Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak nechce se mi hledat v kalendáři, kde jsou jaké jména, ale docela mi k tomu sedí Vojtěch, Jakub, Matouš.
My budeme mít Samuela. K příjmení Hrstka by nebylo ani špatné třeba jméno Sebastian
Hodilo by se k tomu jméno, kde nebude „r“, protože Hrstka je už dost tvrdé slovo. Nebo Daneček, Antonín. Chtěli jsme ještě původně jméno Nicolo, kdyby se ti líbilo až tak cizí jméno…
Mě teda hned napadl Štěpán, ale nechcete kolem vánoc, tak nic ![]()
@Bobsh Jo mě taky napadl ještě Daniel, ale ten má svátek 17.prosince a nebo Šimon, ale ten je 22. prosince ![]()
Maxmilián Hrstka
Benjamín Hrstka
Benedikt Hrstka
Volila bych spíš delší jméno než příjmení, bez R ![]()
Vojtěch Hrstka se teda blbě vyslovuje, ne? Jedině že by se vždycky představoval Hrstka Vojtěch ![]()
Mě prvně napadl Aleš.
Hned me napadl Stepan, ale nechcete jmeno se svatkem v prosinci. ![]()
Tak potom Lukas, Daniel, Gabriel, Jachym, Adam…
Jmen se k prijmeni hodi mraky. ![]()
Doufam, ze jsem nenapsala vsechna jmena se svatkem v prosinci.
My svatky neslavime, tak ani nevim, kdy kdo ma. ![]()
Příspěvek upraven 19.08.12 v 18:01
Potřebuji poradit se jménem pro chlapečka. Holčičku už máme rozhodnutou, ale u chlapečka pořád tápeme. Chtěli bychom jméno, které nebude příliš časté. Tato jména jsme vyloučili, protože je jich v naší rodině už hodně: Jan, Jaroslav, Matěj, Matyáš, František, Jonáš, Pavel, Petr. Také nechceme jméno, které má svátek v měsících od prosince do března. Miminko se narodí po Vánocích a chceme, aby mělo svátek dál, když už Vánoce a narozeniny bude mít blízko u sebe. Moc děkuji za reakce.