Smrad v pokoji, zničeho nic

10862
13.5.16 05:40

smrad v pokoji, zničeho nic

Dobré ráno,
potřebuji poradit. Bydlíme v rodinném domě a dnes ráno dceru probudila rána. Od té doby se místností line příšerný smrad. Co jsem zatím „očuchala“ jde to z rohu, co jsou trubky od topení. Kousek je i elektrika. Nikde nic neteče, jinde to nesmrdí (až na chodbu, kam se větralo).
Pokoj jsem prohedala, jestli si holky neukryly vajíčko, ale nenašla jsem. V pět jsem to vzdala, pokračovat budu ráno.

Neví někdo, co by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
13.5.16 05:51

Ja jsem včera našla v koupelně pokakanou plenku. Večer předtím jsem přebalila kluka v neobvyklý čas, rovnou jsem ho nesla do postele a ukladala a už jsem si nevzpoměla jít vyhodit plenku, ona navíc spadla z přebalováku do škvíry vedle vany, tak nebyla ani na první pohled nápadná. A ráno ten smrad! Vyneslla jsem koš, vyprala všechny hadry a furt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.5.16 06:07

@Luciferda A nemůže to být z té zásuvky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10862
13.5.16 06:21

Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
13.5.16 06:27
@Luciferda píše:
Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit :twisted:

hlavně že se viník našel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
13.5.16 06:48

Teď jsem se po ránu teda upřímně zasmála :D :D  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1835
13.5.16 07:04

@Luciferda To vám babička nechala,,pěkné" překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.5.16 07:10
@Luciferda píše:
Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit :twisted:
:lol: :lol: :lol: fakt jsem se zasmála.. dík :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.5.16 07:45
@Luciferda píše:
:mrgreen: twl, to nevymyslíš.. ale tak dobrý, že jste to našli a není to žádný průšvih :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.5.16 08:18
@Luciferda píše:

krky na polívku, to mě pos… :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Ještě, že se vypátrala příčina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.5.16 08:20

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Fuj, ten smrad masa :mrgreen: :mrgreen: I příběh od @Pudloslava mě pobavil :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24182
13.5.16 08:24

@Luciferda upřímně, pobavilo mě to, ale zažít bych to nechtěla ;) Hezký den :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
13.5.16 08:30

Taky přidám jednu smradlavou historku: můj brácha když byl malej (cca 18 měs.) přelezl postýlku, odhrnul koberec v rohu v pokoji a vykadil se tam. pak ten koberec dal zpátky a pěkně to zadupal do rovna, takže tam ani nebyla žádná boule. Ale ten smrad! :mrgreen: Mamka říkala, že taky chvíli trvalo, než to objevila :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.5.16 09:40

@Luciferda Tak to je mazec :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.5.16 09:50

My jsme kdysi vozili v kufru auta slepici, taky na polívku. Nějak se dostala za tašku s nářadím. Sedneš do auta a smrad, hledáš a nenacházíš, nebyla za tou taškou vůbec vidět, ještě že bylo tenkrát potřeba něco opravit, tak naštěstí nebouchla, slepice jedna. Ale měla k tomu blízko 8o nevím, jak bychom to z toho kufru dostávali :poblion: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný