Snažení 3 roky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5043
19.11.12 15:14

@ivik99 : Ježiš, tak to Tě obdivuju, že se Ti chce k doktorovi tak často. Já byla ráda, když se mi ty kontroly podařilo občas posunout ze 4 týdnů na 5 (když jsem třeba nemohla kvůli práci). I tak mi přišlo, že toho bylo dost. Chápu sice tu touhu vidět prďolku s bijícím srdíčkem, ale zase to ber tak, že kontrola samotná mimísovi ve vývoji nepomůže. Musí si to „odpracovat“ sám a Tobě nezbývá než mu věřit a mentálně (a přísunem živin) ho podporovat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
19.11.12 15:47
Tak to ma oboje ten muj taky, kola ma dušova, ale ne nafukovaci takze nehrozi pichnuti a ja ho kupovala taky do terenu, mame psa a casto chodime do prirody a četla jsem na nej ohlasy a mel by to zvládnout :jazyk:
@Capelucita píše:
@ivik99 já právě řeším velká nafukovací kola, odpružení apod. Tohle mi přijde jako tank, projede to všechno. :) Jen musíme přeměřit výtah.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1566
19.11.12 15:51

Capelu tak myslis že to brneni spravi magnesko…to me nenapadlo ale ted jak nad tim premýslím tak by to mohlo.....ja jsem se bala jestli neni potreba uz zacit pichat, jestli mi nezhoustla krev, minule mi sly d-dimery mirne nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.11.12 15:59

@eedi vůbec nevím, já doktořině moc nerozumím :). Spíš bych řekla, že díky těm mým skoro permanentním trablům musím řešit milion věcí a nejhorší na tom je, že když ti to v něčem pomůže, tak to zase na druhou stranu může uškodit jinde. Mě by se nejvíc líbilo nebrat nic. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.11.12 16:06

@eedi : Ahoj :mavam: Taky nejsem doktor, ale myslím, že zhoustnutí krve by se takto neprojevovalo. To bys na sobě prostě nepoznala, musíš to hlídat laboratorně. Mně to taky připadá spíš na magnezko. S ním klidně přitvrď, není co zkazit. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
19.11.12 16:06

@snažilka1210 : Gratuluji k metříku. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
19.11.12 16:30

@snažilka1210 hezké metříky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.11.12 18:03

@Capelucita @Motýlice holky díky, taky jedno dopoledne na to padlo, ani nevím kde byl zakopanej pes, asi v tom, že jsem u sebe neměla nastavený podpis nějaký čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.11.12 07:44
@Capelucita píše: …Teď se mi zase vrací alergie na minihepariny, opět jsem se začala drbat a osypala jsem se.

Ahoj, už jsem tu dlouho nepsala, ale diskusi sleduju, jak jen to jde :) Moc gratuluju a držím pěsti novým těhulkám :hug: Za sebe musím říct, že ještě v půlce 4.měsíce mám žaludek občas na vodě, ale už je to jen málo. Screening I. trimestr dopadl dobře a taky už si užívám první těhotenské gatě ;)

Capelu- měla jsem teď fraxiparin do 14tt a tohle, co popisuješ, se mi stalo asi dvakrát. Taky jsem to připsala reakci na miniheparin, vše vždy do rána odeznělo. Na kontrolu jdu v půlce těhotenství, takže se objednám v prosinci. Musím věřit, že když pár týdnů nebudu mít nic na ředění, že to je ok. Podle komplexního rozboru mi pak buď znovu něco nasadí nebo ne. Máte to někdo podobně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.11.12 08:06

@Baluš : To ráda slyším, že je všechno v pořádku. :hug: Z nevolnosti si nic nedělej, za chvíli to odezní úplně a bude klid. S tím ředěním krve bych si na Tvém místě hlavu nelámala. Jestli Ti to napsali do 14.tt, tak to nejspíš bylo jen preventivně. Kdybys měla opravdový problém, tak by Ti ho vůbec nevysazovali. Navíc miminko už je velké a už mu nehrozí zdaleka tolik nebezpečí jako na začátku. Uvidíš, že už se bude držet zuby nehty až do konce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
20.11.12 08:27

@Baluš myslím si to, co Motýlice. Máš to preventivně. Jinak mě ta vyrážka právě zůstává. Budu zkoušet nový mihiheparin a nové antialergikum. Ach jo. Ve zprávě z tromba mám napsáno, že mám píchat do konce šestinedělí. Holky, já to nějak vydržím, ale bojím se, aby to nějak nepřímo neublížilo Edouškovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5043
20.11.12 08:50

@Capelucita : Vůbec neboj, minihepariny už jsou v těhotenství opravdu hodně, hodně prozkoušené a Edovi nic nehrozí. Naopak, při antifosfolipidovém syndromu by nebylo rozumné experimentovat s vysazováním, myslím. Drž se. Všechno se Ti to v Edovi bohatě vrátí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.11.12 08:52

@Capelucita Snad se to povede nastavit tak, abys tyhle projevy neměla. Mně se to objevilo hlavně ve dnech, kdy jsem měla málo pohybu a hodně jsem seděla třeba při cestování- nejvíc právě v oblasti břicha pod žebrama, které je při sezení asi nejvíc skrčené. A občas jsem si říkala, že už mám taky podrážděnou kůži od desinfekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
23.11.12 08:27

Pořád se snažíte stejně tak marně jako my?,, my pořád nic a nic, navíc, nám na vyšetření našli špatný, hodně špatný spermio, a mě že si vytvářím protilátky na sperma, víc se s tím v Heliosu! tím pádem nedoporučuju! nezabývali, tak jsem objednaná až na leden bohužel ke gyn. Co bude dál, kdo ví… " :((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14396
23.11.12 10:49

@Bibušenka Vůbec si nic nedělej z těch výsledků, které máte. U nás, na začátku, vyšlo katastrofické spermio a hned v zápětí vysoká BI - tj. alergie na sperma jako u tebe. Zvýšené BI se dá předejít oplodněním in vitro, tj. mimo tvoje tělo - což vlastně nahrává i tomu, že ve Vašem případě díky spermio Vám nic jiného nezbývá. Nechápu, proč se tím v Heliosu nezabývali, teda nevím Vaše výsledky, ale zvýšená BI je dneska u většiny populace a řeší se to v první fázi delším užíváním prednisonu. A špatné spermio má dneska také každý 2. chlap.

Nevěs hlavu, mě k tomu našli ještě spoustu dalších věcí a limitujících faktorů a po více jak 3 a půl roku snažení se nám podařil Edoušek, se kterém jsme teĎ ve 2. trimestru. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí