Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
15.11.12 10:57
@snažilka1210 píše:
@ivik99 kdy míváš ovulku??nebo kdy jsi mívala :mrgreen:

Ahoj, myslela jsem si, ze tak 12-13 den, ale minuly mesic byl divny, asi jsem ji mela az 16.den. Nevim. Videla jsem na diskuzich hodnoty i jinych holek, tak jsem si rikala, ze moje je opravdu vysoke a jestli jsem se nepreslechla, ze tam i snad znovu zavolam. Ale ono je to nakonec jedno, predtim jsem mela taky kontroly v pohode a nedopadli jsme dobre. Takze dokud neodejdeme z porodnice s mimcem, tak tomu asi neuverim :).
Preji pekny den
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.11.12 14:42

Ahoj holky, tak jak se tu mate? Co noveho?
Me uz asi pred tydnem presly nevolnosti…Motylku konecne jsem nasla světlo na konci tunelu, jak ty ríkás, a je to mnohem prijemnejsi, jako nekdy mi je tezko, ale to je normálka…a i nadymani povolilo, naucila jsem se co jist a co ne a je to zatim v poho.
Motylku ty uz to mas za par, to porod cekas kazdym dnem vid…
Capelu co Eda jak se má? Nevite uz nahodou pohlavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.11.12 14:43

Holky, chtela jsem se zeptat vite nekdo neco vic o listerioze? Ja jsem si ted delala lososa, mela jsem ho v mrazaku asi tyden a kdyz jsem ho usmazila tak asi po dvou soustech se mi zdal divny asi zkazeny, tak jsem to vyhodila a nejdla ho, ale samozdrejme jsem ted na nervy jestli v nem nemohla byt ta listerioza, ale jak jsem to studovala na netu tak i kdyby tam byla tak se smazenim znicila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
16.11.12 14:51

@eedi : Ahoj eedi :mavam: Jsem moc ráda, že ses ozvala. Už jsme tady na Tebe intenzivně myslely. :hug: Taky je fajn, že už je Ti líp, teď to bude hrozně fajn, tak si to užívej! S listeriózou se netrap. U tepelně upravených potravin to není žádný problém, z těch se nenakazíš. Já teda taky, když se mi nějaké jídlo nezdá (ať už vzhledově nebo čichově), tak ho radši zahodím. A to tedy nezávisle na těhotenství. Udělala jsi dobře. Ale neboj se ničeho, případné listerie by byly dávno usmažené. :kytka:
My to už opravdu odpočítáváme dny, ale zatím to nevypadá, že by se něco dělo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.11.12 14:57

Motylku dekuji za uklidneni, potrebovala jsem si svoje domenky potvrdit…
Tyyyyy jo ja se normalne tesim s tebou :potlesk: …to vis malinkymu se u maminky libí, ale jeste ma cas… a v jake porodnici vůbec rodis? Mozna jsi to rikala, ale nejak se mi to vykouriloooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
16.11.12 15:13

@eedi : V pohodě. Rodím v Podolí. Už to tam sonduju na poradnách. Zatím to na mě bůhvíjaký dojem neudělalo, taková továrna na mimina… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
16.11.12 15:56

@Motýlice To vís to bude ale asi vsude, ale myslím, že Podolí je dobrá volba…stejne nejvic zalezi jakou chytnes porodni asist.nebo doktora…lidky pristup děla nejvic a na protivnou babu muzes narazit i v nejlepsi porodnici a naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.12 16:00

Holky, poradíte mi jak si udělat vlastní metřík??Když si všechno vyplním přes „Make a pregnancy ticker“ tak nevím jak to uložit. Jde jít jen zpět a to pak nic neuloží…děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.11.12 19:04
@snažilka1210 píše:
Holky, poradíte mi jak si udělat vlastní metřík??Když si všechno vyplním přes „Make a pregnancy ticker“ tak nevím jak to uložit. Jde jít jen zpět a to pak nic neuloží…děkuji :mavam:

mrkni sem, treba ti to pomuze https://www.emimino.cz/…iecom-61697/
ja pockam na kontrolu ve stredu a pak si ho asi taky udelam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.12 20:13

@ivik99 děkuji moc, doufám, že se mi to uložilo… a jak píšeš ty, doufám, že si to nedávám moc brzy, ale já tomu věřím, dotáhneme to spolu až do konce :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.12 20:38

@ivik99 tak mi to nejde, mám to uložené v podpisku, ale nic se nezobrazuje :cert:, ale i tak děkuji, budu bojovat dále :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
18.11.12 20:44
@snažilka1210 píše:
@ivik99 tak mi to nejde, mám to uložené v podpisku, ale nic se nezobrazuje :cert:, ale i tak děkuji, budu bojovat dále :lol:

urcite na to prijdes, pak se te zeptam o radu. :lol:
Jasne, ze to dotahneme. Kdy mas dalsi kontrolu? Ja ve stredu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
18.11.12 20:50

@ivik99 tak já jdu až v úterý, ale až to příští…teda ten mi dává, kdo to má vydržet, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.11.12 07:29

@snažilka1210 : Myslím, že je potřeba si tam vytvořit napřed uživatelský účet (My lilypie", aby bylo kam metřík uložit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.11.12 09:14

@Motýlice no ty jsi úplně skvělá…už čekám asi na nějaké heslo, co má přijít do mailu…děkuji moc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí