Smutek, deprese

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18001
22.11.18 08:21
@Tiger-lily píše: :( Tohle jsou přesně takové ty rány, které si… raději ani nepředstavujeme. Ale když přijdou, musíme se s tím prostě poprat. Tak snad někdo, kdo má jen depku, poděkuje za zdraví a přestane se stresovat kvůli nepodstatným věcem.

hele opravdu depku, klinickou neodmávneš rukou s tím, že někomu se dějou horší věci než tobě. to je blábol na entou.
@Jindřiš to je hrozný, nedovedu si představit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
22.11.18 08:47

@malá_holka dokud to clovek nezazije, tak si to predstavit snad ani nejde. Ted jsem s nim mluvila, tak mel tendenci uz i vtipkovat, dostal uz o trochu vic tekutin a i jidlo pomalinku jiny nez kasovity, to vsechmo beru jako pozitivni. Ted jeste, aby to auto dnes klaplo, aby se tim nemusel trapit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
malone.v
22.11.18 08:51

Jestli chces tak se mi ozvi do zpravy, take jsem mela takove obdobi. Lide za mnou vyzdycky chodili pro radu a vybrecet se a kdyz sjem pak potrebovala ja, tak nikdo neprisel. Bylo to dost smutny a uplne mi to zkazilo iluzi o lidech.

• Citovat
  • Upravit
671
22.11.18 09:05

Myslím že je hodně důležité to, aby jsi tu bolest prožila a nechala ji chvíli v sobě. Někomu to přijmout to trvá déle a někdo se v tom utápí, ale když příjmeš to, že ti je teď zle, lehnes si do postele a budeš brečet tak se ti potom uleví, a čím častěji to budeš dělat tím by ti mělo být lépe že jsi to ze sebe dostala. Nejhorší je dělat, že to je dobre. Po rozchodu si tím prochází každá, ubehne pár týdnů, měsíců a člověk se s tím vyrovnává. Mě pomáhá se jít sama projít, urovnat si myšlenky, u toho poslouchat hudbu, někam si sednout a pozorovat dění okolo sebe, lidi. Nebo si prostě lehnout do vany a vybrecet se, a pak mi je o něco lépe, a když to na mě zase přijde tak si prostě lehnout a vybrecet se, a dokola, dokud není lépe. Ale zoo msuis vědět ty po čem se ti uleví a je ti lépe. Někomu pomáhá jít chlastat, zapařit, někdo je rád doma sám a mimo společnost, někomu pomáhá když dělá dobře skutky a ostatním pomáhá a tak nemysli na sebe nebo vidí, že jsou na tom ostatní hůře. Jestli chceš, tak mi napiš, mužem si o tom popovídat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
22.11.18 09:32

@malá_holka :think: Ovšem pojem klinická depka je taky velmi relativní. I s diagnostikovanou úzkostně depresivní poruchou ti pomůžou dobrá slova a logické přemýšlení o tom, co se ti děje, takže to fakt blbost není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17441
22.11.18 09:39

@Jindřiš neboj se, bude to dobrý, musíš prostě koukat dopředu, teď jsi ještě v šoku, protože jsi s tím prostě nepočítala (na něco takového se nikdy nedá připravit) … pokud se Ti manžel sám ozval, je to další dobré znamení… :hug: do Vánoc bude určitě vše zase v klidu a užijete si hezké přípravy na svátky i Vánoce… drž se a klidně piš, pokud se potřebuješ vypovídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18001
22.11.18 09:45
@Tiger-lily píše:
@malá_holka :think: Ovšem pojem klinická depka je taky velmi relativní. I s diagnostikovanou úzkostně depresivní poruchou ti pomůžou dobrá slova a logické přemýšlení o tom, co se ti děje, takže to fakt blbost není.

jo to souhlas, negativní myšlenky v ničem nepomužou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí