Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli jste si některá nekupovala Emla krém na znecitlivění před nastřelením náušniček holčičkám. Naše doktorka ho malé nenabídla, ale já bych ho chtěla
Nový je dost drahý
Nemá ho nějaká maminka na prodej? ![]()
Nevim, ale podle me je pri nastrelovani znecitliveni zbytecne ![]()
Ockovani je bolestivejsi a kuze se neumrtvuje ![]()
@PetulinaP píše:
Nevim, ale podle me je pri nastrelovani znecitliveni zbytecne
Ockovani je bolestivejsi a kuze se neumrtvuje
Sestřička mi taky říkala, že očkování je horší než náušničky. Ale mě se to nezdá
Tak bylo by to super, při očkování malá jen trochu zabrečela, byla fakt statečná ![]()
S dcerou se na nastreleni chystam za par dni taky a vazne me znecitliveni ani nenapadlo…
A navic jestli tvoje mala zvladla ockovani v pohode, tak nausnice zvladne taky ![]()
@Monika24 My jsme byly teď ve čt a myslím, že je to takový mžik, že to ani nemá cenu něčím složitě umrtvovat. Plakala jen když jí to střelil, jakmile jsem si ji vzala do náručí, byl klid…
Já měla strach spíš potom, jak bude spát a tak a taky v pohodě všechno. Normálně si na uši večer nechala šáhnout, vůbec nic ji nebolelo. Řekla bych, že pro mě to byl horší zážitek a stres než pro ni…
![]()
My neumrtvovali a v pohodě, nejvíce ji štvalo to že se nemohla hýbat. byli jsme hned po prvním očkování takže byla hodně malinká…:-)
Neboj, nastreleni neboli, miminkam spis vadi, ze je sestra drzi, proto tolik rvou
@Marta 28 píše:
@Monika24 My jsme byly teď ve čt a myslím, že je to takový mžik, že to ani nemá cenu něčím složitě umrtvovat. Plakala jen když jí to střelil, jakmile jsem si ji vzala do náručí, byl klid…Já měla strach spíš potom, jak bude spát a tak a taky v pohodě všechno. Normálně si na uši večer nechala šáhnout, vůbec nic ji nebolelo. Řekla bych, že pro mě to byl horší zážitek a stres než pro ni…
![]()
Pro mě to bude právě asi taky horší ![]()
@Monika24 píše:
Pro mě to bude právě asi taky horší
Já si ji teda držela sama. Nejdřív mi bylo špatně až sem si říkala, jestli se tam nesložím…
Ale jak mi řekli, že to ať ji dám raději sestře, tak mi bylo hned dobře a zvládly sme to na 1… : Malá byla v klidu, celou dobu je sledovala co dělají a pak bylo šup, šup a bylo to… ![]()
My jsme byli nestřelit před 14 dny a znecitlivující krém jsme nepoužili, ani nám ho moc nedoporučovali, že je to prý zbytečné. Je to pro mimi stejné jako očkování, ono je to ani nebolí, ale spíše se leknou. Naše malá 4m byla celou dobu v pohodě, při značení, při držení, všecko pozorovala a jak jí to nastřelili, tak chvíli zapištěla, ale jakmile byla u mě v náručí, tak byla hnedka v klidu ![]()
@Barunka88 píše:
@Monika24 kdybys chtěla, mám uplně nový, napiš SZ
Bohužel už by to nestihlo dojít. Dnes jsem malou na to nastřelení objednala a jdeme tam ve čtvrtek. Ale díky ![]()