Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@MichelleA3 jo ten katalog je super..také nám přišel. Jen mít tak milion aby si člověk mohl koupit všechno co se mu líbí.
@smudlik.esta píše:
@MichelleA3 jo ten katalog je super..také nám přišel. Jen mít tak milion aby si člověk mohl koupit všechno co se mu líbí.
To jo, jsou tam krásné věci. tak jsem myslela, že bych si něco výhodněji koupila k narozkám..Ale nechce se mi dávat plná cena, když jsou i jiné možnosti…
@MichelleA3 pokud by jsi objednávala přes e shop tak ti ten kupón můžu poslat. Platí ještě 3 dny
@smudlik.esta píše:
@MichelleA3 pokud by jsi objednávala přes e shop tak ti ten kupón můžu poslat. Platí ještě 3 dny
A jaká je sleva? abych si spočítala, zda je to výhodnější… děkuji
@smudlik.esta Tak jsem na to koukala a z toho stolování bych si nic nevybrala, ale i tak děkuji…
![]()
@mmmmm02 píše:
V DM programu maji snad za 25 bodiku slevu do Tescoma 10%
Děkuji
při nejhorším vezmu tam… Uvidím zda někdo ještě nedá tip ![]()
@MichelleA3 dobře. V pohodě. Až zase nějaký slevy budou a vzpomenu si tak dam vědět
@MichelleA3 Ještě existuje eshop etescoma.cz, bývá to tam levnější než v tescomě. Já tam mám aktuálně 10% a 2% na akční zboží. Sem tam mívají taky slevové kupóny, ale teď o žádném nevím.
Zdravím, tak jsem nakoupila v Tescomě a dostala 15% na další nákup, který platí do 31.1.2015. Já ale už nevyužiju
takže kdyby některá chtěla, tak pošlu.. ![]()