Slimex 15 mg - zkušenosti?

Anonymní
21.8.11 09:03

Slimex 15mg poradíte?

Dobrý den,
nedaří se mi zhubnout svépomocí, tak bych si ráda pomohla nějakými tabletami, dříve jsem brala meridii a ta byla super, Slimex je prý to samé.
Neptám se, zda brát, či nebrat, ale jestli to někdo znáte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
540
21.8.11 10:49

Ahoj..já to neznám, ale mohu poprosit o soukromou
zprávu? Chtěla bych se Tě na něco zeptat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
15.1.12 16:14

Zdravím,
diskuze slouží výměně zkušeností, nikoliv k nabídce a poptávce.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jajka135
9.2.12 10:06

Dobrý den, já Slimex užívala 2 měsíce a nezhubla jsem ani deko :-( a to jsem dodržovala rozumný jídelníček.Dříve jsem užívala Meridii, ta mi pomohla, během jednoho roku jsem zhubla 25kg (napsal mi ji lékař a byla jsem pod dohledem). Je mi 27let, dříve jsem vážila 86 a zhubla s Meridií na 63kg. Moje výška je 164cm. Akorát jsem si s Meridií zničila žaludek :-( (mám chronický zánět). Po porodu jsem nabrala 15kg a to se mi nyní nedaří zhubnout (SLIMEX), to je moje zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
540
10.2.12 21:35

Tak jsem Slimex vyzkoušela a za mne celkem dobrý. Vedlejší efekt byl pouze ten, že se mi chtělo méně spát..vzbudila jsem se třeba ve 3 ráno a hodinu koukala do stropu než jsem zase zabrala. Zhubla jsem za měsíc teda jen 3,5 kila , ale moc jsem se neomezovala…strava 5 x denně - v tom byla i celá porce oběda polévka i druhé. Zakoupila jsem si jej znovu a tentokrát na dva měsíce, tak jsem zvědavá na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L.aďka K.
21.2.12 13:01

Poraďte mi prosím

Dobrý den,koupila jsem si Slimex a nevím co dál,myslím tím jak se mám stravovat,co mohu jíst a hlavně kdy a kolik.Vážím 95kg a měřím 170cm je mi 46 let.Nemám žádné velké zkušenosti s dietami,ale strašně moc bych chtěla efektivně zhubnout bez jo-jo efektu.Moc prosím o radu někoho kdo umí pomoci abych zase vypadala dodře.Moc děkuji L.K.

• Citovat
  • Upravit
38
29.2.12 22:20

Ahoj já brala slimex 14dní a měla jsem 5kg dole kromě nespavosti žádný vedlejší účinek. Teď jsem si ho zakoupila znovu a už se těším na výsledek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mistul
2.3.12 16:36

dobrý den,prosím vás kde se dá slimex koupit a kolik stojí a jak vypadá?Mám strach,že koupím padělek.Děkuji

• Citovat
  • Upravit
škosa
21.3.12 10:45

slimex

lze ho sehnat na aukru pod názvem tbl na hubnutí

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
15.4.12 22:30

Slimex15,,velky podvod!!!

Souhlasím,,je to šmejd a hlavně velky podvod nehoráznost,pusobí jen co se tyka sladkeho a to jeste špatně stačí si koupit chrom za pár kaček pokud nekdo trpí na sladké,já ne takze mně to bylo naprosto k ničemu.Nejlepší jsou fota žen co na něm zhubly a ty keci..ženské vzpamatujte se!!!!!!!!!!!!!!! a přestante živit všechny ty vyžírky co slibují jak zhubnete,vezte že když zhubnete tak ne diky slimexu ale je to v mozku a vlastě jen svou vlastní vůlí,,nejrději bych všem timhletím lhářům co se přiživují na lidskem neštěstí a trápením nakopala držky,,,já sama jsem se take pekně nechala napáliz už nikdy více,,to snad mohu říci že jediné co momentalně zabíra je alli ale samo že take ne mavnutím zazračného proutku,vše se musí dodržovat atd,,ale lidi znejte kdyby opravdu se tak ze všeho hublo jak píší nemyslíte že bi nebylo člověka obézního??jenže to už by nikdo nic neprodal že??nic neexistuje a budte rozumní,,prosím,,,!!!já vím je to těžké a každá chce zhubnout ale proto se musí necodelat a ne do sebe cpát chemii k ničemu,,mluvím ze skušenosti a také samo že ze zlosti na ty vyžírky. :cert: :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
15.4.12 22:34

Tablety na hubnutí,,slimex 15

Jinak ještě upozornění,,,každého tedy věc ale na aukru jsem je právě kupovala pod nazvem tablety na hubnutí,,,nic a nic,,,nebrala jsem je sama abych se přesvedčila zda to třeba jen nepůsobí na mně a dostala sem akorát kopr co to je za šmejd když to nepůsobí..už opravdu nikdy více… :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
15.4.12 22:38

slimex není meridie atd,,,kec velky!!!

Jinak slimex je nehorázna kravina že je to neco podobného jako meridie atd,,,pochybuji že ten sibutrin tam vůbec je,na tabletach uvedeno že jen chrom,,ale sibutrin ani omylem i když mi bylo řečeno že to tam není protože se to pak nedá převézt přes hranice,naprosty blabol…to teda dělaji kde na koleni??cha cha,,,fakt ubohe. :( :(

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
15.4.12 22:50

meridie ano,,,

Když už tak opravdu meridii ano,,je to pravda,,ale take pozor na podvodniky a vubec.Meridie je zaručena ale k naší smůle zakázaná což je velká škoda protože mně třeba udivuje jak se stale může předepisovat adipex,,člověk je zněj jak sfetovanej a driak ohromny,,,

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
16.4.12 16:43

Ahojky xenical sem uzivala ale žadny vysledek a nestravuji se samozrejmně tune,je tam akorat vetsi davka a kdyz ti ho dr napise tak je vyhodnejsi cena,jinak sestra uzivala alii a nestezovala si akorat ona jedla vse a dost litala na wc coz si myslim že není zrovna fajn :lol: ale myslim ze bych sla radsi do nej,,,ten kdo nikdy nic nebral atd tak funguje sestra dolu dala dost ale nevim presne kolik to bych lhala,,ja tedka skusím alii.Ne proto ze si mysim bez prace zhubnu eee,,musis upravit take jidelnicek. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
tadeas10
16.4.12 16:45

jo a na sestru xenical moc nepusobil,nevim jak je to mozne ale rikala že alii ji vyhovovalo vice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková