Jdete zítra ven s miminkama?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4132
19.8.12 22:57

My dnešek strávili s dětmi ( necelé 3 měsíce a 3 roky ) ve Žlutých lázních. Malá plavala a my se stínili a super. Maličký byl namazaný, zabalený do vlhké pleny. Zítra vyrazíme jen na hřiště do lesa, kde bývá vždycky příjemně i když venku praží, ale asi to raději necháme na později a v poledne se budeme držet doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
19.8.12 23:28

Já mám doma i v těchhle vedrech 27 stupňů, myslím, že podobně na tom bude valná většina z vás, tak proč by mělo být lepší jít ven? To si můžu nechat na ráno nebo na podvečer…

• Citovat
  • Upravit
14598
19.8.12 23:36

Zítra jdem co nejdřív po o na zahradu. Přece jen tam povívá trochu větřík a je tam bazén. Čili i vyšší vlhkost. Je tam snesitelněji, než v bytě.

NAvíc tyto vedra nezvládám zdravotně, takže potřebuju chladit doma nebo venku a venku je i i líp - teda na zahradě - zděný domek, kam můžu zalést a bazén, kde se zchladím.

Při minulých vedrech jsme dlouho odmítala s Vítkem (3m) vyjít a nakonec bylo všem na zahradě líp.
Doma mám teď 26 a určitě to vyšplhá k 28°a venku je i při 32° líp, jak doma ve 28°.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
20.8.12 00:04

Holky jak ja vam ty vedra zavidim.Tady v anglii mame maximalne 25:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
20.8.12 00:16

Já teda už nemám miminka, ale ven půjdeme jako každý den, na chvilku dopoledne a pak v podvečer ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
20.8.12 01:51

Nevytahnu s dětmi ani paty, zalezem do obýváku, na balkón před dveře dám mokrou cejchu a budeme mít krásně vlhký vzduch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.8.12 07:56

Ahoj my pujdem ven potřebujem do města zajit nakoupit a při jednom udělame si nějakou prochazku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.8.12 08:42

Tak já mám doma jenom tu mladší a procházku spojenou s nákupem už máme za sebou. Aspoň má nějakou výhodu, že vstává v šest, v půl osmý jsme byly v pohodě nasnídaný a vypravený. :-) Bydlíme v přízemí baráčku s kamennými zdmi, takže i ve vedrech tady máme maximálně 23 stupňů, taková přírodní klimatizace. Ven se už dneska nepoženem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
20.8.12 09:01

Myslíte. kdybych šla na těch žlutejch pod strom, a malýho bych měla v mokrý pleně, že by mu to nevadilo??jde víc holek…tak nevímn doma je to hnus taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
20.8.12 09:12

Tak nejdeme..budeme radši doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
20.8.12 09:18

V těch žlutých bude podle mě plno ale taky mě ta myšlenka napadla ale už jsem ji zavrhla :) přemejšlela jsem nad něčím jiným ale většinou můžou děti na bazén až do roku a my máme 11 měsíců. jinak doma mám teď 27 všechno zatáhlé pověšene mokré ručníky a nějak to nepomáhá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
20.8.12 11:29

Holky když se vám bude mimi zdát přehřáté tak ho jenom rychle sprchněte vlažnou vodou, klidně několikrát denně :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
20.8.12 11:45

Jj já mám doma pro děcka napuštěnou vanu a vždycky do ní doleju trochu teplé a oni si mi v ní kluci i hrají ale tet mám tu smůlu že nám neteče teplá jen ledová voda tak musím ohřívat na plotně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
20.8.12 12:06

V tomhle vedru nikam :) Vyvětrala jsem si pořádně ráno a teď jsem se zabednila protože ten horký vzduch je šílenej..Nedá se existovat. Mám doma měsíčního chlapečka takže budu jen chladit vlhčeným ubrouskem a válet se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
20.8.12 13:29

Tak mi taky byli venku jen dopoledne a to asi na půl hodiny. To se nedá vůbec. My máme v bytě příjemně. Ale kdybych měla v bytě hnus flus, jak některé píšete, tak bych taky šla někam pod strom do parku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí