Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14396
6.11.12 08:14

K té průchodnosti: já byla na laparo + hystero najednou. Takže to u mě proběhlo pod narkozou, kamerkama. Mám 3 jizvičky, jedna „pod kalhotkama“ a 2 v pupíky. Vidět není ani jedna, mám pocit, že už se vstřebaly - tedy - ta jedna, kterou jsem viděla. V pupíku jsem neviděla žádnou :lol:. Operace v narkoze a pak 2 týdny neschopenka. Vzhledem k mým jiným problémům, které mě trápily, jsem byla za narkozu vděčna, protože jsem se konečně „rozespala“ a pak už jsem spala dobře, asi jsem se v narkoze uvolnila a uvolnily se mi bloky na krční páteři a ty co se neuvolnily, tak to zvládla fyzioterapeutka. Ale to sem moc nepatří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.11.12 16:35

Holky, prosím o radu, dneska jsem nečekaně jela do CAR, začala jsem v práci dost krvácet, vypadl ze mě i dost velký kus sliznice, bolelo mě břicho jako na mrchu, takže panika, pláč…v nemocnici mi udělali utz, byla tam bublinka, krásně jí tlouklo srdíčko, má 3,22mm. Takže ihned neschopenka a ležím. Zobu zase ten ascorutin 2-2-2…měli jste to tak někdo?? Dneska jsem podle ET 6+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
12.11.12 16:56

@snažilka1210 : Myslím, že spousta z nás s tím má nějakou zkušenost. U mě to teda bylo spíš špinění než vysloveně krvácení, ale taky ze mě šly kousky sliznice, tak jsem byla nervní a táhlo se to dva týdny. Příčinou byl u mě hematom na děloze, který pak spontánně vymizel. Malému to vůbec nevadilo a zdárně rostl. Neboj, v drtivé většině případů to dobře dopadne. Nic víc, než co už děláš, pro to stejně dělat nemůžeš, tak se tím netrap a věř mu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.11.12 20:07

@snažilka1210 Měla jsem něco podobného. Večer doma jsem vstala od večeře a cítila jsem, jak ze mě teče krev. Pak ze mě i cosi vypadlo a pak cosi zase zůstalo na toaleťáku. Toaleťák jsem zabalila a frčeli jsme na pohotovost. Tam jsem se málem rozbrečela, protože nám tlouklo srdíčko. Doktor tam viděl hematom. To bylo někdy v týdnu, tuším ve středu, v práci jsem si vzala home office a dělala z postele, na kontrole v pátek už byl hematom více či méně vstřebaný. Špinila jsem od ET až do konce 8. týdne - do vysazení crinone. Pak jsem vysadila - a už nic. Držím palce, ať je to taky hematom. Pokud doktor viděl srdíčko, tak je to super. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.11.12 20:23

@Capelucita děkuji za info, ted k večeru už nekrvácím, jen lehunce šoiním na toaletáku…hematom tam nemám, to se dívala…dávali mi dvě embrya, tak jestli to nemohlo být odloučení toho jednoho :nevim: Doktorka řékala, že ne tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
12.11.12 20:26

@snažilka1210 Já nejsem doktor ani náhodou, ale… pokud bylo a bilo srdíčko, tak je vše v pořádku. Věř tomu svému embryjku, že to zvládne. Kdy jdeš zase na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.11.12 08:36

@Capelucita jdu si dneska už ke svému gynekologovi pro neschopenku, vlastně mě už předali do jeho péče. Takže budu chtít utz dneska a uvidím kdy mě znova pošle. Budu vyžadovat teď častěji…Na neschopence budu teď tak měsíc a půl, jakmile se dohrabu do toho 13týdne, uvidím jak mi bude a chtěla bych jít zase do práce, no to jsou moje představy, uvidíme co na ně bobek můj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
13.11.12 08:41

@snažilka1210 : Mně zas doktor říkal, že to klidně mohlo s tím druhým zavedeným embryem souviset… tak si vyber. ;) Každopádně je fajn, že to přestává, to je dobré znamení. Tak držím palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
13.11.12 08:45

@Motýlice děkuji, já si taky myslím, že mohlo, ale nechám to na nich…včera mi ani ráno nebylo zle a ani mě nebolela prsa, což dneska zase funguje, jupíííí, chce se mi zvracet, jupíííí, ale nééé, já to vydržím. :mrgreen: Dneska si půjdu koupit něco na to mazání, kámoška říkala, že je nejlepší ten elastikQ tak se po něm poohlédnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.11.12 22:10

@snažilka1210 - koukam, ze jsme skoro stejne, budeme bojovat spolu :) Ja jsem dnes 6+4. Nic mi skoro neni, takze me nema co uklidnovat :(. Myslim, ze je dulezite, ze bije srdicko a byt ted v klidu. Skvele, ze brzy jdes na dalsi UTZ. Ja minule sla od kontroly ke kontrole, to cekani je opravdu dlouhe, a taky casto premyslim, jestli je vse ok. Nekdy se uklidnuju, ze nekrvaci, ale to taky nic neznamena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
14.11.12 08:48

@ivik99 : Prostě na to nemysli, že by se něco mohlo stát. Určitě je všechno v nejlepším pořádku. Ber to tak, že statisticky je málo pravděpodobné, že by se opakoval 2× stejně pitomý scénář. Druhotrimestrální potraty jsou hodně vzácné, takže teď už to prostě vyjde. :kytka:

@eedi : Děvče zlaté, ozvi se nám, prosím. Jen ať víme, že jsi v pořádku. Máme starosti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.12 10:55

@ivik99 Ahoj, já jsem podle ET taky 6+4 :lol: tak to jsme úplně stejně. Vidím, že jsi měla teda dost vysoké HCG, já měla 29.10. jen 254 jednotek, ale pry je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.11.12 10:58

@Motýlice - dik Motylku. Ja na to vetsinou nemyslim, jak mi nic neni, tak mi to ani neprijde. Jen nekdy ten skritek nezbeda se v te palici probudi a zacne postuchovat :D. Ale stejne nic jineho nez verit mi nezbyva, nic vic pro to udelat nemuzu.
Nemuzu uverit, ze uz to mas za par. Hrozne to leti, tedy aspon u tech ostatnich mi to tak prijde, mne samotne to neutika :lol:. Treba motylek prileti pristi tyden na moje narozky, pak si na nej kazdy rok vzpomenu :lol: Uzivej si ted chvilky pro sebe, brzy skonci a nastane ti kolotoc. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.11.12 11:00
@snažilka1210 píše:
@ivik99 Ahoj, já jsem podle ET taky 6+4 :lol: tak to jsme úplně stejně. Vidím, že jsi měla teda dost vysoké HCG, já měla 29.10. jen 254 jednotek, ale pry je to v pořádku.

Snazilko, ja uz dnes jsem 6+5, takze jsme o den. To HCG nic neznamena, mohla jsem otehotnet driv nez ty. A jak jsem koukala, tak to rozmezi je hodne rozdilne. Jak spineni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
14.11.12 18:00

@ivik99 kdy míváš ovulku??nebo kdy jsi mívala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie