Řev v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
225
13.5.13 17:28
@Danca27… píše:
Nestraš, já stále doufám, že to brzy přejde… No my si s tou naší rampepurdou užíváme už od narození… Nejdříve jí hrozně trápilo bříško a když to přešlo, začala se vztekat :( Teď jí vozí babička a je zase hodná - fakt to dělá jenom mně :zed: Už jsem z toho nešťastná…

Chuďo :( Ale tohle fakt bude asi tím, že se chce nost, když to dělá jen tobě…fakt zkus třeba ten šátek nebo tu manducu. Alespoň na chvilinku. Mě všichni uklidňují, že je to jen takové blbé období a zase prý přejde, až začne dítě samo sedět…pak si sedí, drží se madla a kouká…no tak se modlím, aby ta naše rošťanda už seděla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
13.5.13 18:18

Andelísek: To věřím a taky tě lituju - jak já závidím maminkám, který si v klídku courají s kočárem. Já jen trnu strachy, kdy to zase přijde, někam dál od domu si netroufám. Před chvílí jsem dorazila z odpolední procházky, ze začátku spala, tak dobrý, pak se ale vzbudila a začalo vztekání a řev, dělala jsem opět psí kusy (na bříško aby koukala z kočárku, napít, dudlík, hračky…) nic nepomohlo. Tak jsem otočila korbičku aby mě neviděla, dala jí zezadu dudlík a byl klid, během chviličky zase spala…

• Citovat
  • Upravit
225
13.5.13 19:16

Danca27
Ahaaa, hele, Danuš a nechce teda je-n otočit tu korbičku? U nás třeba ani tohle nezabralo :D Mně zabírají jedině křupky a sušenky, ale jen chvíli :D Takže jen tak koukám na ty maminky, který seděj na lavičkách nebo na zahrádce s dítětem, to si hraje nebo spinká a je v klidu :D To u nás nefrčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
13.5.13 21:31
@Andelisek píše:
Danca27
Ahaaa, hele, Danuš a nechce teda je-n otočit tu korbičku? U nás třeba ani tohle nezabralo :D Mně zabírají jedině křupky a sušenky, ale jen chvíli :D Takže jen tak koukám na ty maminky, který seděj na lavičkách nebo na zahrádce s dítětem, to si hraje nebo spinká a je v klidu :D To u nás nefrčí :D

Ty jo to bych neřekla, to by asi řvala všem, u ostatních ji normální vožení nevadí… No nevím, ale je to tak jak píšeš - závidím maminkám, co si to takhle užívají, já jsem furt na nervy :zed: A hlavně jsem si říkala - to bude fajn až jí budu moct dát rohlík apod. a zabavit jí tímto, ale teď jsi mě teda zaskočila, že to stejně nemusí fungovat…

• Citovat
  • Upravit
225
13.5.13 22:04
@Danca27… píše:
Ty jo to bych neřekla, to by asi řvala všem, u ostatních ji normální vožení nevadí… No nevím, ale je to tak jak píšeš - závidím maminkám, co si to takhle užívají, já jsem furt na nervy :zed: A hlavně jsem si říkala - to bude fajn až jí budu moct dát rohlík apod. a zabavit jí tímto, ale teď jsi mě teda zaskočila, že to stejně nemusí fungovat…

He he :D No ale tak naše malá je hemža :D Ted bude mít 8 měsíců a je děsně čilá…za chvilku ji nic neba…bojím se, že tady přesně vidím, jaký jsou děti, když máš těhu cukrovku :( Straaašně akční a neudrží pozornost :( Já jí dám do ruky křupky, rohlajs..a taky jsem si kdysi říkala, jak se na to těším :D No a chvilku je klid a když už nemůže, tak je konec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí