Sleva z nájmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11245
27.10.20 12:44

@mamina2017 počkám až bude zdravá, pak tam naběhnout řemeslníci a hotovo.. nějaký její vyklízení je mně úplně jedno :roll: už aby bylo 31.5. a ona vypadla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
27.10.20 12:50

@aakaficko jen aby netvrdila, že je nemocná furt 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
27.10.20 12:54

@mamina2017 my dostaneme ty peníze z pojišťovny, účty už prý posílat nemáme, takže je asi jedno, kdy se to tam udělá.. nejraději bych aby vypadla a my to dělali v klidným prazdnym byte :cert: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.10.20 13:03
@aakaficko píše:
Ahoj, tak už jsem nájemkyni informovala, že máme od pojišťovny schváleno, měla sem dohodnuté termíny podlah a malování na příští týden..
Je prý nemocná a přece to nebude řešit v horečkách.. když jsem ji sdělila, že má od pojišťovny nárok na 1230 Kč, tak byla úplně nasr.. Po mně opět žádá slevu - protože bude muset vše vyklidit a to je přece v několika lidech několik dní podle ní (můj byt 2kk).
Podlaháři nakonec nebudou dělat tu stěrku, takže to nebude na 4 dny, ale jen 1 den podlahy a 1 den malíř.. a ona rozhodně nebude chtít 500 Kč slevu :zed: :zed: :zed: :pocitac: :pocitac:
sme dohodnutý, že se ozve, až bude zdravá… :roll:

Kašli na ní, pokud už máš sjednané řemeslníky, dej jí natvrdo termín, kdy se budou opravy provádět, pokud ne, objednej je… Je povinná ti umožnit přístup do bytu a nesmí ti bránit v nutných opravách, zejména po havárii… Řekni jí klidně, že máš domluvený termín oprav a pokud ti v tom bude bránit, bude muset hradit zvýšené náklady, např. nevratnou zálohu, kterou jsi firmě za opravy zaplatila… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.11.20 11:47

Ahoj hlásím novinky - paní s dcerou mají Covid, takže do bytu na opravu nemůžeme..
Dnes mně od ní příšlo -
Dobry den, jen si dovolim zminit, ze pani sousedka nad nami je dost hlucna, nehlede k tomu, ze nas uz jednou napadla, ze pestujeme nejaké kobylky. Dcerka musi zvladat sama vyuku doma, potrebuje klid. Mozna je to stale dusledek po vytopeni. Resit se mi to s ni nechce. Byla bych vdecna, kdyby tu primereny klid byl, a potom i vecer, abychom sly v klidu spat. Byla bych rada za nejaké reseni. Mam opravdu hodne jinych starosti.
Nevím co čekala, že udělám - asi že půjdu seřvat starou paní a dám ji za to slevu na nájmu..Každopádně sem ji napsala, že bydlí v paneláku a tam úplný klid není a nebude, bydlela sem tam já a další 2 podnájemníci a nikdy sem nic podobného neřešila.. a že když je to tam pro ni tak hrozné, že se může odstěhovat před vypršením data smlouvy..
Napsala, že si to promyslí… Booooože kéž by chtěla sama odejít a co nejdřív :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.11.20 13:48

@aakaficko a ona je tam s dcerou? Jsem to nějak nepostřehla. Napsala bych ji, že noční klid je od 22h.do 6h. Mimo tuto dobu si může sousedka dělat, co chce.
Já kdysi měla sousedku, co bydlela nade mnou. A každý den v 22:03 h. mi stála za i dveřmi s natáčkama na hlavě a ve vínovým župánku, aby mi sdělila, že mám vypnout televizi a jít spát. A nedej bože, jít na WC a sprchovat se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.11.20 13:51

@mamina2017 jj bydlí tam s dcerou. Já o sousedce nad námi ani nevěděla a sousedé jsou tam fain žádnej bugr určitě nedělají.. ona si prostě chce už stěžovat na úplně všechno :(
Nevím co by dělala kdyby bydlela pod náma - já s 2 dětma, to je občas vzruso :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
12.11.20 14:29

@aakaficko tak evidentně zkouší v čem ustoupíš ;) ale ty charita nejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
12.11.20 14:40

@mamina2017 no to určitě ne a tohle byla poslední kapka taková SMS.. po přečtení sem byla i sprostá o manželovi nemluvě :lol: :cert: vím, že od ní už můžu čekat stížnosti na cokoliv :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný