Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Taky se mi to kdysi stalo. V noci jsem se vzbudila a měla jsem pocit, že jsem něčím těžkým zavalená. Nešlo se pohnout ani promluvit. Hnus.
Mne se takhle kdysi zdalo, ze me zavalila betonova zed. Probrala jsem se uplne zpocena a na hrudniku mi sedela nase kocka a zirala mi do obliceje ![]()
@Anonymní píše:
@Tarjei tak to bych měla slušný šok
Ano, to jsem mela. Navic ja tu mrchu kocici desne miluju a v tu chvili jsem mela pocit, ze me chce stopro zabit ![]()
@Tarjei píše:
Ano, to jsem mela. Navic ja tu mrchu kocici desne miluju a v tu chvili jsem mela pocit, ze me chce stopro zabit
Ježíš jak to popisujete, tak mi to úplně připomnělo Řbitov zvířátek
jak se vrátit ten kocour úplně celej divnej ![]()
@Anonymní píše:
Ježíš jak to popisujete, tak mi to úplně připomnělo Řbitov zvířátekjak se vrátit ten kocour úplně celej divnej
Ajoo, zrovna jsme na to nedávno koukali ![]()
Zdravím a rovnou podotýkám, že se mi nikdy nic podobného nestalo. Nicméně, včera jsem se snažila usnout, moc mi to nešlo. Pak už si pamatuju, jen pocit jakoby mě něco drželo přilepenou k posteli, ležela jsem na zádech a nějakou dobu jsem se nemohla vůbec pohnout, ničím ani rukama, prostě ničím. K tomu pocit jako by na mě někdo seděl nebo mě tlačil do postele a pocit že nemůžu dýchat. V tu chvíli mně problesklo hlavou, že asi spím a musím se rychle vzbudit. Po probuzení jsem měla pocit spíš jako bych omdlela než usnula. Vůbec si nepamatuji, že bych usínala. Poté se mi začalo vybavovat, že se mi před tím zdál sen. Jeli jsme s mužem autem, ukazuji mu cosi na poli, on se otočí, koukne tím směrem. My vyjedeme na kopec a když jsme na vrcholku sjíždíme dolů, ale v tu chvíli jsem viděla jen černo a pak začalo to viz. výše. Jde o paralýzu? Popravdě, bála jsem se pak usnout a moc už jsem toho nenaspala. Předem díky za odpověď