Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše:no to je moc mazané přestrojení
![]()
![]()
![]()
no hromada lidí jí tam vážně přispívá, věří tomu ![]()
@vokishka píše:
Už má další diskusi, pro změnu je v sedmičce
Sice tuto není má první diskuze na téma školy, ale diskuzi kterou tu zmiňuješ jsem nezaložila. Se klidně stavte na hlavu, ale lholt nejsem jediná holka která chodí na 2.stupeň.
Ať už tu založím cokoliv tak tu furt mluvíte že jsem založila desítky diskuzi přitom to tak není.
Nevím jak tu vysvětlit že spoustu těch diskuzích co tu je tak nezakládám já?!
Chodím jsem často a vždy když vidím když se tu KDOKOLIV ptá na něco ohledně školy a je na 2.stupni tak tu píšete ty samé fráze něco na způsob už zase ty apod.. Mě už to taky štve když tu mám diskuze asi 3-4!
@Anonymní píše:
Sice tuto není má první diskuze na téma školy, ale diskuzi kterou tu zmiňuješ jsem nezaložila. Se klidně stavte na hlavu, ale lholt nejsem jediná holka která chodí na 2.stupeň.Ať už tu založím cokoliv tak tu furt mluvíte že jsem založila desítky diskuzi přitom to tak není.
Nevím jak tu vysvětlit že spoustu těch diskuzích co tu je tak nezakládám já?!
Chodím jsem často a vždy když vidím když se tu KDOKOLIV ptá na něco ohledně školy a je na 2.stupni tak tu píšete ty samé fráze něco na způsob už zase ty apod.. Mě už to taky štve když tu mám diskuze asi 3-4!
3-4 diskuse na to samé téma ti jsou málo?
@vokishka píše:
3-4 diskuse na to samé téma ti jsou málo?
Tak když píšete jak tu mám založených desítky diskuzi? Na téma školy tu mám diskuze 4 ne desítky..
d @Anonymní píše:
Tak když píšete jak tu mám založených desítky diskuzi? Na téma školy tu mám diskuze 4 ne desítky..
Hele frajerko, čtyři možná z tohohle nicku, ale admin psal, že jich máš víc. Ty jsi úplně nemocná. Tak alespoň nelzi a nesnaz se tady dělat z lidí dementy. Navštiv ve svém zájmu už odborníka nebo to není normalni.
Chapes, ze te každý pozná? Na každé téhle diskuzi je na první dobrou vidět, že to píše jeden člověk.
@Anonymní píše:
Ty tady ale nemáš mít založenou ani jednu diskusi. Nebo ti už bylo 16? Asi ne, co? Proč si nejdeš na nějaký stránky pro puberťáky?
@Matt 02 píše:
Hele frajerko, čtyři možná z tohohle nicku, ale admin psal, že jich máš víc. Ty jsi úplně nemocná. Tak alespoň nelzi a nesnaz se tady dělat z lidí dementy. Navštiv ve svém zájmu už odborníka nebo to není normalni.Chapes, ze te každý pozná? Na každé téhle diskuzi je na první dobrou vidět, že to píše jeden člověk.
@Anonymní píše:
tak za prvé tu nemáš mít ani jednu diskusi, a za druhé - tak piš pod svým nickem, a ne pod anonymem
@vokishka píše:
no hromada lidí jí tam vážně přispívá, věří tomu
to nebude opravdu ona, tam ta sedmačka píše pod svým nickem a je přihlášena od roku 2020 - i když je to teda také proti pravidlům webu
@PetraJ píše:
Ty tady ale nemáš mít založenou ani jednu diskusi. Nebo ti už bylo 16? Asi ne, co? Proč si nejdeš na nějaký stránky pro puberťáky?
@Anonymní píše:
přesně, co to sem píšeš pořád, tenhle web je emimino, ne eškola, nebo estudentka
@stinga píše:
to nebude opravdu ona, tam ta sedmačka píše pod svým nickem a je přihlášena od roku 2020 - i když je to teda také proti pravidlům webu
To se tu nekdo zaregistroval pomalu v sestce? Takze kolik, 11 let? To se mi uplne nezda, i kdyz jo, muze to byt jina osoba.
@vokishka píše:
To se tu nekdo zaregistroval pomalu v sestce? Takze kolik, 11 let? To se mi uplne nezda, i kdyz jo, muze to byt jina osoba.
koukni se té sedmačce na profil, fakt se mi nezdá, že je to tahle osmačka - i když divné to je - podobné téma, trojky na vysvědčení
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.