Smrt po očkování

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27008
17.2.12 09:59
peggy.sl píše:
Crystal,
nejsi náhodou lékařka?? :think: :think:

ne to nejsem :mrgreen: byhc an to neměla žaludek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
Crystal87 píše:
Iluze mi nebereš ale já si prostě sotjím za tím že kdyby to bylao oravdu takové svinstvo tak něoc prostě zakážou ;)

Myslíš jako vakcínu proti TBC??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
Crystal87 píše:
Iluze mi nebereš ale já si prostě sotjím za tím že kdyby to bylao oravdu takové svinstvo tak něoc prostě zakážou ;)

A kdo to zakaze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 10:00
:mrgreen:
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal,

Já myslela, že jooo.. Tvoje prezentace mi přijde jako od profi doktora. Přesně takové ,,lékařské pindy,, pronášela naše bývalá peddr… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.2.12 10:02
peggy.sl píše: :mrgreen:
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal,
Já myslela, že jooo.. Tvoje prezentace mi přijde jako od profi doktora. Přesně takové ,,lékařské pindy,, pronášela naše bývalá peddr… :mrgreen:

Ne mně stačila moje zkušenost kdy mi dítě díky tomuž e jsem neočkovala div neumřelo na jipce několik dní tma ležel nevěděl o sobě horečka dolů nešla byl úplně mimo tohle mi stačilo k tomu abyhc věděla že očkovat rpsotě budu že je to pro mě mnohem menší a přijatelnější riziko kdo nezažil nepohcopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
17.2.12 10:03
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:

no vidíš ale udělali to :nevim: takže pokdu je něco svinstvo tak to zruší …hold těm vědcům to trvá asi dlouho než něoc prokážou ale tohle je řeba příklad kdy to dokázali a pak se to zrušilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 10:06
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:
no vidíš ale udělali to :nevim: takže pokdu je něco svinstvo tak to zruší …hold těm vědcům to trvá asi dlouho než něoc prokážou ale tohle je řeba příklad kdy to dokázali a pak se to zrušilo

Tak by to fungovalo v idealnim svete…vis jak dlouho se TBC ockovalo povinne? A vis jaky jiny vlivy v tom byly? U TBC melo hlavni slovo i to, ze po ockovani byly casty komplikace, kvuli kterym se oddalovalo dalsi ockovani. Tech komplikaci pribyvalo a zajem byl ockovat dalsi vakciny co nejdriv, protoze jich neustale pribyva, tak aby bylo dost prostoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.2.12 10:06
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
Peggy já vůbec nevím. Ani nevím jak bych měla postupovat kdybych očkovat chtěla dále. Takhle Priorix jí určitě nenechám dát, i kdyby tady na mě naléhalo 10 doktorů, ale úplně neočkovat bych taky nechtěla :nevim:.Asho mě z toho jde hlava kolem :D. Mám přeinformováno, ale díky vaší diskuzi vím, že rozhodně žádné nepovinné očkování nedám :)
Co má malá už všechno naočkovaný?
Peggy, mala ma hexu a prevenar,ale jeste nedoockovany. No s tim taky nevim,co delat. Pro me je ona nejdulezitejsi, a proto se to ve me tak pere. :-(

To je boj,co?? :mrgreen: Člověk si myslí, že očkování je to nejlepší co pro své dítě může udělat a ono to tak není a máš dilema jako blázen..

Kolik už má dávek? Co budeš dělat, když se jí po dalším očku ten ekzém zase rozjede?

Přesně, je to dilema jako blázen. Ona ten ekzém neměla nijak moc, takže toho jsem se až tak nebála. Ještě než jsem přišla na alergii tak jsem byla rozhodnutá Priorix posunout, ale na myšlenku úplně nedat jsem se ještě nedostala, proto teď v tom tak tápu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 10:08
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:

Jenom by mně zajímalo, proč to našim vědcům trvalo tak dlouho! Všude ve světě se min. 20. let ví jakej je to humus. U nás jsme holt zase nejchytřejší… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 10:09
medulinkax píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
Peggy já vůbec nevím. Ani nevím jak bych měla postupovat kdybych očkovat chtěla dále. Takhle Priorix jí určitě nenechám dát, i kdyby tady na mě naléhalo 10 doktorů, ale úplně neočkovat bych taky nechtěla :nevim:.Asho mě z toho jde hlava kolem :D. Mám přeinformováno, ale díky vaší diskuzi vím, že rozhodně žádné nepovinné očkování nedám :)
Peggy, mala ma hexu a prevenar,ale jeste nedoockovany. No s tim taky nevim,co delat. Pro me je ona nejdulezitejsi, a proto se to ve me tak pere. :-(

To je boj,co?? :mrgreen: Člověk si myslí, že očkování je to nejlepší co pro své dítě může udělat a ono to tak není a máš dilema jako blázen..

Kolik už má dávek? Co budeš dělat, když se jí po dalším očku ten ekzém zase rozjede?
Přesně, je to dilema jako blázen. Ona ten ekzém neměla nijak moc, takže toho jsem se až tak nebála. Ještě než jsem přišla na alergii tak jsem byla rozhodnutá Priorix posunout, ale na myšlenku úplně nedat jsem se ještě nedostala, proto teď v tom tak tápu :mrgreen:

Ja tuhle, nebo idealne monovakciny, zvazuju az pokud decka ty nemoce neprodelaji do puberty. A pevne doufam, ze prodelaji. Problem jsou trochu spalnicky, protoze tam je blby jak ockovani, tak nemoc…to je dilema :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 10:10
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:

Ty dneska ale strilis presne :mrgreen: Mne to nejak nejde… :mrgreen: Moc rusicu kolem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 10:11
asha píše:
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:
Tak by to fungovalo v idealnim svete…vis jak dlouho se TBC ockovalo povinne? A vis jaky jiny vlivy v tom byly? U TBC melo hlavni slovo i to, ze po ockovani byly casty komplikace, kvuli kterym se oddalovalo dalsi ockovani. Tech komplikaci pribyvalo a zajem byl ockovat dalsi vakciny co nejdriv, protoze jich neustale pribyva, tak aby bylo dost prostoru.

Já si spíš myslím, že těch nežádoucích účinků bylo už tolik a lidi nejsou tak blbý a vše si vygůglí, takže hrozilo reálné riziko toho, že se najde víc takových šťouralů a dojná kráva jménem očkování by mohla zahynout… :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.2.12 10:13
medulinkax píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:
peggy.sl píše:
medulinkax píše:

Přesně, je to dilema jako blázen. Ona ten ekzém neměla nijak moc, takže toho jsem se až tak nebála. Ještě než jsem přišla na alergii tak jsem byla rozhodnutá Priorix posunout, ale na myšlenku úplně nedat jsem se ještě nedostala, proto teď v tom tak tápu :mrgreen:

Je to jak píše Asha,
ideální by bylo nemoci prodělat a se spalničkami se nesetkat. Ideální svět ale bohužel není, tak každý musí konat podle svého nejlepšího svědomí a vědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8939
17.2.12 10:19

Asho jo, tohle jsem taky myslela. Jen já si musím víc načíst, ale já jsem na tohle trošku tupá :oops:, prostě těm lékařským pindám nerozumím ani za mák :mrgreen:.

Jinak já po mém porodu radikálně změnila názor na vše. Prostě jsem si na vlastní kůži vyzkoušela, jak se nevyplácí lékařům plně důvěřovat a myslet si, že pro nás dělají to nejlepší. Ohledně očkování, u mě je to tak, že se pořád více bojím nemocí, ale né všech, jenže teď je otázka, jesli se dá naočkovat jen něco a jestli na to pediatr přistoupí :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
17.2.12 10:22
peggy.sl píše:
asha píše:
Crystal87 píše:
peggy.sl píše:
Crystal87 píše:
Já si spíš myslím, že těch nežádoucích účinků bylo už tolik a lidi nejsou tak blbý a vše si vygůglí, takže hrozilo reálné riziko toho, že se najde víc takových šťouralů a dojná kráva jménem očkování by mohla zahynout… :mrgreen: :mrgreen:

Jasne, to je taky jeden hlavni duvod :mrgreen: . Oni sami vetsinou mluvi jak o nezadoucich ucincich, tak potazmo o odlozenym ockovani, coz je pak problem, tok penez se trochu zkomplikuje (to uz nerikaji :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek