Slevy Mountfield - vyčkat?

489
5.6.18 11:27

Slevy Mountfield - vyčkat?

Máme v plánu v Mountfieldu zakoupit zahradní nábytek.
Včera jsme byli s manželem okukovat a na nábytku jsou vyčíslené slevy.
Nevíte zda se vyplatí počkat na nějaký větší výprodej? Nebo to je jen tahák na lidi a ceny drží celoročně stejné?
Děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13536
5.6.18 11:53

@veveronik Není, ale na zahradní nábytek už je pozdě. Kupovali jsme v zimě tepelné čerpadlo na ohřev bazénu. Vyšlo nás lehce přes 10 tis. Teď to samé mají za 20 tis. a napsáno, že sleva z 29 tis. Je to hodně znát, ale chce to tyhle věci nakoupit v zimě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.6.18 11:54

@veveronik Nejlepší je počkat na zimu s koupí „věcí“ na léto :pankac: :mrgreen: V létě letní věci nikdo slevňovat nebude, protože to lidi stejně koupí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.6.18 12:01
@geileenka píše:
@veveronik Není, ale na zahradní nábytek už je pozdě. Kupovali jsme v zimě tepelné čerpadlo na ohřev bazénu. Vyšlo nás lehce přes 10 tis. Teď to samé mají za 20 tis. a napsáno, že sleva z 29 tis. Je to hodně znát, ale chce to tyhle věci nakoupit v zimě.

No já si právě myslím, že by se mohlo vyplatit počkat. Manžel to chce koupit teď hned, že by ten nábytek co se nám líbí, nemuseli mít v nabídce… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
5.6.18 12:30

@veveronik To je určitě riziko, že už potom nebude. Musíte si to rozmyslet sami. Jen jsem napsala svou zkušenost. V zimě jsou ty ceny opravdu někde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
5.6.18 12:50
@geileenka píše:
@veveronik To je určitě riziko, že už potom nebude. Musíte si to rozmyslet sami. Jen jsem napsala svou zkušenost. V zimě jsou ty ceny opravdu někde jinde.

Diky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.20 21:44

Proboha lidi, zboží které mají celoročně za 9000.- zdraží na 18000.- pak na vás v lednu
Béda zavřeští sléééváááá nááá třetinu a českej blbeček letí a myslí jak je mazanej.Ale bacha pouze do konce ledna!!! Pak Béda zavelí že teda jako, že jste dobří zákazníci tak akci prodlouží do konce března, dubna,…Možná je zarážející proč píšu 18000.-když třetina je 6000.-to proto že jsem sledoval cenu udírny která byla po celý rok 9000.- ta vzrostla na 18000.- a nyní je s velkou slávou opět za9000.-!!! Lidi použijte mozek porovnejte ceny a zjistíte že je to véééééélkej podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí