Nemáš za co. Já lítám často, tak už jsem tak nějak zvyklá a stejně jsem blbec zapomněla v kufru velkou power banku jsem si přišla pomalu jak zločinec, když mě hnali ke kufru, abych jim ukázala jeho obsah q protože jsem nevěděla, že ji tam mám, tak mi museli říct, ve který části kufru mám hledat to, co tam nepatří
A pak samozřejmě některé státy to mají jinak. Takže třeba ve Vietnamu na vnitrostátní let nemusím řešit tekutiny u příručního zavazadla. Ani z něj nic nevyndavam u rentgenu. Což byl ze začátku nezvyk. Ale zase se tam u rentgenu musí člověk zoufat a rentgen píská u všech žen, co mají podprsenku s kosticemi
Nemáš za co. Já lítám často, tak už jsem tak nějak zvyklá a stejně jsem blbec zapomněla v kufru velkou power banku
jsem si přišla pomalu jak zločinec, když mě hnali ke kufru, abych jim ukázala jeho obsah
q protože jsem nevěděla, že ji tam mám, tak mi museli říct, ve který části kufru mám hledat to, co tam nepatří 

A pak samozřejmě některé státy to mají jinak. Takže třeba ve Vietnamu na vnitrostátní let nemusím řešit tekutiny u příručního zavazadla. Ani z něj nic nevyndavam u rentgenu. Což byl ze začátku nezvyk. Ale zase se tam u rentgenu musí člověk zoufat a rentgen píská u všech žen, co mají podprsenku s kosticemi