Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
110
12.10.12 07:38
@kočičímáma píše:
Chtěla bych se zeptat jestli má cenu brát nějaké vitamíny a nebo jakékoliv potravinové doplňky, čaje… na zvýšení šancí. Na netu toho nabízí spoustu, ale nevím, jestli to vůbec zabírá a popř. co z toho je kvalitní.

Jak píšou holky, hlavní je listovka, ale já spolu se cvičením Mojžíšové pila i její čaj na otěhotnění a brala bylinné preparáty Emulips a OK Tau+. Hodně info k bylinkám najdeš na www.chciotehotnet.cz. Brala jsem je něco přes měsíc a přišlo mimčo, když jsme začali plánovat kroky ke 2.IVF :) Sice to něco stojí, ale to stojí i doplatky na léčbu v CAR, tak si myslím, že není co ztratit ;) Držím pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.10.12 08:25

@snažilka1210 : Přímo při stimulaci na IVF by se obecně moc cvičit nemělo, to je fakt, ale až se vaječníky zklidní (což poznáš), tak není důvod zase nezacvičit. Já jsem cvičila i po ET. Sice opatrně a ne úplně každý den, ale cvičila. Po otěhotnění jsem ještě byla na fyziu a terapeutka mi řekla, že Mojžíšku můžu cvičit klidně až do porodu, jen vynechat cviky, kde mi vadí břicho. Když použiješ selský rozum a necvičíš přes bolest nebo něco, co je Ti nepříjemné, tak si zacvič i s malým bobkem v děloze. Moje cvičení skončilo prakticky někdy kolem 7.tt, když mi začalo být dost špatně a na cvičení jsem neměla ani pomyšlení. A když to kolem 16.tt povolilo, tak jsem zas nějak ztratila motivaci a od té doby si zacvičím opravdu už jen velmi zřídka. Většinou když mě vezmou záda. :D

@Agrimonia : To mě mrzí, že to nevyšlo. :hug: Ale Ty jsi rozumná holka, takže víš moc dobře, že když vydržíš a nenecháš se odradit, tak to vyjde. Blasty v mrazáčku jsou určitě dobrým příslibem do budoucna. Jsem živoucím důkazem, že KET funguje a v porovnání s IVF je to brnkačka. Tak držím palce. :kytka:

@Andrejka.23 : Na podporu ovulace se dává Clostil nebo Tamoxifen. Někdy je potřeba jít hned do injekcí, protože prášky nefungují (můj případ). Co se týče Tvého nezdařeného IVF - napiš o sobě více, jestli chceš fundovanou radu (diagnóza, IVF protokol atd.). Takhle není čeho se chytit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.10.12 10:37

Ahojky, přesnou diagnozu ti napíšu na večer chtěla jsem se jen ještě zeptat jaky prášky jsou lepší protože ten Clostil jsem brala a nic… co ten Tamoxifen??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.10.12 14:19

Jinak hlásím, že mám za sebou NT screening. Vypadá to, že v poradně má paní dokotrka jiné tabulky na vyhodnocování růstu Edouše, nebo nějak blbě měřila. Už jsme zase napřed.

Podle UTZ má Eda 6,5 cm (12+5), PaPP-A = 1,15 MoM, FbhCG = 1,45 MoM.

Máme nosní kůstku, slabou šíji, prsty na nožičkách i ručičkách, srdíčko bije jako o závod (150 za min), Riziko Downa dle věku 1:110, po dnešku 1:860, riziko T 13+18 1 : 50.000.

Chtějí, abych šla na triply, pak se uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
12.10.12 17:04

@Capelucita ty triple testy jsou povinné pro každou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.10.12 18:51

@slunečnice81 povinného snad dneska není nic. Ale triply se dělají, pokud nejdeš na NT screening, nebo pokud nejsou z NT screeningu úplně jednoznačně vyloučena veškerá rizika. Mě je ale naplánovali, asi k vůli věku, genetici z Gennetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.10.12 12:20

Holky, tak jsem zpět, mám to za sebou, uff máme 8 oocytů :hug:,některá budou určitě zralá říkala, takže snad to bude dobré. Říkala, že aspoŇ 2 nechá oplodnit přirozeně tak uvidíme, mám si volat v pondělí. Už se těším, ale zároveň bojím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.10.12 12:22

Holky, já jsem bod špatným nickem, já jsem i snažilka, pardon(jsem si ho musela změnit, pač mi to někdo četl :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.10.12 13:34

@slunečnice81 : Tak super, z osmi vajec určitě něco bude, hlavně klid! :hug:
PS: Já už jsem si zvykla, že jsi žena dvojí tváře. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.10.12 13:47

@Motýlku a když mi říkala, že mám 8 oocytů tak folíků mohlo být víc? a kdy se zjistí, že byly zralé…za jak dlouhou dobu? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.10.12 14:00

@snažilka1210 : Folíků byl téměř jistě víc. Vždycky se najdou nějaké prázdné. Takže vidíš, že ten výtěžek nakonec nebyl vůbec špatný. Jak a kdy se pozná zralé vejce, nevím, v embryologii se nevyznám. Ale určitě to bude jasné nejpozději po oplození - oplodní se určitě pouze ta zralá. Měli by to vědět už 24h po OPU, kolik se oplodnilo. Samozřejmě, že to ještě neříká nic o tom, kolik se jich bude dále vyvíjet, bývá to tak, že postupně odpadávají. Máš prodlouženou kultivaci nebo jsi dohodnutá, že se na ET domluvíte podle situace? Kdy máš volat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.10.12 14:35
@snažilka1210 píše: @Motýlku a když mi říkala, že mám 8 oocytů tak folíků mohlo být víc? a kdy se zjistí, že byly zralé…za jak dlouhou dobu? děkuji

Já měla taky 8 vajíček schopných oplodnění, myslím taky, že je to dostatečně dobrý výsledek. Opravdu jde o kvalitu a ta se pozná podle schopnosti být oplodněno a pak se dál vyvíjet :) Přeju, ať jich je takových co nejvíc! A i kdyby, i jen 2 naprosto zdravá a kvalitní embrya stačí! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.10.12 14:38

Holky, tak jsem si libovala, že trpím jen mírně žaludkem na vodě, ale dnes je mi teda opravdu zle :? Jídlo sním… piju mátový čaj, tentokrát nezabírá. Zvracet se mi zatím úplně nechce, ale ten pocit tu je… Vím, že neexistuje univerzální recept, třeba mi uleví i sdílení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
13.10.12 14:57

A skoro hned, jak jsem to dopsala, tak to přišlo :D Takže píšu do statistiky: 9tt- 1. těhotenské :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
13.10.12 15:15

@Motýlice V pondělí si mám volat, ale PK máme určitě…tzn,v pondělí budu vědět co a jak, no vím, ještě do čtvrtka může nějaké odejít, ale věřím jim bobánkům :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí