Snažení 2022 (35+)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12885
12.8.22 20:28

Ahoj, můžu se přidat, i když je mi 34? :mrgreen: Ten věk trochu řeším, mám už dvojčata, která se nám povedla hned, ale to nám bylo skoro o 10 let míň… Teď už se snažíme skoro rok a zatím nic. Tak dlouho jsme se rozhodovali, zda zkusit další dítě, až jsme tu správnou dobu možná prošvihli. :,( Tento cyklus jsem začala pít Fertipronu, máte některá zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
13.8.22 00:16

@misulinka27 Tak jsme na tom stejně. Taky mrcha dorazila o dva dny dřív a ještě pěkně silná a bolestivá. :cert: :pocitac: Takže pojedeme nanovo. Nasazuju Gynex a uvidím, zda to bude k něčemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
13.8.22 14:13
@Stella Maxian píše:
@misulinka27 Tak jsme na tom stejně. Taky mrcha dorazila o dva dny dřív a ještě pěkně silná a bolestivá. :cert: :pocitac: Takže pojedeme nanovo. Nasazuju Gynex a uvidím, zda to bude k něčemu.

Já jsme zatím na kontryhelu a manžel pije kotvičník…gynex už jsem brala. No přemýšlím že zkusím čaj Mojžíšovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
13.8.22 20:33
@misulinka27 píše:
Já jsme zatím na kontryhelu a manžel pije kotvičník…gynex už jsem brala. No přemýšlím že zkusím čaj Mojžíšovy

Ten čaj jsem pila 3 týdny a otěhotněla jsem. Měli jsme ale štěstí, snazili jsme se tak 4 měsíce. A brala jsem teda Duphaston ten cyklus co jsem otěhotněla, protože jsem měla slabou menstruaci a jen 3 dny. Takže nevim co z toho k tomu přispělo. Ale ten čaj je určitě osvědčený.
Přeji vám všem ať se taky brzy zadaří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
19.8.22 14:59

@bjetuschka Vítáme tě mezi námi. :* A samozřejmě nevadí 34, rok sem, rok tam přece nehraje takovou roli. :mrgreen: Určitě jste ještě tu pravou chvíli neprošvihli, jen to po té třicítce už může trvat trochu déle. Já se tedy přiznám, že teď v těch 38 už mám takovou divnou vnitřní tíseň a samozřejmě čím déle se nedaří, tím je to horší. Snažím se ale být pořád optimista a věřím, že se tu všechny dřív nebo později dočkáme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
20.8.22 13:19
@Stella Maxian píše:
@bjetuschka Vítáme tě mezi námi. :* A samozřejmě nevadí 34, rok sem, rok tam přece nehraje takovou roli. :mrgreen: Určitě jste ještě tu pravou chvíli neprošvihli, jen to po té třicítce už může trvat trochu déle. Já se tedy přiznám, že teď v těch 38 už mám takovou divnou vnitřní tíseň a samozřejmě čím déle se nedaří, tím je to horší. Snažím se ale být pořád optimista a věřím, že se tu všechny dřív nebo později dočkáme. :kytka:

Děkuji za přivítání :kytka: A ty se snažíš o první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.8.22 18:44

@bjetuschka Ano, snažíme se s manželem (41) o naše první dítko. Mám za sebou dvě biochemka a domluvu s doktorem, že pokud se do podzimu nezadaří, tak to začneme řešit. Takže už začínám být trochu nervózní. :roll: Všichni pořád, ať se hodím do klidu a neřeším to, ale to mi jaksi úplně nejde. Já jak se na něco upnu, tak to je pak peklo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
21.8.22 19:41

Ono to nejde, na to nemyslet. Přeci jen když víš, jak máš fáze cyklu a s manželem se nechrání tak samozřejmě myslíš na to, zda MS přijde nebo ne :nevim: Takže sama rady typu:,,nemysli na to, neupínej se na to", nechápu.
Noa já jsem dneska začala spinit, takže očekávám menstruaci. :roll: Jsem teď byla nemocná a měla jsem nějaké stresy v práci, takže mi to asi rozhodilo cyklus. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.8.22 12:33

@bjetuschka @Stella Maxian
Já jsem tyto věci poslouchala rok a to jsem si kolikrát řekla, jo tenhle cyklus jsem byla ok, nemyslela jsem na to, byla jsem v klidu. Pak jsem šla na kliniku a našli mě problém, tak jsem mohla být být v klidu sebevíc a stejně to bylo k ničemu :) Každý to má jinak a spousta koček otěhotněla i když v klidu nebyly :) Určitě je klid důležitý ale tyhle rady by si lidi kolem mohli nechat pro sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.8.22 12:57

@bjetuschka @Bobina87 Hlavně ještě tyhle řeči většinou vedou ty, které do toho vlítly, ani nevěděly jak, tudíž ani zdaleka netuší, jak se člověk cítí, když se nějakou dobu nedaří a když už, tak je tam biochemický, atp. Zrovna včera jsem byla po delší době u kamarádky a ona se mě ptala, tak co, co to mimino? Říkám, že pořád nic a až to klapne, tak se to zavčasu dozví. No, tak zase začala vést nějaké chytré řeči, jak na to nesmím myslet a že se stresuju a pak to nejde, atd. No, radši jsem se po chvíli sebrala a vyrazila k domovu. Některým lidem vážně vůbec nedochází, že tohle je dost citlivý téma a můžou nepatřičnýma dotazama akorát ublížit. :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.8.22 13:00

@Stella Maxian
Amen :D až bude nějaká změna, všichni se ji včas dozví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.8.22 13:05

@Bobina87 Asi tak. :mrgreen: A jak to u tebe vypadá s těma injekcema? Jsem na tebe zrovna myslela, jak jsi o nich mluvila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.8.22 13:31

@Stella Maxian
Zjistila jsem, že si injekci určitě nezvládnu píchnout, takže aplikuje manžel a vůbec mu to nevadí, spíš ho to baví (když byl malý chtěl být doktor :D )
Jinak vše super, břicho se nenafukuje, jen jsem možná malinko více unavená. Zítra na první odběry a ultrazvuk tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
22.8.22 16:12

Holky tak já mám po ovu a už to zase začíná…dneska mě šíleně bolí žaludek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
22.8.22 20:08

@misulinka27 Já bych měla mít ovu za pár dní, tak začínám testovat. Testy jsou zatím negativní, tak uvidíme. Měříte někdo bazální teplotu? Přemýšlím, jestli s tím nezačít. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí