Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, můžete mi prosím poradit, jaká je nejlepší clona proti sluníčku na sporťák Buzzík? Prošla jsem tu snad všechny diskuze o clonách, ale pořád jsem v rozpacích, tak bych potřebovala vaše zkušenosti. Koukala jsem na clonu Safety 1st, ta by na Buzz měla pasovat a líbí se mi, že se dá i polohovat (jakože vyhrnout, když zrovna není potřeba, jestli jsem to dobře pochopila), ale našla jsem tu zase názor jedné maminky, že stíní hodně špatně, tedy že propouští hodně sluníčka. Ideální by byla nějaká clona s UV filtrem, ale u těch zase nikde neuvádějí na jaký kočárek pasuje. Navíc by bylo fajn sehnat nějakou clonu, která vydrží i útoky mojí dcerky, ráda totiž tahá za všechno na co dosáhne (asi jako každé mimi), takže třeba hodit plínu přes kočárek je nemožné, hned jí stáhne anebo začne ječet, protože na mě nevidí…
Díky za vaše názory ![]()
Máte zkušenost s Quinny Buzz?
Přidejte zkušenost s Quinny BuzzAhoj. Mám tuhle a byla jsem s ní moc spokojená. Zatím ji nestrhla ani moje téměř 1,5 letá dcera (asi hlavně proto, že jí nijak nepřekážela). Měla by být univerzální. Když není potřeba, dá se rychle sundat, složit a vozit pod kočárkem. Pokud by ti nevadila používaná (ale není to na ní vidět, řekla bych, že je nezničitelná), napiš mi SZ, už ji moc nepoužívám..
hkac píše:
Ahoj. Mám tuhle a byla jsem s ní moc spokojená. Zatím ji nestrhla ani moje téměř 1,5 letá dcera (asi hlavně proto, že jí nijak nepřekážela). Měla by být univerzální. Když není potřeba, dá se rychle sundat, složit a vozit pod kočárkem. Pokud by ti nevadila používaná (ale není to na ní vidět, řekla bych, že je nezničitelná), napiš mi SZ, už ji moc nepoužívám..
Tuhle mám taky, zatím používám na hlubokou korbu
![]()
Spokojenost veliká ![]()
Taky ji mám a používám jak na sporťák (Jane Slalom), tak na golfky…a spokojenost velikánská ![]()
Díky za názory
a není ta clona moc velká? Takhle na fotce se mi zdá strašně obrovská
a dá se hodně složit? Myslím jako aby mi nezabrala moc místa, když jí nebudu mít na kočárku, přeci jen Buzzík nemá moc velký nákupní koš…
hkac díky za nabídku, ještě popřemýšlím a případně bych se ozvala ![]()