Snažení 2022 (35+)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.8.22 12:31

Ahoj, uz jsem bezradna :,(.. jedno ditko mame.. trvalo nam skoro 2 roky.. a ted bychom radi jeste jedno posledni. Bohuzel se zase nedari … snazime se uz rok a pul (jednou jsem potratila v lednu 10tt) :zed: Dnes jsme se rano probudila s nevolnosti.. a tak nejak do sebe nemuzu furt nic dostat jak je mi zle.. nic spatneho jsem nesnedla. (Kdyz jsem cekala syna tak mi bylo tak zle ze jsem sla rodit s -10kg) Zkusila jsem test.. presne nevim kdy byla tento mesic ovu, ale myslim ze jsem tak 8DPO.. Neco malo tam vidim.. na fotce to bohuzel asi videt neni.. Co myslite? Vidite tam neco?

• Citovat
  • Upravit
5763
24.8.22 14:46
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem bezradna :,(.. jedno ditko mame.. trvalo nam skoro 2 roky.. a ted bychom radi jeste jedno posledni. Bohuzel se zase nedari … snazime se uz rok a pul (jednou jsem potratila v lednu 10tt) :zed: Dnes jsme se rano probudila s nevolnosti.. a tak nejak do sebe nemuzu furt nic dostat jak je mi zle.. nic spatneho jsem nesnedla. (Kdyz jsem cekala syna tak mi bylo tak zle ze jsem sla rodit s -10kg) Zkusila jsem test.. presne nevim kdy byla tento mesic ovu, ale myslim ze jsem tak 8DPO.. Neco malo tam vidim.. na fotce to bohuzel asi videt neni.. Co myslite? Vidite tam neco?

Ahoj, promiň, ale nic nevidím…jak ještě málo dpo…je ještě čas, aby se druhá čárka objevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
24.8.22 19:53
@Anonymní píše:
Ahoj, uz jsem bezradna :,(.. jedno ditko mame.. trvalo nam skoro 2 roky.. a ted bychom radi jeste jedno posledni. Bohuzel se zase nedari … snazime se uz rok a pul (jednou jsem potratila v lednu 10tt) :zed: Dnes jsme se rano probudila s nevolnosti.. a tak nejak do sebe nemuzu furt nic dostat jak je mi zle.. nic spatneho jsem nesnedla. (Kdyz jsem cekala syna tak mi bylo tak zle ze jsem sla rodit s -10kg) Zkusila jsem test.. presne nevim kdy byla tento mesic ovu, ale myslim ze jsem tak 8DPO.. Neco malo tam vidim.. na fotce to bohuzel asi videt neni.. Co myslite? Vidite tam neco?

Je brzo. Naděje je. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
25.8.22 11:50
@Anonymní píše:

Nevidím, ale ona je to taková tmavá fotka. Navíc 8DPO je brzo. Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
25.8.22 12:04
@Anonymní píše:

Ahoj, omlouvám se, ale také bohužel nic nevidím. :,( Ale jak říkají holky, je ještě brzo na //. Neházej flintu do žita, třeba se ještě objeví. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
15.9.22 15:47

Ahoj holky,
jak se máte? Máme nějaké novinky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
15.9.22 17:05
@Bobina87 píše:
Ahoj holky,
jak se máte? Máme nějaké novinky? :)

Ahoj.mam jsem 5+2 zatím zkoutkovy Vacek. Kontrola za 14 dni. V úterý jsem začala trošku špinit ale prý je Mimi vporadku..tak ležím a nic nedělám. Jinak mi je stále :poblion: a mám pořád hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
15.9.22 17:21
@misulinka27 píše:
Ahoj.mam jsem 5+2 zatím zkoutkovy Vacek. Kontrola za 14 dni. V úterý jsem začala trošku špinit ale prý je Mimi vporadku..tak ležím a nic nedělám. Jinak mi je stále :poblion: a mám pořád hlad :lol:

Gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
16.9.22 08:07

@misulinka27
skvělá zpráva :) jeeeeeeej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
20.9.22 23:55
@misulinka27 píše:
Ahoj.mam jsem 5+2 zatím zkoutkovy Vacek. Kontrola za 14 dni. V úterý jsem začala trošku špinit ale prý je Mimi vporadku..tak ležím a nic nedělám. Jinak mi je stále :poblion: a mám pořád hlad :lol:

Jeeee, tak to je super zpráva. :* Veliká gratulace a ať je hlavně vše v pořádku. :kytka: Co pomohlo? Kontryhel? ;) Já teď vysadila Gynex, nějak jsem po něm špinila, tak chci vyzkoušet kontryhelovej čaj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
21.9.22 06:01
@Stella Maxian píše:
Jeeee, tak to je super zpráva. :* Veliká gratulace a ať je hlavně vše v pořádku. :kytka: Co pomohlo? Kontryhel? ;) Já teď vysadila Gynex, nějak jsem po něm špinila, tak chci vyzkoušet kontryhelovej čaj. :mrgreen:

Děkuji…těžko říct co pomohlo…gynex jsem brala v červnu, měla jsem i detox od alkoholu. Kontryhel jsem pila do ovulace asi tři měsíce…paradoxně ten poslední měsíc moc ne..měli jsme dovču, trochu jsme si odpocali od práce…manžel pil kotvičník a přestal pít kafe..posledni měsíc jsem začala pravidelne cvičit na záda a posílení pánevního dna a podařilo se třetí cyklus snažení. Tedy u mě druhý měsíc…protože mám krátké cykly. Koupila jsem si i čaj od Mojžíšovy na podporu početí a ten jsem nestihla načnout lol: chtěla jsem s novým cyklem a ten neprislel. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
21.9.22 06:04
@Stella Maxian píše:
Jeeee, tak to je super zpráva. :* Veliká gratulace a ať je hlavně vše v pořádku. :kytka: Co pomohlo? Kontryhel? ;) Já teď vysadila Gynex, nějak jsem po něm špinila, tak chci vyzkoušet kontryhelovej čaj. :mrgreen:

Držím pěsti ať to brzy vyjde :palec: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
17.10.22 10:41

@misulinka27
Gratuluju! :kytka: Nějaké novinky, je všechno v pořádku? Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
17.10.22 10:51
@Kacka1984 píše:
@misulinka27
Gratuluju! :kytka: Nějaké novinky, je všechno v pořádku? Držím palce :)

Ahoj díky. Zatím vše ok. Jen je Mimi nějak větší než by mělo být od ms..tak jsme zvědavy jak dopadne screening, snad to bude dobré.. zítra už jdu na krev a příští týden na ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
17.10.22 11:00
@misulinka27 píše:
Ahoj díky. Zatím vše ok. Jen je Mimi nějak větší než by mělo být od ms..tak jsme zvědavy jak dopadne screening, snad to bude dobré.. zítra už jdu na krev a příští týden na ultrazvuk.

Větší je vždycky ta lepší varianta než menší :palec: podle 1. screeningu se mi malej předběhl o týden, při dalších kontrolách už o 2, na druhém screeningu vše v pořádku a podle tabulky :lol: Je to úplně jedno, žádné měření není přesné. Držím palce a užívej si to. Od screeningu to pak strašně utíká, už začínám 7. měsíc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí