Řev v kočárku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Danca27....
13.5.13 11:07

Manducu máme - nosíme jí tak na výletech… Ze začátku vždy hrozný řev, pak se ale zklidní a je to ok. Nedokážu si ale představit takhle chodit sama na procházky po okolí :( Kočárek je kočárek…

• Citovat
  • Upravit
862
13.5.13 11:09

To je taky řešení, zkus místo hluboké korby dát sedačku aspoň tak může dobře koukat a bude mít o všem přehled. Nosítko bych nedoporučovala, pak si zvykne se pořád nosit a bude to chtít pořád a tahat pak třeba skoro roční dítě na ruce dá zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
13.5.13 11:13

Nám malý taky v kočárku řval, měl ho jen na spaní, o nějakých procházkách se s ním nedalo vůbec bavit :lol: Párkrát jsme to zkusili a dopadli tak, že ho manžele nesl a já jsem tlačila kočár :D. Zkusila bych nosítko, nebo dočasně procházky omezit - v nezbytných případech namontovat na podvozek autosedačku, jestli máte tu možnost. Ale neboj, vyroste z toho, až bude sedět, bude čučákovat kolem sebe a ani nepíne:-). @lenama18 Neboj se malou vzít, až bude sama pohyblivá, což už není daleko, tak se pořád chtít nosit nebude. Já jsem malého první tři měsíce nosila téměř pořád, kromě spánku…a i to vlastně někdy jo :mrgreen: a teď už na to prdí, chodí sám…přijde jen, když má blbej den nebo má bebí:-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
katka379
13.5.13 11:15

Opět musím ještě jednou napsat, roční dítě už ti na nějaké tahání bude prdět, sama si pamatuju, že je dost těžké si představit, že ty děcka budou něco samy umět, ale opravdu je to tak :mrgreen: Já malého netahám tak od 7-8 měsíců, tož to už máte za pár :mavam:

• Citovat
  • Upravit
862
13.5.13 11:19

@katka379 to doufám že na nošení zapomene, už teď je docela těžká, nejraději se nosí tak, že jí musím mít na ruce čelem dopředu, zádama je opřená o mě a držím jí těsně pod zadečkem, tím je v takovém sedu a to by vydržela celej den se takhle nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.5.13 11:19

Vyřešila jsem to tak, že šel na břicho, já dole odepnula boudičku a on si čuměl ven. na zádech řval jak kdybych ho vraždila. tkhle ve 3 měsících vydržel pást koníčky i dvě hodiny :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
13.5.13 11:21
@lenama18 píše:
To je taky řešení, zkus místo hluboké korby dát sedačku aspoň tak může dobře koukat a bude mít o všem přehled. Nosítko bych nedoporučovala, pak si zvykne se pořád nosit a bude to chtít pořád a tahat pak třeba skoro roční dítě na ruce dá zabrat.

já syna nosila hodně, ale teda rozhodně v roce už se nosit nechce dát. jak dítě získá pocit mobility, tak se chce pohybovat samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
13.5.13 11:23

Děkuju moc za rady… Zkusím ještě tu autosedačku, ale myslím, že to nepomůže, protože když jí dám v korbičce do polosedu, tak má taky přehled. A hlavně, pokud kočárek tlačí někdo jiný a mě nevidí, tak to nedělá, v klidu kouká klíďo do korbičky a je spokojená :? Tchánovci mi tak štědře udělují rady typu musíš na ní mluvit apod., jak kdybych byla neschopná… Jinak ten čaj taky někdy zabere, ale musí být stále napojená, takže jsem jí na lahvičku dala ouška a někdy si to cucá, leje kolem sebe a na sebe, ale pomůže to, tak to neřeším když není moc chladno, hlavně, když nebrečí, ale včera se to právě zase zhoršilo a nepomůže ani ta voda :( Možná, že jí zkusím dát do sporťáku (jde do lehu), no budu zkoušet dál zda něco nezabere, být s ní doma se mi fakt nechce.

• Citovat
  • Upravit
katka379
13.5.13 11:26

@lenama18 Taky jsem takhle nosila :) A zapomněl úplně v pohodě…teď už má svoje zájmy a na rukou je nemůže vykonávat, takže už se mu nošení tak moc nelíbí :)

• Citovat
  • Upravit
2659
13.5.13 11:33

Danco doporučuju používat šátek nebo nosítko, syn mi v kočárku plakal od tří týdnů, tak jsem ho jen nosila, kočárek jsme začali používat až po půl roce, kdy už mu nevadil a krásně v něm spí i několik hodin nebo se vozí na bříšku. Dřív plakal, jen co kočárek viděl, nedej bože když jsem ho do něj položila… Některé děti jsou prostě nosící a nemají kočárek rády a trvá jim, než si na něj zvyknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
13.5.13 11:35
@lenama18 píše:

Syn byl výhradně nošený do půl roku, pak se mu začalo v kočárku líbit :nevim: prostě si k tomu musel dospět svým tempem. Teď střídáme šátek a kočárek podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
13.5.13 11:36

Taky jsem nosila. Pak se to zlomilo a začal v kočárku aspoň spát, kolem 6měsíce..a od 10m kdy jsme ho mohla přizvednout už bylo všechno v poho, už vydržel koukat a neřval ani v bdělém stavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
13.5.13 12:01

My máme stejnej problém, ale s tím rozdílem, že naší prdelce už bude osm měsíců a má skoro 9kilo :( Taky mi začala řvát v kočárku a to už ji vozím ve sporťáku..I když ji dám do polosedu, i když zkusím otočit korbičku, aby viděla, je řev…takže to skončilo tak, že jsem jednou rukou nesla skoro devět kilo a druhou tlačila kočár :( Takže já bohužel neporadím, protože absolutně nevím, co s tím…taky mám manducu, ale teda i u ní funím, protože jít na prochajdu s ta těžkým dítětem je mazec..navíc jsem řešila i v těchto měsících, jak ji vubec do manduci oblect…
No a na bříško mám strach ji dát od kočáru, protože malá už leze a je to šílenej hemža..přitáhne se kam potřebuje, takže mám strach, že by mi i se šrákama odlezla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Danca27....
13.5.13 13:41
@Andelisek píše:
My máme stejnej problém, ale s tím rozdílem, že naší prdelce už bude osm měsíců a má skoro 9kilo :( Taky mi začala řvát v kočárku a to už ji vozím ve sporťáku..I když ji dám do polosedu, i když zkusím otočit korbičku, aby viděla, je řev…takže to skončilo tak, že jsem jednou rukou nesla skoro devět kilo a druhou tlačila kočár :( Takže já bohužel neporadím, protože absolutně nevím, co s tím…taky mám manducu, ale teda i u ní funím, protože jít na prochajdu s ta těžkým dítětem je mazec..navíc jsem řešila i v těchto měsících, jak ji vubec do manduci oblect…
No a na bříško mám strach ji dát od kočáru, protože malá už leze a je to šílenej hemža..přitáhne se kam potřebuje, takže mám strach, že by mi i se šrákama odlezla :(

Nestraš, já stále doufám, že to brzy přejde… No my si s tou naší rampepurdou užíváme už od narození… Nejdříve jí hrozně trápilo bříško a když to přešlo, začala se vztekat :( Teď jí vozí babička a je zase hodná - fakt to dělá jenom mně :zed: Už jsem z toho nešťastná…

• Citovat
  • Upravit
31594
13.5.13 17:13

Co se týká zvyknutí na nošení, tak já mám doma jednoho 4letýho exnošence a rozhodně nebyl nějaký problém s tím, že by si zvyknul a chtěl nosit furt, naposled jsem ho nesla tuším někdy ve 27-28m na zádech v batolecím nosítku a řval jak zjendnanej, že chce po svých :lol:

Nejmladší taky nechce být v kočáru, teď se toteda zase zlepšilo, ale jeden čas tam vydržel pár minut a finito. Nosím v manduce, v šátku, v ringslingu a teď se chystám ho dát na záda a těším se, že budeme moct opět vyrazit ven bez kočárku, to blaho netahat s sebou ten krám 8) Jako je to dobrý na nákupy, na serepetičky pro mimino, ale ty se vejdou do tašky přes rameno. A na nákup jsem jezdila s taškou na kolečkách, nejstarší na ní cestou tam sedával a há ho vezla, prostřední na zádech, nejmladší v břiše a frčelo se :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí