Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ráno,
potřebuji poradit. Bydlíme v rodinném domě a dnes ráno dceru probudila rána. Od té doby se místností line příšerný smrad. Co jsem zatím „očuchala“ jde to z rohu, co jsou trubky od topení. Kousek je i elektrika. Nikde nic neteče, jinde to nesmrdí (až na chodbu, kam se větralo).
Pokoj jsem prohedala, jestli si holky neukryly vajíčko, ale nenašla jsem. V pět jsem to vzdala, pokračovat budu ráno.
Neví někdo, co by to mohlo být?
Ja jsem včera našla v koupelně pokakanou plenku. Večer předtím jsem přebalila kluka v neobvyklý čas, rovnou jsem ho nesla do postele a ukladala a už jsem si nevzpoměla jít vyhodit plenku, ona navíc spadla z přebalováku do škvíry vedle vany, tak nebyla ani na první pohled nápadná. A ráno ten smrad! Vyneslla jsem koš, vyprala všechny hadry a furt ![]()
Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit ![]()
@Luciferda píše:
Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit
hlavně že se viník našel ![]()
@Luciferda píše:
Smrad vypátrán, odešel s babiččinou zapomenutou taškou… Nechala v ní krky na polívku, pytlík bouchnul a smrad se linul. No jsem ráda, že je to taková prkotina, ale ten budíček by si mohla příště odpustit
@Luciferda píše:
@Luciferda píše:
krky na polívku, to mě pos…
Ještě, že se vypátrala příčina ![]()
@Luciferda upřímně, pobavilo mě to, ale zažít bych to nechtěla
Hezký den ![]()
Taky přidám jednu smradlavou historku: můj brácha když byl malej (cca 18 měs.) přelezl postýlku, odhrnul koberec v rohu v pokoji a vykadil se tam. pak ten koberec dal zpátky a pěkně to zadupal do rovna, takže tam ani nebyla žádná boule. Ale ten smrad!
Mamka říkala, že taky chvíli trvalo, než to objevila
![]()
My jsme kdysi vozili v kufru auta slepici, taky na polívku. Nějak se dostala za tašku s nářadím. Sedneš do auta a smrad, hledáš a nenacházíš, nebyla za tou taškou vůbec vidět, ještě že bylo tenkrát potřeba něco opravit, tak naštěstí nebouchla, slepice jedna. Ale měla k tomu blízko
nevím, jak bychom to z toho kufru dostávali
![]()