Šmouha na očíčku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fuler
4.9.12 19:28

Aha, já dostala doporučení na oční, doktorka tam nic nevidí… Mám ale strach jak bude malá reagovat na rozkapané oči. Zatím nám hodně pláče, vlastně ona pláče od doby co se narodila takřka bez přestávky :zed: :)

• Citovat
  • Upravit
219
5.9.12 00:41

Moje mala neplače a neni to stoho. Možna to je ještě moc brzo aby ji dávali kapky do oči aby ji tam něco dávali, pak nápiš jak jste dopadli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
13.2.15 13:39

duhovy odlesk v ocich

Ahoj, chci poprosit, jestli jste nekdo neresili nasledujici: Dcerka (2m) ma pres ocicka jakoby „duhovy povlak“, proste ji ocicka hazou duhove odlesky (jako napr. rozlity olej). Je to pres cely povrch ocicek a je to videt jen na dobrem svetle. Nevim, kdy se ji to objevilo. Hodne ji davame na svetlo kvuli zloutence, tak me napadlo, jestli to nemuze byt tim, ze se koukla do slunicka (i kdyz se ji snazime dávat tak, aby ji do nich nesvitilo…). Proberu s pediatrem, ale zajimalo by me, zda to nekdo neresil. Diky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.10.19 13:28

"Olejova" skvrna pres duhovku.

Ahoj, male je 6 tydnu a u kojeni jsem si vsimla jakoby olejove-duhove skvrny pres duhovku. Kdo ma zkusenosti?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.10.19 13:55

@MMONILA naše malá to měla občas taky, je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
29.10.19 13:55

@MMONILA malá to měla také jako miminko, samo to zmizelo a po pravdě nevím čím to bylo, vypadalo to přesně jako to popisujete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
29.10.19 13:58

@Kikulele @MMONILA ja někdy přemýšlím, jestli to nemůže být krém, když jí mažu obličej. Mně, když se dostane do oka, tak to mám taky chvíli takové rozmazané, je že dospělý si ty oči utře, to dítě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1305
29.10.19 14:06

@MMONILA Naše to taky měla, samo to zmizelo. Od krému to nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
29.10.19 16:19
@MMONILA píše:
Ahoj, male je 6 tydnu a u kojeni jsem si vsimla jakoby olejove-duhove skvrny pres duhovku. Kdo ma zkusenosti?.

Dcera mela uplne to same. Doktorka rikala, ze to muze byt, ze to vymizi. Stejnou informaci jsem nasla i na zahranicnich webech. Vymizelo ji to celkem rychle. Dnes je dceri 5 let a oci ma v poradku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.10.19 16:45
@Jijan píše:
Dcera mela uplne to same. Doktorka rikala, ze to muze byt, ze to vymizi. Stejnou informaci jsem nasla i na zahranicnich webech. Vymizelo ji to celkem rychle. Dnes je dceri 5 let a oci ma v poradku ;-)

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
29.10.19 16:47

Všem moc děkuji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...