Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
zdravím všechny nově příchozí. ![]()
Jak jste na tom? Já jsem momentálně 5 DPO, takže čekám, zda se zadařilo a na vhodný čas k testování.
Tahle doba čekání je šílená. Zatím lupu kyselinu listovou a snažím se na to nemyslet, ale znáte to, čím víc se na to člověk snaží nemyslet, tím víc na to myslí.
Ale teď po prodělaným biochemku by ty // vážně potěšily. ![]()
@Stella Maxian ahoj, ja jsem dnes 6. den po Ket našeho jediného embrya z 3.IVF, tak doufám, že to dopadne. Naštěstí mám dovolenou, tak si užívám a nějak to tolik neřeším ![]()
@Milihofi Ahoj, tak jak to s tebou vypadá? Já jsem dnes 9 DPO a začala jsem špinit, tak předpokládám, že se MS blíží. ![]()
@Stella Maxian ahoj, ja si zrovna před chvílí dělala test, nebylo to z ranní moči, ale 10 den po KET sněhobílo ani dušík. Tak se nějak pomalu smiřuji, že to nevyšlo a budu mít před sebou 4. a poslední IVF.
To že začínáš špinit ještě vůbec nic neznamená, ms přijít vůbec nemusí. Ještě neztracej nadeji 🍀
Ahoj holky ![]()
ráda si popovídám s někým, kdo je na tom podobně jako já ![]()
V září 2021 jsem se vdala a od té doby se rok snažíme.
1 biochemické těhotenství a teď rovnou IVF, protože u mě zjistili menší problémek.
Tak jsem napnutá, co mě vlastně čeká ![]()
@Milihofi Ahojky, jak jsi dopadla? Já to bohužel dostala, takže další měsíc snažení je přede mnou. Tak uvidíme. Doufám, že u tebe to klaplo.
![]()
@Bobina87 Ahoj, vítej mezi námi. Taky jsem se vdávala v roce 2021, jen v prosinci
S tím snažením je to u nás podobně, ale mám za sebou 2 biochemka a nadále se snažíme přirozeně. Jen máme s doktorem domluvu, že pokud se do podzimu nezadaří, tak to začneme řešit.
A na IVF jsi už byla nebo tě teprve čeká?
@Stella Maxian ahojky, tak to mě moc mrzí ⚘ mě to taky nevyšlo, HCG z krve menší než 1, takže zázrak se nekoná.
Nam bohužel přirozené početí není souzeno. Bylo nám zjištěno více problémů, při kterých se přirozené početí rovná zázraku. Takže já se teď budu připravovat na 4. Poslední IVF. Otázka jestli se do toho pustíme ještě letos nebo až prostí rok.
Budu moc držet, ať se to povede přirozeně a co nejdříve 🍀
@Stella Maxian
Pecka, gratuluji ke svatbě ![]()
IVF mě čeká. Včera jsem byla na kávě s kamarádkou, která teď na IVF byla a otěhotněla a jsme na stejné klinice, tak mě dala spoustu rad a tipů. Zítra máme konzultaci s primářem, tak uvidíme ![]()
Doufám, že nám to všem rychle výjde holky ![]()
@Bobina87 píše:
Ahoj holky
ráda si popovídám s někým, kdo je na tom podobně jako já
V září 2021 jsem se vdala a od té doby se rok snažíme.
1 biochemické těhotenství a teď rovnou IVF, protože u mě zjistili menší problémek.
Tak jsem napnutá, co mě vlastně čeká
Ahoj. my se také brali v září…a v listopadu se nám narodilo miminko které nám bohužel zemrelo
tak se teď začínáme pokoušet znovu ![]()
@misulinka27 proboha…co se stalo jestli se můžu zeptat? Držím hodně moc palce, aby se brzy zadařilo a se šťastným koncem
![]()
@misulinka27
Awwww
to je mě moc líto. Vůbec si nedokážu představit, jak se musíte cítit. Člověk si uvědomí, ze jeho problémy vlastně problémy nejsou.
Určitě se brzy zase zadaří ![]()
@Bobina87 píše:
@misulinka27
Awwwwto je mě moc líto. Vůbec si nedokážu představit, jak se musíte cítit. Člověk si uvědomí, ze jeho problémy vlastně problémy nejsou.
Určitě se brzy zase zadaří
Dekujeme
@Biton píše:
@misulinka27 proboha…co se stalo jestli se můžu zeptat? Držím hodně moc palce, aby se brzy zadařilo a se šťastným koncem![]()
Měl vzacnou genetickou vadu, kterou neodhalily ani genetické krevní testy, takže jsme to do poslední chvíle nevedeli ![]()