Šli by jste dotoho?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@ontarova.stara píše:
by jste
dotoho
prvak druhak
mám dilemuHele, to jen na okraj, když ses ptala (pravda, ne mě).
A ještě:
narovinu
chybějící čárky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jolka86 píše:
Asi „šli byste do toho“, myslela.
Jee tak to je zbytečné rýpání ne? Chybička se vloudí a tohle není nic kvůli čemu by byl název nepochopitelný.
- Citovat
- Upravit
Ne, nešla bych do toho.
Vedoucí místo můžeš mít v životě kdykoliv, dítě má útlé dětství jen jednou.
- Citovat
- Upravit
Ježíš ženský, vy jste některé fakt praštěné! Já jsem položila jednoduchou otázku a vy tu začnete rozebírat capiny
Tak vám pěkně děkuju ![]()
- Citovat
- Upravit
Záleží co přesně to je za obor / pozici, i mezi vedoucími pozicemi jsou rozdíly, nakolik si opravdu dokážeš dupnout před majiteli, že takto ne, nakolik by tě nechali některé úkoly udělat nebo aspoň dokončit z domu…
Ale pokud už takto ze začátku máš pocit, že to pro tebe není a už jen z té představy jsi vystresovaná, tak bych poděkovala za důvěru, ale nešla bych do toho, právě z tebou zmíněných důvodů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ontarova.stara píše:
by jste
dotoho
prvak druhak
mám dilemuHele, to jen na okraj, když ses ptala (pravda, ne mě).
No tak jsem použila trošku nářečí. Spalte mě kvůli tomu na hranici ![]()
- Citovat
- Upravit
@Proseccová píše:
Záleží co přesně to je za obor / pozici, i mezi vedoucími pozicemi jsou rozdíly, nakolik si opravdu dokážeš dupnout před majiteli, že takto ne, nakolik by tě nechali některé úkoly udělat nebo aspoň dokončit z domu…
Ale pokud už takto ze začátku máš pocit, že to pro tebe není a už jen z té představy jsi vystresovaná, tak bych poděkovala za důvěru, ale nešla bych do toho, právě z tebou zmíněných důvodů.
Asi máš pravdu. Ten stres je silnější než touha to zkusit… Usínat každý den se strachem jestli malá druhý den neonemocní je asi něco co teď zažívat nepotřebuju.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Promiň u nás je to běžný výrazJako za prvé a za druhé
To mi je jasný, jen když se to napíše, tak to prostě vypadá divně no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednoduche, pokud to nezvladnu skloubit s detmi, tak bych do toho nesla. Pokud se to da s detmi nejak vyresit (manzel, babicky…), tak bych do toho sla. Ja pred materskou pracovala 9,5 hodin, ale po matersky jsem nastoupila na zkraceny uvazek 6,5 hodin a i kdyz bych se ted mohla vratit k normalni pracovni smene, syn je uz velky do a ze skoly se vypravuje sam, pardenni prazdniny nebo doleceni nemoci uz taky zvlada sam doma, tak stejne mi vyhovuje ta 6,5 hodinova smena i na ukor toho, ze jsem sla s penezi dost dolu. Ale mam proste tak vic casu na syna a domacnost
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Jednoduche, pokud to nezvladnu skloubit s detmi, tak bych do toho nesla. Pokud se to da s detmi nejak vyresit (manzel, babicky…), tak bych do toho sla. Ja pred materskou pracovala 9,5 hodin, ale po matersky jsem nastoupila na zkraceny uvazek 6,5 hodin a i kdyz bych se ted mohla vratit k normalni pracovni smene, syn je uz velky do a ze skoly se vypravuje sam, pardenni prazdniny nebo doleceni nemoci uz taky zvlada sam doma, tak stejne mi vyhovuje ta 6,5 hodinova smena i na ukor toho, ze jsem sla s penezi dost dolu. Ale mam proste tak vic casu na syna a domacnost
Vyřešit se to nedá. Manžel chodí po práci ještě na brigádu a babička bydlí x km od nás.
- Citovat
- Upravit
To si musíš rozhodnout ty sama, jestli ten čas obětovat práci můžeš, jestli tě třeba mužskej u dětí zastane, vyzvedne ze školky apod. Ale můžeš do toho klidně jít s tím, že když to prostě nepůjde a během pár měsíců si to nesedne, tak holt jít zase zpět na nižší pozici, jestli by to takhle šéf vzal. Držím palce. Já mám děti velké a za takovou šanci/nabídku bych byla ráda
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já vím, že mi nepomůže co by dělali ostatní, ale můžou mi nestranné názory pomoct v rozhodování. Vnitřně vím, že by mi bylo dobře tam kde jsem, ale zas jak píšeš, když to nevyzkouším můžu jednou litovat a nechci zklamat šéfa když vím, že mi věří, ale zas ten stres, že mi může kdykoliv někdo volat ze školky a já místo sebe nebudu mít zástup mě neskutečně stresuje.
Nešla bych do toho…a ty už se nervujes dopředu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
by jste
dotoho
prvak druhak
mám dilemu
Hele, to jen na okraj, když ses ptala (pravda, ne mě).