Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8283
29.10.12 18:48

Holky, tak Hcg mám 254 jednotek, mám velkou radost a myslíte, že je to dobrá hodnota??Doktorka mi do telefonu gratulovala a říkala, že hodnota je naprosto v pořádku, jaké jste měly vy?? Na 2 bublinky to asi nevypadá, ale budu ráda i za jedno. Kočka co šla semnou na krev, taky do FN tak té zaváděli 1, je teda o 3 dny dopředu přede mnou a ta měla hodnotu 2200jednotek, takže asi dvojky, co??? 8o Co vy na to???Vy mě vždy uklidníte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
29.10.12 18:53

@snažilka1210 Gratuluju :dance: Hodnota HCG narůstá u každé ženy jinak. Někdy rychleji a někdy pomaleji. Já měla 5 dní po vynechání MS 1634 HCG, ale tobě to teď podle mě měřili dřív než mně. Věř doktorce a těš se na ultrazvuk, kde bude jasno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.10.12 18:59

@Baluš já doufám, že ano, pokud je OPU 2+0 tak jsem dneska 4+2......na krev už nechodíme a 15,11 ultrazvuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
29.10.12 19:18

@snažilka1210 : Hodnota je OK. Rozpětí „normálu“ je opravdu obrovské, takže absolutní hodnota neříká nic. Důležité je, že by se mělo každé 2-3 dny cca zdvojnásobovat. Takže pokud jsi extra netrpělivá, můžeš si skáknout na krev znovu za 3 dny a hned uvidíš, jak se to pohlo. Ale já bych počkala do toho ultrazvuku. Vidět svou bublinku je nade všechny testy z krve. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.10.12 19:21

@Motýlku,ale na dva prcky to nevypadá, že??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
29.10.12 19:29

@snažilka1210 : Podle mě se to nedá jednoznačně říct. I když u dvojek bývají hodnoty spíš vyšší, nemusí to tak být vždy. Je to pořád 50/50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
29.10.12 19:45

@Motýlice Bioaktivní IQ má výpadek od výrobce. Jsem se šla dneska rozšoupnout do lékárny - a zase nic. :) Asi budu muset pár měsíců počkat a jít se rozšoupnout někam jinam, třeba do vinárny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
29.10.12 20:18

Holky, co se doporučuje tak na začátku těhotenství? Myslím minerály apod. listovku jím pořád…a co mazání bříška a prsou, od kdy? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
30.10.12 08:20

Ahoj holky,
Capelu tak epa marine uz nevyrábeji, koupila jsem si misto toho epa rybi tuk s vitavinem E je to nejpodobnejsi taky od Walmarku…
Snazilko, gratuluji k hcg…ja od zacatku jim jen listovku na prvni trim to staci.nema se moc zatezovat zaludek chemii…mazat jsem zacala tak v 8tt obcas a pravidelne tak ve 12tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
30.10.12 09:13

@Capelucita : Nebo do té dlouhodobě plánované cukrárny, že? ;) Kdy máš vlastně TP?

@snažilka1210 : Já začala mazat prakticky hned, jak jsem našla //. Mám z puberty mohutné strie na zadku, tak jsem si říkala, že nebudu nic ponechávat náhodě a začnu tu kůži připravovat o dost dřív, než se začne opravdu natahovat. Zezačátku jsem mazala 1× denně, od cca 12.tt mažu pravidelně ráno a večer. Večer (je víc času) si s tím docela vyhraju a snažím se to pořádně promasírovat. Někdy na přelomu 1. a 2.trimestru jsem taky vyzobala jedno balení kolagenových kostiček Colafit, ty se v těhotenství můžou. Zatím musím zaklepat, že měsíc před porodem strie žádné, ale je mi jasné, že ještě není vyhráno. Jsem spíš smířená s tím, že nakonec stejně popraskám (máme to v rodině), ale budu mít čisté svědomí, že jsem pro prevenci udělala maximum. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
30.10.12 11:32

@snažilka1210 Já mažu taky od začátku. Nejdřív Cytovitalem, teď jsem si koupila nějaký olejíček pro těhule v DM. Mohla by to být Velada? Nebo tak nějak. Nejsem s ním spokojená, mám pocit, že mě vysušuje. Mažu ráno i večer, obvykle. Občas mám nechcus mazus a tak se na to vyprdnu.

Motýlek: právě jsem se vrátila z hradu…ups. z UPMD, TP máme 30/4 a dnes byl den registrace. :srdce: dorazil kolem 7.30 a byl 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
31.10.12 06:50

:mrgreen: Ahoj my se snazily asi 3roky(+-) nejdrive jsem si delala kazdy mesic testy a porad se zadneneobevovali byla jsewm ztoho zklamana ale pritel to snasel daleko hur(on chtel mimi vic, ja jsem byla jeste mlada23 ale pritel uz mel32,asipo roce snazeni sme si rekly ze na to nebudem tlacit a misto mimi sme si poridily vysneneho psa jack russel terier, pejsek uz ma 2roky a jsem v 6mesici tehotenstvi(uz sem byla smirena s zivotem bez miminka a najednou to prislo, zdalo se mi to jako maly zazrak)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Irena424
31.10.12 06:54

:( my máme taky pejska 4letého. snaží me se už 4roky. zatim pořád nic. takže my opravdu budem bez dětí.

• Citovat
  • Upravit
2606
31.10.12 07:19

To me moc mrzi je to strasny kdyz se clovek snazi a porad nic(ja uz sem to vzala ale pritela to porad trapilo i kdyz se tvaril ze uz je s tim taky srovnany);ja si myslim ze nam pomhl pes proste sme se uply na to krasny stendo a nemyslely sme jen na snazeni se o mimco(proste si myslim ze s prichodem psa se u nas uvolnila atmosfera a mimco prislo samo a naprosto necekane)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2606
31.10.12 07:22

Ahoj jeste chci dodat ze sme se snazily jen prirozene(ani sme neplanovaly sex podle plodnych dnu a nic podobneho, proste sme si rwekli ze chceme mico jen prirozenym zpusobem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí