Snažení 2022 (35+)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3755
17.10.22 16:26
@Iwetas píše:
Větší je vždycky ta lepší varianta než menší :palec: podle 1. screeningu se mi malej předběhl o týden, při dalších kontrolách už o 2, na druhém screeningu vše v pořádku a podle tabulky :lol: Je to úplně jedno, žádné měření není přesné. Držím palce a užívej si to. Od screeningu to pak strašně utíká, už začínám 7. měsíc ;)

Fakt? Tak to si mě trošku uklidnila.. nám to nesedí o 10 dni… Trošku se obavam tehu cukrovce tu jsme měla minule..tak uvidíme až mi budou dělat odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
9.11.22 11:46
@misulinka27 píše:
Děkuji…těžko říct co pomohlo…gynex jsem brala v červnu, měla jsem i detox od alkoholu. Kontryhel jsem pila do ovulace asi tři měsíce…paradoxně ten poslední měsíc moc ne..měli jsme dovču, trochu jsme si odpocali od práce…manžel pil kotvičník a přestal pít kafe..posledni měsíc jsem začala pravidelne cvičit na záda a posílení pánevního dna a podařilo se třetí cyklus snažení. Tedy u mě druhý měsíc…protože mám krátké cykly. Koupila jsem si i čaj od Mojžíšovy na podporu početí a ten jsem nestihla načnout lol: chtěla jsem s novým cyklem a ten neprislel. :mrgreen:

Ahojky, nějaký čas jsem tu nebyla. :D Tenhle cyklus jsem do ovulace pila ten kontryhelový čaj. No, dnes jsem 9DPO (včera mi měla dorazit MS - mám krátký cykly), nedalo mi to a ráno jsem si udělala desítkovej Mamatest a ihned na mě vyskočil duch, tak koukám jak puk. :mrgreen: Přišlo mi divný, že jsem tenhle cyklus vůbec neměla žádný PMS a to na to trpím docela dost (hlavně bolest prsou) a teď vůbec nic. Tak se modlím, aby ten dušík sílil a MS už nedorazila. :mrgreen: Co ty? Jak to pokračuje? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
9.11.22 13:54
@Stella Maxian píše:
Ahojky, nějaký čas jsem tu nebyla. :D Tenhle cyklus jsem do ovulace pila ten kontryhelový čaj. No, dnes jsem 9DPO (včera mi měla dorazit MS - mám krátký cykly), nedalo mi to a ráno jsem si udělala desítkovej Mamatest a ihned na mě vyskočil duch, tak koukám jak puk. :mrgreen: Přišlo mi divný, že jsem tenhle cyklus vůbec neměla žádný PMS a to na to trpím docela dost (hlavně bolest prsou) a teď vůbec nic. Tak se modlím, aby ten dušík sílil a MS už nedorazila. :mrgreen: Co ty? Jak to pokračuje? :kytka:

On i ten kontryhel zmírňuje bolesti… :palec: jinak super zpráva, tak ať sílí.. :kytka: já jsem po screeningu..zatím je vše vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.11.22 14:24

Ahoj holky, tak jaký jsou u vás změny? :kytka: Já mám za sebou třetí biochemko, takže začínáme nanovo. :,( Doufám, že se opět zadaří co nejdřív a už konečně s dobrým koncem. Holt ty vajíčka už nejsou, co ve 20. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.11.22 17:26
@Stella Maxian píše:
Ahoj holky, tak jaký jsou u vás změny? :kytka: Já mám za sebou třetí biochemko, takže začínáme nanovo. :,( Doufám, že se opět zadaří co nejdřív a už konečně s dobrým koncem. Holt ty vajíčka už nejsou, co ve 20. :)

Tone mrzí že to nevyslo. :hug: nás čeká za 13 dní plodovka. Už aby to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.11.22 19:32

@misulinka27
A proč plodovka, když vyšel screening dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.11.22 20:15
@Iwetas píše:
@misulinka27
A proč plodovka, když vyšel screening dobře?

Protože vloni nam zemřel chlapeček po porodu na genetickou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.11.22 20:16

@misulinka27
:,( Držím pěsti, ať je to v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.11.22 20:28
@Iwetas píše:
@misulinka27 :,( Držím pěsti, ať je to v pořádku :kytka:

Děkujeme snad uz bude. Byla to náhoda. Ani krevní testy to neodhalily. Proto teď plodovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.11.22 21:05

@misulinka27
Držím pěsti. Určitě už to bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.22 21:58

Ahoj, můžu se k Vám také přidat? Jsem na těchto stránkách nová a je to první diskuze, kam píšu. Bude mi za chvíli 35, partnerovi 33 a snažíme se (ale nepravidelně 1 rok). Děti ani jeden nemáme. Ale tím, že se nedaří, vnímám, že partnera to trochu začíná stresovat v intimní oblasti, takže to teď spíš neřešíme, ale samozrejme si oba dítě moc přejeme, takže je to ve vzduchu. Zatím jsem tomu nijak nepomáhají, ale premyslim, že bych si poridila ten mojzisove čaj. Nebo je něco co byste mi doporucily, co začít uzivat? Plodné dny sleduje tak od oka podle aplikace menstruacniho kalendáře. Upřímně jsem sotva ve svém věku pochopila ty pocty 🤦‍♀️ Mám dny, kdy jsem v pohodě, ale občas přijde den, kdy se bojím, že se to nikdy nepodaří. Vždy jsem si přála mít minimálně 3 děti, velkou rodinu… Většinou převažují dny, kdy to naštěstí neresim. Planuji při pravidelne prohlídce na gynde říct o našem snažení. Jen jak říkám, je to ten rok nepravidelne, tak nevím, jestli to není blbe. Ale ráda bych začala uzivat nějaký přípravek na podporu, ale nevím, kterým zacit, případně jak ho uzivat a od kdy (od menstruace nebo po?), případně jestli třeba kombinovat dva… Neporadil byste mi někdo? Jinak nám všem držím palce a těším se až se všem zadari. Karolína

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
15.11.22 22:13

@misulinka27 Budu držet pěsti, ať je hlavně všechno v pořádku. :* :srdce: Určitě dej pak vědět. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
16.11.22 06:32
@KarolinaART píše:
Ahoj, můžu se k Vám také přidat? Jsem na těchto stránkách nová a je to první diskuze, kam píšu. Bude mi za chvíli 35, partnerovi 33 a snažíme se (ale nepravidelně 1 rok). Děti ani jeden nemáme. Ale tím, že se nedaří, vnímám, že partnera to trochu začíná stresovat v intimní oblasti, takže to teď spíš neřešíme, ale samozrejme si oba dítě moc přejeme, takže je to ve vzduchu. Zatím jsem tomu nijak nepomáhají, ale premyslim, že bych si poridila ten mojzisove čaj. Nebo je něco co byste mi doporucily, co začít uzivat? Plodné dny sleduje tak od oka podle aplikace menstruacniho kalendáře. Upřímně jsem sotva ve svém věku pochopila ty pocty 🤦‍♀️ Mám dny, kdy jsem v pohodě, ale občas přijde den, kdy se bojím, že se to nikdy nepodaří. Vždy jsem si přála mít minimálně 3 děti, velkou rodinu… Většinou převažují dny, kdy to naštěstí neresim. Planuji při pravidelne prohlídce na gynde říct o našem snažení. Jen jak říkám, je to ten rok nepravidelne, tak nevím, jestli to není blbe. Ale ráda bych začala uzivat nějaký přípravek na podporu, ale nevím, kterým zacit, případně jak ho uzivat a od kdy (od menstruace nebo po?), případně jestli třeba kombinovat dva… Neporadil byste mi někdo? Jinak nám všem držím palce a těším se až se všem zadari. Karolína

Ahoj můžeš začít gynexem…pak je dobrý pot kontryhel. Chlap kotvičník..pokud je kuřák a pijan kafe tak omezit. Ten čaj Mojžíšové je taky dobrý a určitě si kup kyselinu listovou. Tu můžeš zobat už preventivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.1.23 14:47

Ahoj, delší dobu jsem tu nebyla, ale nic zásadního se během té doby nestalo… v listopadu jsem podstoupila odstranění dvou polypů z čípku, od toho si slibuju, že by mohlo pomoct… první cyklus ale nic. Přemýšlím, jak ještě tomu otěhotnění napomoct, koupila jsem si ovulační test ze slin, ale nějak u mě nefunguje, nic tam pořádně nevidím :nevim: přitom si jsem skoro jistá, že ovulace přichází, klasický testy mívám pozitivní (když zrovna testuju) a podle fyzických projevů jsem ji taky schopná poznat. Čas běží, tak bych ráda udělala maximum (jen teda vím, že nechci nic asistovanýho). Myslíte, že ty kapky gynex mají smysl i u mě, když mám pravidelný cyklus 27-28 dní? Každopádně věřím, že rok 2023 bude náš, že tam na nás všechny holky to miminko čeká :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí