Jdete zítra ven s miminkama?

12505
19.8.12 21:30

Jdete zítra ven s miminkama??

Ahoj tak zítra, mají být ty největší vedra..Mám doma 3měsíčního chlapečka, budeme přes odpoledne doma..uplně, mám z toho hruzu, že to bude pokračovat celej tejden..máme byt bez balkonu tak se tu blbě větrá..ty jo sem uplně naštvaná na to počasí:-(
Co budete dělat vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
199
19.8.12 21:31

Pujdeme ven klasicky rano a pak odpoledne, do stinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pekulína
19.8.12 21:32

Ahoj, já jsem vloni v létě měla taky 3 měsíční miminko a normálně jsem s ní šla ven…ale ne tedy na procházku, ale tady u nás do parku a byly jsme pod stromem ve stínu ;)

• Citovat
  • Upravit
12505
19.8.12 21:34

Jo to chodíme taky na celej den, někam do stínu, ale má bejt až 40stupnu… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
19.8.12 21:35

Půjdu ráno do obchodu, abych tu po návratu z chaty neumřela hlady, ale jinak mě ani nehne někam chodit. I mě by bylo úmorné vedro, co teprve potom tomu prckovi, co musí ležet v korbě, kde se vzduch ani nehne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
19.8.12 21:36

No ja nevim, ale rekla bych ze radsi do stinu ven, nez se pect v byte.
My teda travime vedra doma na terase ve stinu (i ve stinu namazat!!!) a odpoledne asi pojedem k vode, kde se budem u mimca stridat. Malymu jsou 3 mesice a zvlada to v pohode. Nechavam ho nahatyho(nebo v tilku kdyz mirne fouka) a plinku mu davam navolno jak to jen jde (prilepim jen kousicky boku) aby vetral, ale nepokadil/nepocural deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199

Nejvetsi vedro bude pres poledne, to stejne na ven neni, po ranu je jeste prijemne, da se zvladnout i hodinova ci vice prochazka, a odpo jak jiz bylo receno, do stinu pod stromy. Oblekam jen tricko ci body s kratkym, ve stinu max zakryji plenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226

Kdyz byla nase cca 4m stara, tak jsme byli na vylete ve Vidni a bylo tam kolem 35C a co se ji libilo byla klasicka bavlnena plinka namocena a uplne vyzdimana a pod tou si hovela jen tak bud jen v plince anebo v bavlnenem lehkem bodicku. Tak treba i Vase deti to oceni. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.8.12 21:37

Já dneska ani nevětrala, zatáhla jsem žaluzie - obývák je na jih a otevřela jsem dveře do chodby.. Tam je chládek.. Dobrý je taky rozvěsit mokrý hadry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
19.8.12 21:40

Taky je nahatej a svěžím ho mokrou plenou..jen ta doba od 11 do těch tří čtyř bych asi ven nelezla..možná pujdeme s kamarídkou do žlutejch lázní, ale nevím..někam tam tam pod strom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarfinka
19.8.12 21:41

Já mám teda starší dítě, ale dneska jsme ven nešly. Zatáhla jsem žaluzky a byl fajný chládek 8) zítra ven musíme, ale jen dopoledne. Odpoledne budem zase zalezlí doma..snad ty horka brzo přejdou..

• Citovat
  • Upravit
41882
19.8.12 21:43

Mám devítiměsíčního prcka a ani s ním se ven nechystám, jen ráno na nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
19.8.12 21:44

Chodila jsem s malým, když byl mimino ven jen dopoledne, a to do lesa. A na boudu kočáru jsem dávala úplně mokrou plenu. Nezdá se, ale trochu to vnitřek kočáru ochladilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
19.8.12 21:44

Štěpán je červencový, v největších vedrech jsem s ním chodila až večer kolem sedmé :nevim: a pokud to zvládneš ráno, to já jsem nezvládala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
19.8.12 21:48

Mně stačilo, že jsme museli vyrazit na nákup dneska 8o Mám 4m prcka a celou cestu do obchodu měl v ruce flašku s vodou a pil, cestou zpátky to samý. Kdybych nemusela, nikam nejdu, ale tady už nebylo co do pusy :lol: a zítra potřebujeme skočit k zubařce, takže jen tam a rychle domů. Doma máme chládek, takže to přežijeme pod otevřeným oknem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí