Jméno pro chlapečka k příjmení Hrstka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6271
19.8.12 18:27

Tak mě při přečtení titulku, první co napadlo bylo Martin, to se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.8.12 18:32
@Anonymní píše:
@Scarlett2011 Gabriel Hrstka? Hodí se to k sobě? Mně se totiž Gabriel strašně líbí, ale bojím se, aby to s tímhle příjmením neznělo jako Trinity Nováková. :think:Zakladatelka

Tak mi osobně se Gabriel Hrstka nelíbí :oops:. Když pominu, že se mi jméno Gabriel nelíbí jako takové, tak se mi nelíbí ani ta kombinace. Jako, né, že by byla nějaká pobuřující, jen mi to jméno nějak nezní..I když ze začátku mě napadlo i jméno Rafael, ale pak jsem usoudila, že mi lépe k tomuto příjmení zní delší jména bez R.. :think:. Jestli se Ti ale jméno líbí tak ho dej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
19.8.12 18:33

No jasne…Rafael, Marco, Sebastian, Maxmilian..jeste muzete Nicolas, Elias, Charles nebo George… :lol: :lol: :lol:

tak to muze byt taky Hugo, Istvan, Horymir, Pankrac Servac nebo Bonifac.Sice je to jak pest na voko, ale hlavne ze neobvykle, zejo…

• Citovat
  • Upravit
LouLou
19.8.12 18:35

Zakladatelko, Gabriel se mi taky libi - a moc. a s prijmenim to nijak hrozne nezni.Jen to je trosku tezsi na vysloveni, ale rozhodne ne smesny ani divny

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.12 18:39

@Kallkapa Gabriel se mi sice líbí, ale taky mi přijde, že to nezní. Navíc je v březnu. :roll:

@LouLou No nechceme nejčetnější, ale ani to nemusí být ta nejméně dávaná. I když Maxmilián se mi líbí. Jen si zase nejsem jistá, jestli Maxmilián Hrstka není jak pěst na oko. :think:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
LouLou
19.8.12 18:40

Zakladatelka, ja vim, to je individualni, mne by tam treb Gabriel sedel vic nez Maxmilian, ale bude to vase dite, zejo :mrgreen: tak se to musi libit vam…

• Citovat
  • Upravit
8566
19.8.12 18:42
@LouLou píše:
No jasne…Rafael, Marco, Sebastian, Maxmilian..jeste muzete Nicolas, Elias, Charles nebo George… :lol: :lol: :lol:tak to muze byt taky Hugo, Istvan, Horymir, Pankrac Servac nebo Bonifac.Sice je to jak pest na voko, ale hlavne ze neobvykle, zejo…

Pěst na oko? Asi záleží na čí oko :) A že by byl Maxmilian nebo Sebastian neobvyklý? No nevím nevím teda.. asi zase jak kde.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.8.12 18:46
@Anonymní píše:
@Kallkapa Gabriel se mi sice líbí, ale taky mi přijde, že to nezní. Navíc je v březnu. :roll:

@LouLou No nechceme nejčetnější, ale ani to nemusí být ta nejméně dávaná. I když Maxmilián se mi líbí. Jen si zase nejsem jistá, jestli Maxmilián Hrstka není jak pěst na oko. :think:

Zakladatelka

Já jsem zaujatá tím, že se mi Gabriel nelíbí, ale když si vezmu nějaké podobné, které se mi líbí např. ten Rafael tak více mi zní Maxmilián Hrstka než Rafael Hrstka - špatně se mi to vyslovuje, a moc se musím soustředit abych vyslovila správně a pak na písmena kladu takový divný tón :roll: :lol:. Zkoušela si vyslovit? Gabriel Hrstka? Vyslovuje se Ti to dobře? Jako pěst na oko mi nepřijde ani Gabriel ani Maxmilián. Nejsou to žádné výstřelky typu Joshua, Kevin apod., takže myslím, že s takovými jmény už má problém jen menšina.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LouLou
19.8.12 18:49

TAK TO JA JSEM ASI TAKY ZAUJATA…toho Rafaela nebo Maxmiliana bych proste sama nedala k zadnymu prijmeni. Natoz k typicky ceskymu jako je Hrstka…

• Citovat
  • Upravit
4316
19.8.12 18:54

No tda Gabriel tak to se mi nelíbí k žádnému příjmení, je to takové teplé jméno, tak jako Erik prostě to jsou tak jména do gay klubu, ale nechci se nikoho dotknout to je jen můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
19.8.12 18:58

Adam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
19.8.12 19:39

Ahooj :mavam: a co Šimon Hrstka, Dominik Hrstka, Jaroslav Hrstka… Máte kratší příjmení, klidně bych tam prdla delší jméno… ale pro mě se např. Petr Hrstka blbě vyslovuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
19.8.12 20:03

Přiznám se, že jsem nečetla komentáře :D ale já znám Libora a Davida Hrstku. David je v prosinci, to nechceš. Libor má svátek v červenci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
19.8.12 20:12

Tak jsem pročetla celou diskuzi a několik kombinací jsem si nahlas řekla… :mrgreen: nejlíp mi z toho vychází Šimon Hrstka :lol: Ale nevím, kdy má svátek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 20:19

@3HE Šimon má svátek právě 22. prosince. To tomu dítěti nemůžu udělat. Bude mít svátek, za dva dny Vánoce a za měsíc na to narozeniny a pak zase rok nic a zase všechno najednou hrc prc. :( To přece nejde.

Ještě jsem jukala do kalendáře a zaujalo mě jméno Jeremiáš a Samuel. Co vy na to? Trochu se bojím, že už působí těhotenské hormony a začínám mít zamlžený úsudek :oops:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí