Jméno pro chlapečka k příjmení Hrstka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
19.8.12 18:00
@Pipet píše: Štěpán a Adam jsou typicky mimovánoční jména :P

A hlavně patří mezi ty NE příliš časté, takže splnují všechny požadavky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.8.12 18:02
@mystery píše:
Adam

ale ten je 24.12. takýže ten neee, tem přece nechce nic kolem vános, a mě napadl,aleš, robin.30.ledna, i když by mi to už toloik nevadilo :D nebo stefan, marek, jiří, pavel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
19.8.12 18:03
@tumpach píše:
ale ten je 24.12. takýže ten neee, tem přece nechce nic kolem vános, a mě napadl,aleš, robin.30.ledna, i když by mi to už toloik nevadilo :D nebo stefan, marek, jiří, pavel

aha četnost mh tak to asi neuspěju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.12 18:03

@Scarlett2011 Gabriel Hrstka? Hodí se to k sobě? Mně se totiž Gabriel strašně líbí, ale bojím se, aby to s tímhle příjmením neznělo jako Trinity Nováková. :think:

Zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
6945
19.8.12 18:04
@Anonymní píše:
@Scarlett2011 Gabriel Hrstka? Hodí se to k sobě? Mně se totiž Gabriel strašně líbí, ale bojím se, aby to s tímhle příjmením neznělo jako Trinity Nováková. :think:Zakladatelka

gabriel hrstka, se spatně vyslovuje a nelíbí se to jméno, je to pro mě spíš dásmká a hoodně r

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
19.8.12 18:04

Na první pohled, když jsem viděla jen titulek, mě napadl Adam ;) Ovšem ty Vánoce, že…

My jsme pro kluka chtěli Viléma, to mi taky přijde celkem dobrý i k Hrstkovi. A jinak bych taky asi hledala hlavně aby tam nebylo R… a Vojtěcha Hrstku bych asi taky nedala, ch-h je docela nepříjemná kombinace. A Gabriel Hrstka je dost divoký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
19.8.12 18:05
@Anonymní píše:
@Scarlett2011 Gabriel Hrstka? Hodí se to k sobě? Mně se totiž Gabriel strašně líbí, ale bojím se, aby to s tímhle příjmením neznělo jako Trinity Nováková. :think:Zakladatelka

Gabriel je muj synovec a hrozne se mi to jmeno libi. Mne prijde, ze se k prijmeni Hrstka hodi dobre. Napadlo me hned po Stepanovi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
emocuc.polymorf

Aleš, Dalibor nebo Marek :kytka: Vojtěch je taky v pohodě, ale je jich poměrně hodně :think:

Sebastian Hrstka, to se podle mě moc tříská :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011

Ale je pravda, ze je tam hodne R. :think:
Nejak mi to nedoslo.

• Citovat
  • Upravit
3605
19.8.12 18:06

A CO Šimon, ale ten je taky prosinec, že? jinak Aleš je fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
19.8.12 18:07
@Anonymní píše:

Mně to nijak nepobuřuje. Gabriel Hrstka ještě jde. Ke kalibru Trinity Novákové má daleko :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
11565
19.8.12 18:08

No Aleš Hrstka se podle mě moc dobře nevyslovuje, a Dalibor Hrstka to zní jako jazykolam - i když to křestní jméno se mi moc líbí ;) No nemáte to snadný, nikdo pořádně neporadí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
barcas11
19.8.12 18:10

Mě tedy k tomuhle příjmení okamžitě naskočil… Josef Hrstka.
Tohle příjmení je, ale v pohodě a hodí se k tomu skoro vše.

• Citovat
  • Upravit
6945
19.8.12 18:12

Marco, rafael, sebestián. vendelín a vojta je mooc krásné jméno-dobrý vkus, žen aleš mátprvdu ted to taky ctu a to je skutečně blbé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6271
19.8.12 18:27

Tak mě při přečtení titulku, první co napadlo bylo Martin, to se mi líbí moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí