadá to tu někomu vpořádku, nebo jsem padlá na hlavu já? (žádná jména nikde nikdy nezmiňuji, identifikace je nemožná). V rodině mám nyní peklo, neváhá se tím chlubit dál. Nejednalo se o jednorázové nahlédnutí do soukromí, ale o cílené sledování. Dokonce skrz diskuse zjistila mé těhotenství (věděla to pak dřív, než jsem to stihla říct muži. pak jsem se nemohla divit, že při oznámení těhotenství nebyla překvapená..ale tohle by mě opravdu nenapadlo). :nevim: Asi jsem mimo ale JÁ se mám omlouvat? Nemůžou si za to tihle slídilové tak trochu sami? :zed:

• Citovat
  • Upravit
26270
20.9.15 17:13

A za co přesně by ses jí měla omlouvat?…to byla její aktivita a když se jí to nelíbí, tak se s tím bude muset popasovat ona sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3805
20.9.15 17:24

Ano, stalo se mi to…před mnoha lety, snad před 10 lety a na jiném serveru - tenkrát ty diskuze byly „v plenkách“ a každý tam všude v pohodě zmiňoval jména, místopisy apod…- bohužel to byla velká chyba…člověk se teprve musel naučit v těch diskuzích chodit a naučit se tohle prostě nezmiňovat nebo to psát obecně - bohužel jsem to neuměla a lehce mě vypátrali nejbližší příbuzní, kteří mě začali sledovat…změnila jsem si i nick - na tom jiném serveru, ale nevím, nakolik to pomohlo, protože ty příspěvky tam zůstaly samozřejmě napořád - tedy úplně napořád ne, protože ta naše diskuze se tenkrát rozpadla a když tam nikdo nenapsal ani čárku po dobu jednoho roku, ta tu diskuzi celou admin smazal nebo tak něco - čili v tuto chvíli tam už nic není…no, nevím, jak jsem se měla cítit - ti příbuzní mě nenáviděli už tenkrát a to sledování to jenom dorazilo, nic jiného. :nevim: Nevím - my jsme ty vztahy měli špatné už i tak…

Nikomu jsem se neomlouvala, nic takového.

Můžou si za to opravdu ti slídilové sami - tak jak sis odpověděla sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 17:26
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymu. Setkala se tu ještě některá z vás, že jste byli sledováni někým zde na webu? Mě se to stalo a byla jsem nucena si srušit celý profil (který jsem používala přes pět let). Byla moje chyba, že jsem se na jistém místě zapomněla odhlásit a moje matka mi zde měsíce četla diskuse. Jelikož nemáme ideální vztahy, něco jsem tady také řešila ohledně rodiny. Diskuse byly veřejné, ale bez toho aby člověk věděl co konkrétně hledat, by je asi ani nenašel. Něco jiného to však bylo, když mi proluftovala profil a co se jí „líbilo“ si zapamatovala. Věci vypluly na povrch, zjistila jsem, že mě pravidelně čte. Nyní ONA očekává omluvu, jelikož se jí popisy některých situací dotkly a označila je za lživé. Připadá to tu někomu vpořádku, nebo jsem padlá na hlavu já? (žádná jména nikde nikdy nezmiňuji, identifikace je nemožná). V rodině mám nyní peklo, neváhá se tím chlubit dál. Nejednalo se o jednorázové nahlédnutí do soukromí, ale o cílené sledování. Dokonce skrz diskuse zjistila mé těhotenství (věděla to pak dřív, než jsem to stihla říct muži. pak jsem se nemohla divit, že při oznámení těhotenství nebyla překvapená..ale tohle by mě opravdu nenapadlo). :nevim: Asi jsem mimo ale JÁ se mám omlouvat? Nemůžou si za to tihle slídilové tak trochu sami? :zed:

normální to není, ale mohlo být hur, me moje mila matka vzala nekdy kolem 15 let muj vysoce pubertalni osobni denicek plny popisu erotických snu a jinych pubertalnich strasne zivotne dulezitych problemu, tento denicek nechala nekolikrat namnozit a rozdala ho cele rodine a vsem ucitelum ve skole, at vsichni vidi, ze jsem uchylna a melůa bych byt nekde zavrena.. :DD

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.15 17:29
@Anonymní píše:
normální to není, ale mohlo být hur, me moje mila matka vzala nekdy kolem 15 let muj vysoce pubertalni osobni denicek plny popisu erotických snu a jinych pubertalnich strasne zivotne dulezitych problemu, tento denicek nechala nekolikrat namnozit a rozdala ho cele rodine a vsem ucitelum ve skole, at vsichni vidi, ze jsem uchylna a melůa bych byt nekde zavrena.. :DD

Tak to musela být těžká podpásovka..ještě v tomhle věku. Nechutné, čeho jsou někteří lidé schopni a ještě si to sami před sebou obhájí :poblion: snad ti to nezanechalo nějaké následky..i když tohle jsou prostě věci, které se zapomenout zkrátka nedají :?

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.15 18:11

Normální to není, ale je to i Tvoje hloupost, že řešíš intimní věci, byť anonymně pod přezdívkou, na internetu.
Každopádně to nesvědčí o zdravých vztazích v rodině a spíše by se měla omluvit mamka Tobě.

• Citovat
  • Upravit
11559
20.9.15 18:41
Celkově situace blbá, ale zde citované mi přijde mimo…
@Anonymní píše: Dokonce skrz diskuse zjistila mé těhotenství (věděla to pak dřív, než jsem to stihla říct muži. pak jsem se nemohla divit, že při oznámení těhotenství nebyla překvapená..ale tohle by mě opravdu nenapadlo).

Ony ty diskuze- potvory- to vyžvanily předčasně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 18:47

@Ivan PPZ myslím, že každá snažící se má radost z ducha, a ráda se podělí s ostatníma ze skupiny „aktuálního snažení se“ @Meha a tady bych zase řekla, že hranice co je a není intimní je pro každého jiná. A já rozlišuju věci osobní a intimní..

• Citovat
  • Upravit
Meha
20.9.15 18:55
@Anonymní píše:
@Ivan PPZ myslím, že každá snažící se má radost z ducha, a ráda se podělí s ostatníma ze skupiny „aktuálního snažení se“ @Meha a tady bych zase řekla, že hranice co je a není intimní je pro každého jiná. A já rozlišuju věci osobní a intimní..

Chtěla jsi vědět názor, když někdo napíše něco, co s Tvým názorem zcela nekoresponduje, tak máš potřebu se obhajovat.
Rané těhotenství je intimní záležitost, kdybys to napsala jen v uzavřené skupině, tak by to mamka těžko dohledala.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
20.9.15 19:00

Jé čáu :mavam: :mavam:
jako já bych se neomlouvala a byla bych na ni pěkně naštvaná, to je jak kdyby četla tvůj deník… neměla to číst, její blbost, její trápení teď…

• Citovat
  • Upravit
39762
20.9.15 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymu. Setkala se tu ještě některá z vás, že jste byli sledováni někým zde na webu? Mě se to stalo a byla jsem nucena si srušit celý profil (který jsem používala přes pět let). Byla moje chyba, že jsem se na jistém místě zapomněla odhlásit a moje matka mi zde měsíce četla diskuse. Jelikož nemáme ideální vztahy, něco jsem tady také řešila ohledně rodiny. Diskuse byly veřejné, ale bez toho aby člověk věděl co konkrétně hledat, by je asi ani nenašel. Něco jiného to však bylo, když mi proluftovala profil a co se jí „líbilo“ si zapamatovala. Věci vypluly na povrch, zjistila jsem, že mě pravidelně čte. Nyní ONA očekává omluvu, jelikož se jí popisy některých situací dotkly a označila je za lživé. Připadá to tu někomu vpořádku, nebo jsem padlá na hlavu já? (žádná jména nikde nikdy nezmiňuji, identifikace je nemožná). V rodině mám nyní peklo, neváhá se tím chlubit dál. Nejednalo se o jednorázové nahlédnutí do soukromí, ale o cílené sledování. Dokonce skrz diskuse zjistila mé těhotenství (věděla to pak dřív, než jsem to stihla říct muži. pak jsem se nemohla divit, že při oznámení těhotenství nebyla překvapená..ale tohle by mě opravdu nenapadlo). :nevim: Asi jsem mimo ale JÁ se mám omlouvat? Nemůžou si za to tihle slídilové tak trochu sami? :zed:

Jasně, že Ty se přece nemáš za co omlouvat! :roll:
To je jako kdyby se někdo u někoho doma přihlásil na meil, zapomněl se odhlásit, dotyčná osoba by ty cizí meily pře/četla a pak si ještě dovolila vyžadovat omluvu?? 8o Za co? I kdyby tam bylo o té 2.osobě psáno - jsou to SOUKROMÉ informace.

Fakt jenom bl*ec se ještě prozradí tím, že vyklopí tomu druhému, že četl JEHO soukromou poštu/příspěvky na netu/otevřený dopis/deníček v pubertě psaný (bohužel taky znám :roll: ),apod, natož to ještě šířit dál…! :zed:

Padlá na hlavu nejsi Ty, to se neboj. ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.15 19:07

@Meha to joo ale copak by mě napadlo, že tady bude někdo čmuchat? používám účet zde pět let..jedno těhotenství už jsem zde „úspěšně prožila“. Ale jo..největší chyba byla hlásit se na emimino někde jinde než doma. Jen mi to hlava nebere, sama bych podle mě věděla hesla např. na manželův mail atd. ale nikdy bych nikomu ani nevlezla do mobilu, natož takhle špehovat :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.15 19:08

@Žirafa 69 no ono to prasklo přes sestru, která se toho stalkingu také účastnila :cert:

• Citovat
  • Upravit
25123
20.9.15 19:11

Milá anonymní, ne nemáš se za co omlouvat..neomlouvej se, ale uvědom si, že cokoli napíšeš na net a nejen do diskuze tam zůstane..říká se tomu digitální stopa…spousta lidí si to neuvědomuje a vybleje tam celej svůj život a pak se nestačí divit :P :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák