Snad nebudu těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9090
5.4.13 11:33
@Marry11 píše:
Antikoncepce se nedá začít používat pokud není první ms… aspon takto mně informoval gynekolog.

to je nesmysl, může se začít brát bez ohledu na menstruaci, akorát prostě ochrana nepůsobí hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 11:43

@Verca1989 Tak postinor se může vzít 72 hodin po styku dřív než dneska jsem se do lékárny nedostala.Taky ho pošlu do háje prostě buď ochrana nebo nic! Já mám na něj takovej vztek a na sebe taky že jsem povolila :? Já půjdu na vyvolání menstruace abych mohla nasadit prášky, bojím se že nebudou účinné na 100% když si je vezmu mimo menstruaci.

• Citovat
  • Upravit
9090
5.4.13 11:48
@Anonymní píše:
@Verca1989 Tak postinor se může vzít 72 hodin po styku dřív než dneska jsem se do lékárny nedostala.Taky ho pošlu do háje prostě buď ochrana nebo nic! Já mám na něj takovej vztek a na sebe taky že jsem povolila :? Já půjdu na vyvolání menstruace abych mohla nasadit prášky, bojím se že nebudou účinné na 100% když si je vezmu mimo menstruaci.

promiň, já jsem si nevšimla, že jsi to psala už včera ;)
Na 100% nebude ochrana účinná nikdy ale je to jak jsem psala, můžeš si prášek vzít i mimo menstruaci a ochrana začne působit od druhého platíčka. Já to tak po porodu udělala taky a těhotná zatím nejsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
5.4.13 14:13

Tak tak, Zakladatelko, kdyz pujdes pro ten Postinor, kup mu krabicku kondomu, ze priste do sebe ty hormony cpat nebudes.

Jinak ucinnost Postinoru se snizuje cim pozdeji ho vezmes, proto je dobre ho vzit co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 17:48

@Verca1989 @AnnaF Tak Postinor koupený a pro přístě bez ochrany ani ránu nebudu to riskovat :cert:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky