Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Chocoloco píše:
@dlouha Ja ziju v predstave, ze poskytnout prvni pomoc je povinnost kazdeho, nejen zdravotnika. Samozrejme dle svych znalosti atd.
Je mi jasne, ze resuscitace je neco trochu jineho.Příspěvek upraven 26.10.14 v 17:44
to samozřejmě ano
@krtek7489 píše:
Vždyt ona to také nakonec převázala, ne? Ale je naprosto přirozená reakce, že se jí do toho nechtělo. Já znám desítky zdravotních sester a zaručuji ti, že ani jedna by to nešla udělat s radostí, aniž by se jí to neeklovalo. Znovu opakuji, že je to naprosto přirozená reakce. Chtěla bych tě vidět, jak by se ti líbilo takové rozpadlé, zhnisané prso, z kterého lítají motýlci a lezou červiVelká mnamka
A to můžeš být profesionál nejlepší na světě. A stejně se pozvracíš. Fakt bych ti ti přála. Nemotej se do toho, když vůbec nevíš o čem je řeč.
Příspěvek upraven 26.10.14 v 16:25
@terinka4444 @dlouha znova Vás upozorňuji, Víte h*vno jaký já jsem zdravotník. Takže se tu do mě nenavážejte.
@terinka4444 píše:
Jo, to je zdravotník na úrovni, víc takových, ať naše zdravotnictví vzkvétá
ty máš zase co
@kve-tinka mě stačí, to co tady píšeš, a to mi holka bohatě stačí ![]()
Jenze tohle je uz dost stare, rekla bych, ze mezitim lekar dostal pravo odmitnout pacienta, ktery se neridi jeho doporucenimi a tim se vlastne neleci.
Jeste ze mam v tom pripade pravo pouzit rukavice, rousku a sedet od pacienta co nejdal, abych ho jeste neohrozila svou event. akutni indispozici. Nastesti takovych pripadu neni moc, diky bohu.
@terinka4444 Určitě je to pro tebe citlivé, protože se jedná o tvou maminku a chování lékaře je neomluvitelné, ale ono je to skutečně tak, že se rizikoví pacienti dávají na konec operačního plánu, aby se minimalizoval možný přenos infekce na ostatní operované…jsou to prostě „pravidla“ snížení rizik.
Diabetes u tvé maminky mohli regulovat infuzními roztoky…
A ja myslela, ze se dychani z ust do ust muze delat pres rousku, kdyz by pacient mohl byt nakazen…
A ja myslela, ze se dychani z ust do ust muze delat pres rousku, kdyz by pacient mohl byt nakazen…
@kve-tinka píše:
@terinka4444 @dlouha znova Vás upozorňuji, Víte h*vno jaký já jsem zdravotník. Takže se tu do mě nenavážejte.
@Malike dobře, ale málokdo si u sebe nosí roušku na dýchání z úst do úst
@dlouha ale ty sis ke zdravotnictví ani nečuchla, co?! A jestli jo, tak bych chtě nechtěla za kolegyni, ani za zlatý prase.
A neboj, věřím, že ty by jsi nechtěla být mou kolegyní. ![]()
@terinka4444 píše:
Zdravotníku, jak na ulici u nedýchajícího člověka poznáš žloutenku nebo AIDS?
takovou blbost jsem ale já nepsala, protože to nepoznáš, to tady napsala kytka ![]()