Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@snažilka1210 píše:
@ivik99 kdy míváš ovulku??nebo kdy jsi mívala
Ahoj, myslela jsem si, ze tak 12-13 den, ale minuly mesic byl divny, asi jsem ji mela az 16.den. Nevim. Videla jsem na diskuzich hodnoty i jinych holek, tak jsem si rikala, ze moje je opravdu vysoke a jestli jsem se nepreslechla, ze tam i snad znovu zavolam. Ale ono je to nakonec jedno, predtim jsem mela taky kontroly v pohode a nedopadli jsme dobre. Takze dokud neodejdeme z porodnice s mimcem, tak tomu asi neuverim
.
Preji pekny den
![]()
Ahoj holky, tak jak se tu mate? Co noveho?
Me uz asi pred tydnem presly nevolnosti…Motylku konecne jsem nasla světlo na konci tunelu, jak ty ríkás, a je to mnohem prijemnejsi, jako nekdy mi je tezko, ale to je normálka…a i nadymani povolilo, naucila jsem se co jist a co ne a je to zatim v poho.
Motylku ty uz to mas za par, to porod cekas kazdym dnem vid…
Capelu co Eda jak se má? Nevite uz nahodou pohlavi?
Holky, chtela jsem se zeptat vite nekdo neco vic o listerioze? Ja jsem si ted delala lososa, mela jsem ho v mrazaku asi tyden a kdyz jsem ho usmazila tak asi po dvou soustech se mi zdal divny asi zkazeny, tak jsem to vyhodila a nejdla ho, ale samozdrejme jsem ted na nervy jestli v nem nemohla byt ta listerioza, ale jak jsem to studovala na netu tak i kdyby tam byla tak se smazenim znicila???
@eedi : Ahoj eedi
Jsem moc ráda, že ses ozvala. Už jsme tady na Tebe intenzivně myslely.
Taky je fajn, že už je Ti líp, teď to bude hrozně fajn, tak si to užívej! S listeriózou se netrap. U tepelně upravených potravin to není žádný problém, z těch se nenakazíš. Já teda taky, když se mi nějaké jídlo nezdá (ať už vzhledově nebo čichově), tak ho radši zahodím. A to tedy nezávisle na těhotenství. Udělala jsi dobře. Ale neboj se ničeho, případné listerie by byly dávno usmažené. ![]()
My to už opravdu odpočítáváme dny, ale zatím to nevypadá, že by se něco dělo. ![]()
Motylku dekuji za uklidneni, potrebovala jsem si svoje domenky potvrdit…
Tyyyyy jo ja se normalne tesim s tebou
…to vis malinkymu se u maminky libí, ale jeste ma cas… a v jake porodnici vůbec rodis? Mozna jsi to rikala, ale nejak se mi to vykouriloooo ![]()
@eedi : V pohodě. Rodím v Podolí. Už to tam sonduju na poradnách. Zatím to na mě bůhvíjaký dojem neudělalo, taková továrna na mimina… ![]()
@Motýlice To vís to bude ale asi vsude, ale myslím, že Podolí je dobrá volba…stejne nejvic zalezi jakou chytnes porodni asist.nebo doktora…lidky pristup děla nejvic a na protivnou babu muzes narazit i v nejlepsi porodnici a naopak…
Holky, poradíte mi jak si udělat vlastní metřík??Když si všechno vyplním přes „Make a pregnancy ticker“ tak nevím jak to uložit. Jde jít jen zpět a to pak nic neuloží…děkuji ![]()
@snažilka1210 píše:
Holky, poradíte mi jak si udělat vlastní metřík??Když si všechno vyplním přes „Make a pregnancy ticker“ tak nevím jak to uložit. Jde jít jen zpět a to pak nic neuloží…děkuji
mrkni sem, treba ti to pomuze https://www.emimino.cz/…iecom-61697/
ja pockam na kontrolu ve stredu a pak si ho asi taky udelam ![]()
@ivik99 děkuji moc, doufám, že se mi to uložilo… a jak píšeš ty, doufám, že si to nedávám moc brzy, ale já tomu věřím, dotáhneme to spolu až do konce
![]()
@ivik99 tak mi to nejde, mám to uložené v podpisku, ale nic se nezobrazuje
, ale i tak děkuji, budu bojovat dále ![]()
@snažilka1210 píše:
@ivik99 tak mi to nejde, mám to uložené v podpisku, ale nic se nezobrazuje, ale i tak děkuji, budu bojovat dále
urcite na to prijdes, pak se te zeptam o radu. ![]()
Jasne, ze to dotahneme. Kdy mas dalsi kontrolu? Ja ve stredu.
@ivik99 tak já jdu až v úterý, ale až to příští…teda ten mi dává, kdo to má vydržet, že?
@snažilka1210 : Myslím, že je potřeba si tam vytvořit napřed uživatelský účet (My lilypie", aby bylo kam metřík uložit. ![]()
@Motýlice no ty jsi úplně skvělá…už čekám asi na nějaké heslo, co má přijít do mailu…děkuji moc ![]()