Šmouha na očíčku

fuler
21.8.12 16:55

Šmouha na očíčku

Ahoj maminy, jsem mamkou poprvé a mám dotaz ohledně naší malé berušky. Je ji 8 týdnů a už od narození má na oku, lépe řečeno přes čočku oka takovou šmouhu. Někdy větší někdy menší, jak kdy. V porodnici jí doktor koukal do oka takovým tím přístrojem, a říkal, že je vše ok. Ale přece jen… Ukazovala jsem to pediatrovi, ale ten nic neviděl. Je to vidět jen při určitém úhlu nebo světle. Dal nám doporučení na oční, ale zase nechci malou tahat hned po doktorech. Nemáte s tím někdo zkušenost? Zmizí to? děkuji moc za pomoc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
21.8.12 17:20

Nejlepší by to bylo vyfotit nebo opravdu jít na oční. Moje malá má pigmentaci v oku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
21.8.12 17:22

Čím je starší, tím je to viditelnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6031
21.8.12 17:34

Tak přesně šmouhu řeším taky. Je to taková matná čárka, i když celé očičko je lesklé. Nevím, co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fuler
21.8.12 17:37
@vendulaaa píše:
Tak přesně šmouhu řeším taky. Je to taková matná čárka, i když celé očičko je lesklé. Nevím, co to je.

přesně tak taková matnější čárka, vyfotit to moc nejde, jak říkám je to vidět jen někdy a ve foťáku vůbec

• Citovat
  • Upravit
6031
21.8.12 17:46
@fuler píše:
přesně tak taková matnější čárka, vyfotit to moc nejde, jak říkám je to vidět jen někdy a ve foťáku vůbec

Vyfotit to rozhodně nepůjde. Já to taky vidím jen z úhlu, manžel vůbec. A včera se mi dokonce zdálo, že to má takové barevné odlesky jako třeba olejová skvrna. No ale asi už úplně magořím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fuler
21.8.12 17:48
@vendulaaa píše:
Vyfotit to rozhodně nepůjde. Já to taky vidím jen z úhlu, manžel vůbec. A včera se mi dokonce zdálo, že to má takové barevné odlesky jako třeba olejová skvrna. No ale asi už úplně magořím.

přesně tak, úplně stejný u nás. Půjdeš s tím k pediatrovi? jsem zvědavá co by ti řekl, náš to neviděl… nechci aby malá lítal po očním a pak nám řekli, že je to ok

• Citovat
  • Upravit
6031
21.8.12 20:34

Nejdu, máme prohlídku 12.9., tam se zeptám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fuler
23.8.12 14:17

Ok, tak potom prosím dej vědět. Díky

• Citovat
  • Upravit
6031
4.9.12 12:08

Nám už ta šmouha zmizela :) už víc dnů v řadě se ji snaží najít a prostě tam není :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dalusa
4.9.12 14:47

Náš malej to má taky jako na tvé fotce, ptala jsem se doktorky a říkala, že je to pigment a že mu začnou hnědnout oči. Teď je mu skoro půl roku a očička se už zabarvují dohněda. až půjdu na oční, tak se radši zeptám ještě tam.

• Citovat
  • Upravit
fuler
4.9.12 18:14
@vendulaaa píše:
Nám už ta šmouha zmizela :) už víc dnů v řadě se ji snaží najít a prostě tam není :)

nám zatím nezmizela, je tam pořád. Pořád váhám s tím očním, ale asi tam půjdu

• Citovat
  • Upravit
219
4.9.12 18:41

Děvčata našla jsem tuhle diskuzi moje mala 12 tydnu ji m taky jde to vidět jen na světle vypadá to jak okrajová skvrnka na 4 děti a nikdo z děti tohle nemel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fuler
4.9.12 18:45
@elisagi píše:
Děvčata našla jsem tuhle diskuzi moje mala 12 tydnu ji m taky jde to vidět jen na světle vypadá to jak okrajová skvrnka na 4 děti a nikdo z děti tohle nemel.

a co na to doktorka?

• Citovat
  • Upravit
219
4.9.12 19:14

Já žiji v Anglii a tady doktoři na to prostě nereaguji právě proto se zajímám o tuhle diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí