Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Tak já s O2 už nechci mít nic společnýho, přítel měl u nich nějakej rest ještě z doby, než jsme se seznámili a začal to dávat do kupy, domluvil si splátkovej kalendář, poctivě jsme zaplatili z účtu, ale za dva dny se nám tam platba vrátila, volali jsme na pobočku, aby nám řekli, kde se stala chyba, poslali jsme jim mailem potvrzení o poslání platby, tam nám řekli, že neví proč se platba vrátila (číslo, var. symbol i všechno ostatní bylo v pořádku) a že to máme poslat znovu, přišel nám mail, že platba byla zaevidovaná a odblokovali simku, ale do týdne nám platba opět přišla zpátky a přišel nám dopis, že jsme nedodrželi dohodnutý splátky a ruší nám splátkovej kalendář a máme vše zaplatit najednou…a do toho měl ještě tarif cca 700,– (bylo to něco s internetem a neomezenym voláním a psaním) a poslední dva měsíce mu chodil výpis přes 1300,– i když měl zablokovanou simku…tak jsme to zaplatili, doplatili měsíce do konce služby a už o O2 nechcem ani slyšet
@Maja25 píše:
@Brontik Už jsem ti to tu psala, co a jak dělat, když se rozhodneš jakkoli. Tak ti to teda ještě jednou přepošlu. Kdyby jsi měla dotaz, tak se klidně zeptej. Ráda ti to doplním.
No myslím si, že se ozvu ještě jednou, tak na podzim.
Díky tobě vím, že mám čas, jen mne teda včera dostalo, že dotyčný to neustál a třísknul mi s telefonem. dneska mi na to číslo valol někod jinej a ten už byl chytřejší a rozumnější a zeptal se mne napřed kolik provolám…
Mimochodem, na to číslo od O2 mi o tý doby nikdo nevolal, asi proto, že přes moji urgenci zapomněla drahá polovička zaplatit fakturu… No ale už je to zaplacený, tak snad nedopadnu jako mařenkaa…
I z důvodu hlídání faktur (a nechtění jim povolit inkaso) chci přejít na kartu…
Ahoj,
tak od kyslíků se ozvali 2×…
Jednou, když mi nabízeli supervýhodný tarif, při kterém bych se zavázala na další 2 roky a při kterém bych měsíčně platila víc jak teď.
No překvapivě jsem na to nepřistoupila.
No a teď 2 měsíce před koncem mi přišla sms, že mi bude končit smlouva. No a překvapivě nebyl problém s tím, aby mi ukončili autoprolongaci, s tím že po skončení smlouvy si mohu kdykoliv dojít na prodejnu a převést si to na kartu…
Zdravím, nechci s takovým dotazem zakládat novou diskuzi, tak se zkusím zeptat tady.
Máme O2, neměli jsme volbu výběru, jinak bychom volili asi jinou společnost. Před Vánoci nám zapnuli zdarma všechny kanály (jako dárek asi)… A psali, že nám budou fungovat jen do druhého ledna. Nicméně fungují pořád všechny.
Máte to tak taky někdo?
Doufám, že nám pak nepřijde faktura na dva litry ![]()
Dobrý den, nevíte prosím někdo, jak je to nyní s vázáním u operátorů? Mám smlouvu ještě na rok a půl a ráda bych přešla jinam. Před Vánoci mi volal někdo od jejich konkurence (kdo už si nepamatuju) a říkal, že od nového roku se mění dle zákona nějak ty podmínky. Prý se mi ozve po novém roce, ale zatím nic. Nevíte někdo, co se změnilo? Jedná se o pevnou linku a internet, psáno vše na IČO. Děkuji
@barbaruška snižovala se pokuty za nedodržení zavazku, ale nevím zda se to vztahuje i na smlouvy na IČO.