Řev v kočárku

104
18.8.12 12:24

Řev v kočárku

Milé maminky, opět bojujeme. Do včerejšího dne bylo vše v pořádku. Ale od včera pořád a pořád řve v kočárku. Vždycky byl rád, když mohl být v kočárku, jelikož v něm jediném se vyspinkal. Řve s hračkama i bez hrǎcek. Absolutně si to nedokážu vysvětlit?! Mimochodem nám jsou 3 měsíce. Prosím o rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3112
18.8.12 12:31

Řve asi na zádech, že? Zkusila jsi ho dát na bříško? Nám pomohla na nějakou dobu i srolovaná boudička, takže viděl na okolní domy, stromy, zkrátka nebavilo ho koukat furt do boudičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.8.12 12:34

Na bříšku se vzteká normálně natož v kočárku :-). Já bych mu tu boudičku dala dolu, jenomže v tomhle počasí, když svítí sluníčko, tak to právě nejde :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
18.8.12 12:36

Tak slunečník do kočárku :palec: Jinak už nevím :think: Mě když třeba řve malý a není už k utišení v kočárku, tak ho vezmu do šátku a je klid. Nebo je super nějaké ergonomické nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
18.8.12 12:37

Prostě už je to velkej chlap, a nebaví ho ležet jak trubka na zádech. Mami, chci vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
18.8.12 12:47

Ten slunečník mě nenapadl. To teda budu muset vyzkoušet :-). Díky za radu :-).

Jinak mi je jasný, že ho to asi už neba. On je hrozně zvědavej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
18.8.12 13:13

Můj taky řve. Chvíli se zabaví hračkama, chvíli povídáním a pak řev. Na bříšku mu to jde, tak ho dávám i tak, ale stejně většinou řev. Nosím pod kočárem Manducu :palec: S boudičkou to v tom vedru mám podobně, někdymu musím stínit plínkou, no a slunečník by ho taky asi moc nelákal, viděl by taky prd. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6077
18.8.12 13:49

U nás tohle začalo zhruba v pátém měsíci. Příšernej řev, nedalo se nikam jet. Bydlím ke všemu na vesnici a ještě by se o mě povídalo, že týrám dítě. :lol: Začala jsem uspávat v postýlce, zvykl si na to, jinde ani neusne. Ven se chodilo, až se vyspal. A nebo zkusit přendat do sportáku, aby v něm mohl ležet. Měl by lepší výhled. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
18.8.12 13:50

Třeba ho něco bolí… zuby..spurt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
13.5.13 10:50

Ahoj maminy,
oživuji diskuzi, už si nevím rady… Malá mi cca 3 týdny také věčně řve v kočárku, budou jí 4 měsíce. Můžu se stavět na hlavu, povídat (to většinou evokuje intenzivnější řev), dávat hračky, dudlík, dávat na bříško (to pomůže na chvilku), odklápět boudičku, nadzvednout jí do polosedu aby měla přehled, nic nepomáhá, max.na chviličku. Poslední dobou se po půl hodině vracíme domů s hrozným řevem. Lidi se otáčejí, někdy s poznámkami o hladu, vedru apod., jsem už opravdu zoufalá, nikam si s ní netroufnu. Přestane jen, pokud jí nesu - to jsem udělala párkrát, ale to už dělat odmítám - tahat jí a k tomu tlačit kočárek… Nejhorší je, že jsem vypozorovala, že to dělá jenom MNĚ!!! POMOC!!!

• Citovat
  • Upravit
2526
13.5.13 11:00

Syn taky nechtěl ležet v kočáru, ani na zádech, ani na břiše. Doma nebulel. Jako maličkého jsem ho ven vozila tak, že jsem narvala autosedačku do korby a bylo. Viděl ven. Když o maličko povyrostl, koupila jsem kšíry, prostor v boudě jsem napevno vystlala peřinkou, dekou, jeho dala do kleku na kšíry a bylo po křiku. Takhle vždy i usnul. Občas se mi podařilo i odepnout a dát ležet někdy to nešlo-budil, tak se prospal hold v kleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
13.5.13 11:01

Co se vyprdnout na kočár a pořídit si nosítko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
13.5.13 11:03

Náš malej to taky dělal a nepomohlo bohužel nic jinýho, než počkat, až ten kočárek vezme na milost, což bylo až kolem 1 roku. Takže s kočárkem jsme jezdili jen sem tam na kratší vycházky a jinak byl v nosítku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
13.5.13 11:04

Já to řešila tak, že byl v autosedačce, kterou sem nasadila na kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
862
13.5.13 11:04

Ahoj Danco, mám to podobně někdy je malá v kočárku hodná a někdy tam prostě nechce bejt, mě pomůže to, když jí dám napít čaje, to jí většinou uklidní ale ne vždy to funguje.Taky už jsem párkrát běžela s kočárkem domů že malá řvala a pomohlo jen to, že jsem jí vyndala a nesla ale vzhledem k tomu že má už 6kg tak po chvilce už je pro mě těžká a hlavně jí na to nechci moc učit pak by chtěla nosit pořád. jinak malé taky budou 4 měsíce a začalo to tak před 3-4 týdny. Myslím si že je to tím, když si prostě vzpomene že chce pozorovat svět tak řve dokud si jí na tu ruku nevezmeš a ona může koukat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí